"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mama rayu, bine ca scaparati sanatosi, inclusiv omu' cu bracinarii!!!
De minat, minam, haaaaiii...ca azi primii invitatia in Ronneby pe 8-9 martie!!! :-)) Asa ca pe 10 is in drum spre voi Cine se mai anunta??
Adelcutzo, nu-s cum arata mandelmassa aia...pune-o poza, ca n-auzii de ea!! (massa vine de la martipan?? )
doruletz, io tot vreau s-ajung odata in Arles ...sa vaz de unde incepu nebunia!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dedicatie speciala de la ionu' care acum se documenteaza despre publicitatea pe net ;-))): enjoy

noapte buna si, atentie: nu beti diet cola dupa mentos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mara03

dedicatie speciala de la ionu' care acum se documenteaza despre publicitatea pe net ;-))): enjoy

noapte buna si, atentie: nu beti diet cola dupa mentos.

Asta, parol, daca nu-i de Günter Grass, cu "toba lui de tinichea" cu tot si cu prafurile lui efervescente Vazui si www.imdb.com/title/tt0078875/" target="_blank">filmul (ceva mai vechi), dar pe care vi-l recomand fooooarte calduros!!
Hai ca facui multi purici pe-acilea, azi :-)) Va pupez si spor la treburi!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mara da neaparat Diet trebe sa fie? adica daca e Coca normala nu are aceeasi reactie? care incearca primu?

Lil, si io vreau sa ma intorc intr-o zi la Arles, am trecut odata pe acolo, era iarna, am ramas doar cateva ore si nu vazui decat casa galbena da' mi-am promis sa revin intr-o zi in zona aia

Gata, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

dragutilor, la multi ani si de la mine, sper ca 2007 sa nu fie mitocan cu voi!

fetelor proaspat primite in Europa, felicitari! am urmarit si eu cu sufletul la gura relatarile din presa straina in legatura cu evenimentul, dar in afara punctului de vedere inedit al unui barman din Constanta, nu prea raportara astia mare lucru. Barmanul cand a fost intrebat de ce se bucura (daca se bucura) de intrarea in UE si daca are de gand sa incerce sa gaseasca de lucru in Anglia, a raspuns ca el personal e fericit acolo unde e, dar dupa aderarea asta el spera tare ca toti tiganii din Romania vor pleca in alte tari UE sa-si caute de treaba pe acolo, iar in felul asta tarisoara noastra va scapa de ei, el asa ajutor spera sa primeasca !!! Parol!

Rayou, am murit de ras!!! parca sunteti din Borat tu si cu gasca de petardisti, chiar ca faceati un basorelief pe cinste Apropos de Borat, eu personal am murit de ras si la ala. Cred ca traind in America (de care pana la urma se face bascalie in sus-numitul film) recunosti si mai bine personajele, ceea ce face sa fie si mai funny. Cica o echipa de reporteri din Kazakhstan au venit sa filmeze alegerile de la Americani (mid-term) care se desfasurara acu' vreo 2 luni, si nu i-au lasat astia pe nicaieri ca nu i-au crezut ca sunt autentici, i-au suspectat ca lucreaza pentru Borat!
:-)

Anyway, va pup pe toti la gramada, nu mai am timp sa scriu catalogul, si va trimit la cutiute niste imagini. Noi am fost la dans de revelion iar eu am avut ideea geniala sa ma incalt cu pantofi noi (si frumosi ce-i drept). Dupa 1 ora de clasa de salsa si inca vreo 2 de zbantuiala am crezut ca mor de la bataturi! M-am mai descaltat, dar si asta era riscant ca in jurul meu erau tot felul de persoane incepatoare in ale dansului, dar pe tocuri ascutite (deadly combination), asa ca iar ma incaltam de frica. Consortul pana la urma si-a pus papucii mei drept cercei, in seria "you know you've had too much to drink when... :-)
Asa ca am inceput anul in dureri. Asa ceva...

PS. Am editat sa spun Adelutei ca Aura Urziceanu traieste acilea in urbea mea si se da scandinava si ea (s-a rebotezat Aura Borealis!).

www.thebans.com/aura/index.asp?l=5" target="_blank">Uite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doamna itsme, respect! chiar v-ati distrat
multam de poze

cat despre aureus borealis, a petrecut anul cel nou la medgidia

dada, adelú, cum e prajitura aia?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Salut familia Itsme, numa cand vazui paharele alea si m-a apucat cheful de dantuiala si voie buna!!!!
aici ninge tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iarna, toate pisicile sunt albe
tot io, ca am uitat sa le intreb pe Mara si Miha daca recunosc acel colt unde copiii mancau zmeura

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

io am uitat sa o intreb pe mihaela daca si-a luat haine de vara la viena

wow, sabina, ce de zapada! mie mi-a inflorit iasomia in ograda

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

itsme, ai avut pantofiori albastri? faine poze, faina distractie!

arboriq, istme multzam de info in legatura cu boreala. mie schimbarea numelui in general si in borealis in special mi se pare cam de prost gust

no si acum la www.odense-marcipan.com/Default.aspx?ID=171" target="_blank">mandelmassa care da, e un fel de marsipan cu compozitie mai consistenta de migdale 50% in comparatie cu marsipanu de 23% si cea pe care o cumpar io ca se pare ca aproape are monopol aici ii daneza.
www.odense-marcipan.com/Default.aspx?ID=938" target="_blank">biscuitii is cam asa, da' io ii fac fara ciocolata si se poate adauga si un pic de amaretto, iar daca ii faci mai plati ii poti folosi si la tiramisu

Mergi la inceput