Clubul moldovencelor de peste Prut (38)
Raspunsuri - Pagina 5
oxy spune:
Buna
Ce mai faceti? cred ca va odihniti toate dupa sarbatoarea Craciunului si sunteti in asteptarea Noului An
.
Chris e acasa,toate gradinitele sunt in vacanta acum, asa ca pana pe 8 decembrie 2007 o sa se bucure de o vacanta luunga
.
V-am pupat si sarbatori fericite!!!
doroti_5 spune:
Salutare fetelor!
La noi primul Craciun sa redus la impodobit bradul, la pus prima jucarie a fetei pe brad de catre toata familia, aprins bradu, mosu ia adus o jucarica mica(ca e prieten cu mama si o sa vina mai spre ziua ei cu ceva mai mare) si atit.Dupa terminarea sarbatorilor va mai zic detalii socante din viata familiei mele.
Marea noutate este ca neam mutat la parintii mei pentru ca afara e din frig din ce in ce mai tare.
Am mai pus fotografii in albumul 7luni(nr 4 de la semnatura).
Multumim toate fetele de urari si in special pe Lilia si familia ei, si pe Mirela(mami nu se pune ca nu era in poza, chiar daca a semnat
).
Speram ca Craciunul pe stil vechi sa fie mult mai interesant ca cel pe stil nou, pentru ca e primul Craciun in trei si vreau ca sa fie ceva de neuitat.
toate moldovencele.
P.S. Natali eu dupa aceea am mai pus poze, abia acum leam terminat de pus ca merge netul aiurea.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Tanya, apropo de vacanta, sa-ti zic faza cu cresa.
L-am dus azi pe Vlad, stiind ca va fi deschisa trei zile saptamina aceasta. Dimineata era pustiu pe acolo, Vlad a fost primul, dar am zis ca vor mai veni copii. Pe la patru, cind m-am dus sa-l iau, am aflat ca in total au fost 6 copii la cresa azi, din care la grupa lui Vlad, el si inca un baietel. ![]()
Am inteles ca tocmai s-a spart nusce teava la sistemul de incalzire si apa calda, asa ca erau oprite caldura si respectiv, apa calda. Chiar se simtea ca e mult mai rece ca de obicei in grupa. Asa ca renuntam la cresa pina la anul.
Pacat ca Vlad este f. dornic de copii, mai ales ca a lipsit in ultima saptamina de dinainte de Craciun.
Diana, asa de tare imi place de Natalitza, e simpatica foc, are o mutrita tare smechera, cred ca abia asteapta in sinea ei sa inceapa sa mearga, sa va dea mari batai de cap. ![]()
Te pup si-ti doresc sa dispara toate probelemele din viata ta, sau macar o mare parte din ele.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
silvvi spune:
Dragele mele moldovence!! Cu mare intarziere
va felicit cu Sarbatoarea Craciunului! Va doresc cele mai frumoase si dorite impliniri, sanatate, bucurie si noroc! 

Noi am muncit mult dupa ce am terminat de stat acasa cu varicela, am avut un client cu urgenta (refacerea contabilitatii cu greseli), am castigat un pic banutzi, dar nu prea a dormit sotul, nici eu, a primit si o prima la care nu ne asteptam (de vreo 6 ori mai mare!!)? si am cumparat 2 parechi de cizme ECCO pentru mine. Am luat si brad, au fost extrem de scumpe anul asta, a venit si un mos super la copii, saracii, s-au pierdut total in fata lui. Dar a fost foarte credibil, (si scump)? pana si eu ma uitam pe langa barba -chiar parea adevarata.
Cu masa am dovedit inca odata, ca acest talent imi lipseste,
friptura nu mia iesit, suba a iesit, dar mai mult sotul a facut-o, in schimb piftia mea firmennaia a iesit super, si mezelurile am cumparat f gustoase.
Craciunul am petrecut mai mult dormind decat mancand
, dar asta e....
Mosul mia adus cizme, lu sotul o geanta casual, lui Vladut - masina misterelor Scooby dOo, Jannei - o masina de facut baloane (pui solutia si se invarte o roata si ies multe baloane)
Lili, merci pentru reteta de melci, neaparat o incerc, ca eu sunt cea cu branza, si aluat pe baza de branza -
, adaug doar tarite la faina, e o reteta super dietetica. Eu din pacate m-am cam indopat de craciun, mie frica sa urc pe cantar
, dar e mai bine decat anul trecut, cand mia fost chiar rau.
Natalia, ma bucur ca Vladut va impresionat cu limbajul mai matur, e uimitor sa-i vezi cum cresc
Si cartea ta m-a intrigat.
Alina ,ma tii in suspans - ce v-a adus mosul ![]()
Va pup si va doresc in Anul Nou - si Mai Bine!!!
Si nu utiati
Pana la intrarea in UE au mai ramas 4 zile
alinkav spune:
Neata fetelor!
Iata-ma dupa un Craciun incarcat de sarmale, salate si dulciuri, apar si eu pe aici.....![]()
Noi am petrecut foarte bine, am inceput de sambata, deoarece au venit prietenii nostrii din Chisinau si au stat la noi, asa ca a trebuit sa dau cu 2 zile inainte pregairile de Craciun
, nu ca mi-a parut rau......
, duminica seara ne-am adunat la noi cu finii nostri si parintii lor(au venit la ei), a doua zi am fost sa colindam cumatrii nostri, am dus cadouri copiilor, iar dupa masa mi-am luat mamica, si ne-am dus la finii nostri.Acasa am ajuns abia la 12 noaptea, iar a doua zi(26) aceeasi poveste!
. Ieri deja am fost la servici, nu ne asteptam, dar a fost cat de cat profitabil....
Alex e acasa, ca are vacanta, s-a scapat la bomboane, dar mai are putin, si gata nu le mai vede.
Noi sambata dimineata plecam acasa, abia astept. Azi trebuie sa mergem sa luam cateva cadouri. Ieri mi-am facut si eu un cadou micut
, am fost la Dika(fetelor de la intalneala stiu despre ce e vorba
) si mi-am luat o pereche de pantaloni si un puloveras, sunt incantata!
Finilor nostri vrem sa luam o "rama" din sticla ptr poza de la nunta(nu si-au luat inca) ceva mai mare(si-au facut pozele mai mici) si un simbolic PORC sau purcelusi, ca vine anul porcului, sa speram ca va fi un porc gras!![]()
Ladno, am plecat, cine lucreaza , servici usor, mai avem putin si intram in vacanta pana pe 3 !![]()

Alina si Alex
Tania21 spune:
Fetelor salut!!!
Cu ocazia sarbatorilor ce vin si ce au trecut (la noi inca nu
)
VA DORESC LA TOATE LA MULTI ANI!!!
Fie ca anul purcelushului ce vine sa va aduca multi-multi banuti, europeni daca se poate
Sa va fereasca de neplaceri si fiti toate fericite si voioase!!! 
Eu de sarbatori stau aici. Poate de Craciunul pe vechi plecam acasa, dar inca nu sunt sigura.
Cadouri deja am luat o parte, dar o parte inca mai am de luat ![]()
Lui iubi i-am luat o camasa frumoase, bej cu nasturii cafenii. Mamei o bluzita (e si ziua ei pe 4). Au mai ramas nepoteii, sora si bunica
. A, si eu! ![]()
Sarbatorim acasa pina la miezul noptii, dupa care iesim poate undeva in club.
Cam astea planurile. Va doresc sa intilniti anul ce vine cit se poate de vesel alaturi de cei dragi.
Pupici! 
Balbina spune:
Silvia, imi pare bine ca Mos Craciun a fost asa de darnic cu voi acum, la sfirsit de an! Felicitari pentru toate achizitiile si cadourile!
Alinka, hehe, vad ca v-ati mai facut un cadou
F.f. frumos, ma bucur tare pentru voi!
Vreau sa te vad si in haintele de la Dika, cred ca iti sta f. bine in ele.
Drum bun si fara peripetii!
Tania, spor la cumparat cadouri mai departe si sa va fie intr-un ceas bun sarbatorirea anului nou impreuna! 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alinkav spune:
Hi hi, ochiul Nataliei e de vultur!![]()
Silvia, felicitari ptr noile achizitii, sa le porti sanatoasa!!!!Vreau si eu cizmulite noi.....
Diana, ce mare s-a facut Natalia!!!Si ce seamana cu sotul tau!Sa va aduca anul nou numai bucurii!M-ai intrigat cu postarea ta!Sper ca totul e bine la voi!
Tania, vad ca amandoua vom intampina Noul An in Hohliandia!
Am facut acum tortik cu zgusheonka, ca mi-au ramas ingridientele(2 banci si foi de napolitane)!
Alina si Alex
oxy spune:
Salutare
Nataly imi imaginez ce s-a distrat sarmanul copil la gradinita,fara apa calda si fara caldura si la toate astea si fara colegii lui de grupa
,dar ce e mai bine ca tottusi lui i-a placut si asa si ca se trage cu drag la cresa,asta inseamna ca ii plac copiii si e un copil deschis si sociabil
.La Chris o sa deschida pitin mai tarziu gradinita, intrucat astia de acolo au inceput sa faca ceva reparatii sa schimbe geamuri si usi termopan,ma mir de ce n-o fi facut asta in vacanta de vara![]()
Silvia vad ca la voi sfarsitul de an a fost f.bun si cu "obnovka" si cu o prima maaare
,si cu multe alte cadouri,sa dea Domnul sa fie si anul care vine la fel de bun sau chiar mai bun,de fapt asta le urez tuturor moldovencelor noastre sa aiba un an care vine plin cu de toate...
Alina,felicitari cu achizitiile noi,tre sa iti stea f.binein ele,am pus si eu ochiul pe ceva de la Dika,sper sa le pot procura pana de R
evelion.
v-am pupat,bye bye
lia_c spune:
salutare
bychi, in Chisinau nu stiu de vreun medic homeopat, insa stiu ca in Bucuresti pe str. Toamnei este o farmacie al unui medic din Rep.Moldova homeopat stabilit in Bucuresti... Sotul i-a luat unui coleg de servici de acolo medicamente si cica sint f f eficiente... Poate reusesti sa afli mai multe detalii...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard