Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Urmeaza la zile de nastere: Jasmine, Angelos, Alexandra (???)
Si vine anul 2007
Mai ce fain de copii nascuti in 31 decembrie si 1 ianuarie... cu o cheltuiala isi tin si Revelionul si ziua de nastere

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

M-as duce la somn, dar parca totusi nu ma cheama patul.
Am ramas numai noi doua pe-aici.
Am vazut pozele, Bianca. Sunteti o familie tare frumoasa. Si copilasii au primit o multime de cadouri.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Da, incep cite unul , cite unul sa fac 1 anisor. Sabina mai are ceva vreme, e penultima in gasca.

poze Sabina

Mergi la inceput

I-am dat Sabinei azi fructe din alea la borcanel de la Nestle. Nici alea nu i-au placut. Dar am reusit sa-i amestec jumate din borcan cu cereale si i l-am dat. Cum ? Ii arat biscuitele, ea casca gura si in loc de biscuite intra lingurita cu papa. se strimba, bocorodeste, dar inghite. Si uite asa ne chinuim noi cu papatul fructelor .

poze Sabina

Mergi la inceput

Hai ca ma duc in patut ca oricum vorbesc singurica pe-aici. Bianca a adormit pe scaun cred.
Pupicei

poze Sabina

Mergi la inceput

Maraki, , ce faci ? O pe cumnatica ? Ce mai da ochii peste cap grecoaica! Dar lasa, fii tu altfel decit ea.

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina...
Ma retrag si eu sa ma uit la vreun film...nici pe mine nu ma trage patul ca e gol...adica e Sandra in locul sotului meu ca el e la servici cand nu e acasa, doarme ea cu mine
Noapte buna tuturor..
Maine pe vremea asta o sa pe undeva

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Pana am facut eu o gramada de omuletzi Irina a scris 4 mesaje
Irina...hai la somn ca numai noi bantuim la ora asta pe net
Noapte buna
Si Dani face figuri la fructe, trebuie sa ii fie foarte foame sa manance mai nou. Nush ce a patit...
Nici iaurtul nu il mai mananca cu placere...
Au crescut draga si au "gusturi" deja...
Le trebuie mancare k-lumea nu fructe...aia e mancare?
Azi maine le dam sarmale draga..
Chiar...puteam face niste sarmale din carne de pui, invelite in ....frunze de vitza...(la primavara cand or aparea frunzele) sau in foi de ...de?? hai veniti cu idei

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor de cate ori se duc socrosenii pe la magazine cu Angelo, se intorc cu baloane luate gratis de la Mc`Donalds, etc. In loc sa-i cumpere ceva copilului e mai bun ce e gratis In seara asta au venit cu 3 baloane legate la carut, ei le aduc iar eu cand raman singura, le dau drumul pe balcon afara

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Oau...la Dani ii plac tare mult baloanele...
Le prinde in mana, le pisca si se sparg...se distreaza de minune
Maraki...pai zi-le data viitoare sa ii cumpere niste cartofi prajiti sau un hamburger
Sandra nu prea nimereste baloane cand mergem si e tare dezamagita...
Data trecuta era o party acolo si eu o asteptam afara cu Dani si am vazut ca a intrat la aia sa ceara un balon si nu i-au dat aia..nesimtiti..si aveau o gramada

Albumul nostru

Mergi la inceput