Cand increderea e oarba...
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Felicitari mamico si traieste-ti viata din plin alaturi de cei dragi...totul trece, binenteles daca si vrem...oricum sufletul ranit o data, ramane o cu o cicatrice.
Ali
Alex2 spune:
Felicitari!
quote:
Originally posted by pisimuky
Pentru moment traiesc clipa si sunt convinsa ca Dumnezeu ma va ajuta sa vad acea luminita de la capatul tunelului daca va fi cazul sa iau o decizie la un moment dat.
Poate Dumnezeu si viata vrea sa va dea o noua sansa, incearca sa vezi si aspectul asta. Sper sa vorbim cat de caurand.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Elle_seb spune:
Felicitari, Pisimuky, ma bucur tare mult pentru micul tau Mihnea, sa fiti fericiti asa cum va doriti. Nu-ti face griji, timpul le rezolva pe toate. Si daca la un moment dat vei fi nevoita sa iei o decizie, sunt convinsa ca o vei lua cu sufletul!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
amella spune:
Draga Pisimuky,
Felicitari pentru bebitz! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa aiba noroc!
Imi permit sa-ti scriu din doua motive:
1. parintii mei au divortat atunci cand eu aveam 6 ani, din cauza infidelitatii tatalui..iar eu am fost "copilul cu pensie alimentara"...mereu la mijloc intre ei doi..
2. inainte sa ma casatoresc, l-am prins pe actualul sot ca ma insela cu o farmacista...
Eu i-am iertat fapta sa, acum suntem casatoriti iar relatia noastra merge extraordinar de bine (cu exceptia soacrei)si sincer, nu-mi pare rau si nici nu consider ca am pierdut ceva, ba chiar cred ca am luat decizia cea mai buna. Intr-adevar, mai am momente cand ma gandesc daca ma va mai insela iar,din moment ce a mai facut-o o data, insa toate gandurile astea urate imi dispar..chiar si cu simpla lui strangere de mana...pentru ca stiu ca el imi e alaturi..
Cat despre divort, gandeste-te cum vrei sa traiasca si copiii tai...ca mine????????
Ai grija de sufletzeul tau si de copilasii tai!
Alaturi de tine, Amella...
lili81 spune:
Ai riscat...putea sa nu fie asa.
Si daca tatal tau locuia cu voi si erau numai certuri si scandaluri, poate ti-ai fi dorit sa fi divortat.
Nu stiu...zic si eu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos
Ana68 spune:
Pisimuky,abia acum am inteles ce ai vrut sa-mi spui cu :"mai bine ca nu v-ati casatorit inca".N-am stiut...abia acum am citit.
Iti doresc tot binele din lume si sa ai puterea sa iei decizia corcta pentru tine,pentru copii,pentru familia voastra.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana