"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

itsme, ce distractie e cinste avuserati, bravo! vazui si ca v-ati plimbat prin ieuropa anu' asta, ti-a placut amsterdam? e unu din orasele mele preferate (dupe Paris evident )

adela io nu pot sa vaz pozele de prajiturele din siturile alea si tare as fi salivat la un martipan. Nu stiu ce are exploreru asta de la birou... Nici cum ninge in Bucuresti nu pot sa vaz, la mine nu se deschide camera. Nici macar patinoaru nu-l vaz! La voi merg adresele astea? ca sa stiu daca incep sa cotrobai prin matele IE-ului

Bine ca macar vazui zapada in pozele sabinei, ce frumoooos, vreau si iooooo
aci e un soare de vara si vreo 12C, nu mai avem mult pana la iasomie...

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cu mozzila vad fara probleme ,si cu IE 7.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata!
ce fruuuumos ninge la Sabina si in Bucuresti!!! (doru', incearca sa controbai prin IE-ul ala, ca si la mine se vede...tot cu 7!)
itsme, faine pozele, faini cerceii dlui itsme si faine rau personajele..v-am trecut la favoriti, dar v-am spus asta!!!
Adeluctzo, recunosc salamu' ala de martipan: aci se face!!! Si daca veniti in martie in Suedia, promit sa va aduc kransekage care a full de martipan
Pe-aci a iesit soarele...copaceii inflorira inainte de Craciun...chiar sa vedem ce zice mihaela, ca doar trecu prin tropicala Viena!!
Aci tot cautai si io reactii despre aderarea Romaniei si Bulgariei, insa in afara de www.dr.dk/Nyheder/Politik/EU/2007/01/02/111250.htm" target="_blank">stirile cum ca sintem cei mai saraci din UE (noi si bulgarii, adica) si ca onor UE se mai imbogati cu trei limbi (btw, Bulgaria introduce alfabetul chirilic in huniune)...nimic; nici de bine, nici de rau, ceea ce nu-i chiar rau la o adica. :-)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

in martie ne-ntalnim in Borĺs? s-ar putea sa avem si cabanutza.

ce-mi placu zapada si alba ca zapada-n fereastra.

si p-aici tot asa zisera despre aderare, ca intrara in UE si tarile cele mai sarace ale Europei chiar asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

La Multi Ani!

merge si azi o sorcova? intarziata ca vin de la olimpiada lui xeno (si a lu' rayu)... aia cu sinuzita si antibioticul... sper sa nu-mi mearga tot anul asa...

noi am stat la cabana plapumioara cu picaturi in nas dar fie-mea s-a dus de anul nou intr-o gasca de 16 cu limuzina in londra... i-a plimbat... s-au oprit la miezul noptii sa vada focurile de artificii (alea la care s-au uitat si francezii invidiosi la tv)...

am vazut concertul de la viena de 2 ori... mi-a mers la suflet zubin mehta ca ne-a pomenit pe noi si pe bulgari cand au ajuns la dunarea albastra... m-am pus pe lista la loteria de bilete pt la anu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI!!!! scandinavii mei dragi. Uite ca am aparut si eu de dupa coltz :)), sunt zombi ca ajunseram la 2 noaptea acasa si azi am fost harnicuta, job a scris la mine in agenda .

Asaaaaa, sa o iau cu inceputu'...drumul incolo a fost ca-n filmele horor...nu vedeai in fata la 10 m, asta pana am intrat in Germania, probabil aia aveau luata ceata de pe ochi, nu ca noi :)). Si da, arborico, am avut o vreme de vara, 15 grade dar numai de revelion, si in Munchen nu in Viena. Anul nou a venit cu vant si ploaie, probabil o codita de furtuna din nord, asa ca in 1 ian. am umblat pe ploaie si frig, dar nu ne-a pasat. Ora 00 a integrarii n-e prins luand masa de revelion :)) la botu' calului, apoi ora 00 vestica in nebunia artificiilor de care zau ca mi-a fost si mie frica...dar am strans din dinti si am ridicat capul sa le admir. Nimic oficial, primaria n-a organizat nimic, doar artificiile contribuabililor, care n-au fost putine...
Ieri cand am plecat din Munchen venise iarna, ne-a nins pana in Viena de-am crezut ca asa va fi tot drumul. La Viena in schimb era cald si placut. Si iar acasa!
Ce sa va mai spun? Am vazut ca ati petrecut pe cinste, lil' si istme in fruntea petrecerilor, imi place!

Mai vin, dupa ce-mi revin si imi fac putina ordine in poze ca sa va arat si voua cum am petrecut noi.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

iarna greaaa
aici a cazut curentu juma de ora, si acu palpaie din cand in cand.Daca se mai duce e nasol, centrala termica.....

enjoy primavara deci :))))

Bun Venit Miha, odihneste-te, ca noi aici stam :)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

din pacate cre' ca nu e IE-ul de vina de data asta ci mai degraba adresele de tipu asta se impotmolesc pe undeva; las ca le vaz io acasa daca o mai ninge pana atuncea...

Mihaela, La Multi Ani, bine revenisi, te asteptam cu poze!
voljena, idem!da bre, anu asta n-avuram artificii da' chiar si fara tot avuseram mai multi turisti la tour eiffel decat la big ben, sic

P'acilea nici nu incepu bine anu si astia incepura sa se certe pe credinte si obiceiuri: anu trecut prefectura din Paris interzisese actiunile unei asociatii care distribuia supa de porc la saraci pe motiv de... discriminare, ca musulmanii si evreii nu pot sa guste. Azi justitia le dete dreptate mancatorilor de sorici, cica ei nu distribuie supa pe criterii de rasa sau religie, a fost pentru toata lumea, cine a vrut a mancat, cine nu, nu. Prefectura insa zisa ca face recurs
Acu trebuie sa spun totusi ca asociatia respectiva e cunoscuta ca fiind aproape de extrema dreapta si d'aia au fost din start banuiti de discriminare. Insa trecand peste amanuntele astea si discutand doar despre principiu in sine, mi se pare inadmisibil sa interzici o mancare (gratuita!) pe motiv ca lu'X-ulescu nu-i place sau ca nu-i da allah voie s-o manance, asa cevaaaa Atentie la ce dati de pomana fratilor, sa nu jignim zeul furnicilor, pe alba ca zapada si mos craciun ca infundam puscariile

Ma mir ca danejii nu spusera mai multe despre integrarea romaniei, io citii ca ministrul lor de externe chiar fu la Bucuresti sa serbeze evenimentul impreuna cu tariceanu. aci s-a vorbit destul de mult zilele astea, au fost interviuri, reportaje, emisiuni la radio etc. Si aseara la stiri au dat un reportaj despre Theo "nu stiu cum" (Constantinescu?) care dupa ce a bucatarit vreo 15 ani in Belgia s-a intors in ro si si-a deschis la Bucuresti www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=3121" target="_blank">cofetaria Chocolat pe calea Victoriei. Astia o numira "salon de thé" ca asa le spune aci, o stie careva? Aratau tare bine prajiturile, nu stiu cat or fi fost de bune, las ca le incerc io data viitoare.
Si aci se spune ca romania si bulgaria sunt 'cele mai sarace tari ale uniunii' (nu ale europei geografice, dar astia confunda mereu cei 2 termeni) Pentru ca se raporteaza la PIB si ala e 1/3 din media celorlalte tari. Insa ceea ce "uita" sa spuna este ca si polonia era in exact aceeasi situatie acum 2 ani insa atuncea nu s-a vorbit despre 'cea mai saraca tara', s-au facut ca ploo. E adevarat ca si-au scos parleala mai tarziu cand l-au forfecat pe bietul 'instalator polonez', totul se plateste, fratilor

mai viu io sa vaz pozele mihaelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit! Am reusit sa incarc un filmuletz si poze dar nu stiu cum sa le pun in ordine cronologica, le-a incarcat aiurea si nu se prea intelege nimic asa...daca aveti idee cum sa retusez...

Mai viu cu povesti...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

aaah, ce de amintiri frumoase mi-ai trezit!
Acum 5 ani am stat o sapt la Munchen....si bine-afost ;))
in alta ordine de idei, npoi avem blackout, nu ne merge centrala, am luat curent de la un vecin, iarna in toate regula:0))
speram sa nu facem turturi pana dimineata.

Mergi la inceput