Clubul moldovencelor de peste Prut (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

da, am uitat sa ii raspund si eu Corinei: eu nu stiu formatie ft buna si renumita. Noi la nunta am avut pe cineva care nu mai avea formatie, dar eu vroiam ft mult sa cante la nunta noastra, asa ca a cantat cu o alta formatie impreuna, desi nu o facea in mod normal.
Coafura si machiajul.. l-am facut la un coafor.. dar nu stiu cum ii zice, in centru. Mi-a placut mult, dar rezervarile mi le-a facut cumnata mea, iar eu nici nu m-am uitat cum se numeste, doar sa fie bine. POt sa o intreb daca te intereseaza.
Buchetul l-am facut la un butic de pe Banulescu Bodoni. Mi se pare ca era nr 26. Mi-a placut mult de tot buchetul, a fost exact cum am cerut eu.

Diana, eu propun sa facem o lista cu fetele care sunt in Chisinau( dupa lista) si sa vedem pe parcurs, cine si ce zice.
De ex asa:

Pentru 5 ianuarie, ora 17.00, (unde?)
1.Diana- DA
2.Violeta- NU( pleaca la munte)
3.Rodica- ?
4.Lucia-?
5.Cornelia- DA
6.Nati- poate DA
7.Alionushca- ?
8.Ludmila- DA
9.Tania( Oxy- este la Orhei, dar a zis sa o anuntam ca daca e prin Chisinau vine si ea) - ?
10.Tania( Tania21) - poate DA

As vrea ft mult sa ne vedem.

Diana, voi cum ati petrecut Revelionul?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, din pacate nu pot sa te ajut, dar tin minte ca aceleasi intrebari le-a adresat cindva si Elena (Trin) si a primit mai multe raspunsuri (erau mai multe fete active atunci in subiect). Nu mai tin minte cind exact a fost asta, dar se poate de cautat in subiectele vechi. In orice caz, inainte de nunta Elenei, adica pina in septembrie.

Ce ma bucur ca preconizeaza o intilnire cu fetele din Moldova! Fetelor, sa nu uitati sa va incarcati bateriile la aparatele foto! Si sa anuntati acasa sa nu va astepte devreme acasa!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Urreaaa, am 4 stelute bleu!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Urreaaa, am 4 stelute bleu!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

FELICITARI si la mai multe!!!
Iaca daca scrii mult!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor

Multumesc mult de raspuns.
Doroti imi poti trimite ceva cintece de formatia despre care vorbeai? Cite persoane constituie formatia si are solist?
Lilia ai putea sa-mi dai mai multa info despre persoana care ti-a facut machiaj si coafura? Ziceai ca e in centru, unde anume si cine e?
Alionushca multumesc de info, ai ceva sursa de contact, messanger, skype etc?
Cu parere de rau nu o vad pe Trin pe la noi si de aceea nu pot sa o intreb, dar poate ea intra intr-un final.

Ce bine ca organizati o intilnire la Moldova. Caci tare demult nu s-au mai vazut fetele. Sa ne ziceti localul unde va veti ntilni si sa nu uitati aparatele foto, caci cind vad pozele ma simt de parca am fost si eu acolo.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Natalia felicitari pentru a 4-a steluta.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Natalia si Lilianumai nu prea inteleg ce gust aveau rosiile cu miere si usturoi. E ceva netraditional.

Am vrut sa ma culc si mi-am amintit ca am uitat sa raspund la intrebarea asta.
Corina, rosiile le-am facut dupa reteta de www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=1319&st=0#entry98172" target="_blank">aici
Si noi am facut prima data, dar cred ca a fost bun, pentru ca s-a mancat. Mie mi-au placut, dar mie imi plac gusturi din astea opuse. De ex, imi place sa mananca paine cu dulceata si castraveti murati, sau dulceata cu telemea

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Fetelor

Lilia ai putea sa-mi dai mai multa info despre persoana care ti-a facut machiaj si coafura? Ziceai ca e in centru, unde anume si cine e?

Am scris amandoua in acelas timp.. Deci revin. Da, o sa o intreb pe cumnata mea detalii si o sa iti scriu neaparat. Pupici

Mergi la inceput

Vai, ce vreme urita e la Bucuresti, ploua tare si bate un vint puternic. Si taman in prima zi de lucru dupa sarbatori. Am trimis sotiunea sa duca odorul la cresa. Acusica ma apuc de treaba.

Karina, daca o vad pe Elena pe messenger, o intreb.

edit: vad ca deja ninge, de fapt e lapovita.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Dupa ce Diana a vorbit cu fetele, situatia este urmatoarea in acest moment:

Pentru 5 ianuarie, ora 17.00, la Fortus
1.Diana- DA
2.Violeta- NU( pleaca la munte)
3.Rodica- NE VA SPUNE MAINE SIGUR
4.Lucia-90 % DA
5.Cornelia- DA
6.Nati- poate DA
7.Alionushca- ?
8.Ludmila- DA
9.Tania Oxy- POATE DA
10.Tania( Tania21) - NU
11. Lilia- DA

Mergi la inceput