Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 29
lory32 spune:
Fetele, am uitat sa va intreb: ce ceai le dati pentru colici? eu fac o combinatie intre Baby Drink si un ceai impotriva colicilor de la Belin( care are cam aceleasi plante cu Baby Calm)- basculeaza asta mica la greu, daca ar fi dupa ea ar bea biberoane intregi de ceai... sa vedeti cum tine de biberon cand vreau sa il iau... tipete, scandal... si inca ceva: cam cati ml ii dati pe zi? ca sunt pareri si pareri...mersic, va pup!
danita spune:
salut gagici ,
VA UREZ ZILE FRUMOASE DE SARBATOARE IN CONTINUARE :)
Eu nu am avut net cateva zile chair de Craciun asa ca ..." m-am bucurat" f tare ;)
Nu am apucat sa citesc din urma decat putin pentru ca am stat cu bb in brate si mi-a amortit mana , acum l-am pus in patut si sper sa doarma.
Am o problem: lui bb i-au aparut pe fatza niste bubite( cica s-ar putea sa fie din maternitate) .I-am dat aseara cu musetel parca e mai bine .....dar nu e chiar ok . ce ma sfatuiti ?
In rest: colici asa si asa , somn asa si asa , laptic la mami nu f mult dar ezista;)
pupici si numai bine !
D
BeBelusca
doradora spune:
quote:
Originally posted by lory32
Fetele, am uitat sa va intreb: ce ceai le dati pentru colici? eu fac o combinatie intre Baby Drink si un ceai impotriva colicilor de la Belin( care are cam aceleasi plante cu Baby Calm)- basculeaza asta mica la greu, daca ar fi dupa ea ar bea biberoane intregi de ceai... sa vedeti cum tine de biberon cand vreau sa il iau... tipete, scandal... si inca ceva: cam cati ml ii dati pe zi? ca sunt pareri si pareri...mersic, va pup!
atentie mare la ceaiuri, mi-a zis si mie fina mea: cele care sunt pliculete, cum ar fi baby calm sau baby tea, trebuie indulcite, iar copiilor atat de mici nu le este permis zaharul; fara indulcitor, cica nu le place, ca e amar, asa ca nu le dati ceaiuri pe care scrie ca se indulceste dupa gust. eu folosesc baby drink, care e tot la plic, dar se dizolva, nu se face infuzie, e gata indulcit, nu mai are nevoie de nimic in plus.
chris +
alexandrabebe alexandra
doradora spune:
sau daca bebeilor le place neindulcit, ok. dar nu le dati zahar acum, sunt prea mici, intrebati doctorul, in mod sigur stie si explicatia stiintifica.
pe babycalm si pe babytea scrie ca sa se dea cate 50-100 mil de 2,3 ori pe zi, dupa varsta copilului
chris +
alexandra
bebe alexandra
desiree spune:
neatza
fetele din Bucuresti, voi v-ati ridicat premiul pentru nastere? sau trusoul bebelusului cum se numeste?
de unde se ridica acest premiu si ce acte sunt necesare stie cineva sa imi spuna??/
desiree si bebe Mihnea Octavian
http://new.photos.yahoo.com/desiree7000
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
Mirona spune:
salutare,
eu ii dau ceai instant de la HIPP - daca e sau nu indulcit - mi-e egal - eu nu mai pun in plus zahar. Am mai primit din spital Baby calm - am primit indicatie sa-l fac cu zahar - asa ca l-am sarit. Cati ml pe zi? La cerere - sunt zile in care nu bea ceai deloc si zile in care bea si cate 60 ml. Eu ii dau doar intre mese - cand se trezeste mai devreme de ora stabilita si am impresia ca-i foame. Ii dau 10 ml tot la jumatate de ora pana se face ora mesei - asa mi-a indicat pediatra.
Aseara m-a sunat RALUCA. Sunt bine amandoua, se auzea tonul optimist - deci e spre bine. BB Adinutza a prins deja culoare in obrajori, i-au dat pansamentul jos de la ochi si se vede o mica cicatrice in locul bobitei de mazare cu puroi. Se vindeca micutza.
Urmeaza sa faca niste teste de sange pentru a vedea daca s-a retras si puroiul de langa creieras. Tinem pumnii stransi inca - sa fie totul Ok.
Va pupa pe toate si va multumeste ca sunteti alaturi de ea. 
dandusa
asa mami - plimbareata s-o faci pe Crinutza. Si noi am plecat acum doua w/e pana la parintii mei la 120 km de Timisoara - tatal meu nu o vazuse pe Kara - am dat un pic peste cap programul ... nu a dormit bine in aceea noapte - dar si-a revenit zilele urmatoare - dar trebuie invatata de mica ccc ca pot avea loc diferite modificari ale programului zilnic - iar ea nu trebuie sa dispere. ![]()
V-am pupacit. 
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
doradora spune:
pot doar sa iti spun ca e pana in doua milioane. noi am respirat adanc si am facut o pauza la acte, sa nu ne enervam mai rau, ca am aflat ca me trebuie si livretul de familie, pe care noi nu il avem, si trebuie sa il scoatem mai intai pe ala, si dupa aia alocatie si alte povesti. asa ca asteptam sa treaca sarbatorile, sa se apuce lumea de lucru.
chris +
alexandra
bebe alexandra
dianocica spune:
quote:
Originally posted by chris80
pot doar sa iti spun ca e pana in doua milioane. noi am respirat adanc si am facut o pauza la acte, sa nu ne enervam mai rau, ca am aflat ca me trebuie si livretul de familie, pe care noi nu il avem, si trebuie sa il scoatem mai intai pe ala, si dupa aia alocatie si alte povesti. asa ca asteptam sa treaca sarbatorile, sa se apuce lumea de lucru.
chris +alexandra
bebe alexandra
care-i treaba cu livretul de familie? noi avem dar nu a completat nimeni nimic in el - pt bb, nu ni l-a cerut nimeni pana acum.
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
dolores spune:
mie sterilizatorul mi-a prins foarte bine.
lory32, eu ii dau baby drink. sunt zile cand ii dau de cate 3 ori pe zi 50/60 ml depinde
danita trebuie mai intai sa vezi de la ce sunt acele bubite.aceeasi problema am avut-o cu david de am ajuns cu el la spital.acum i-au trecut in proportie de 97%
desiree, ai cerificatul de nastere la copil?mai intai trebuie trecut in livret la primaria unde v-ati casatorit.dupa care certificatul,buletinele voastre depuse (la mine a fost in zona)trebuie intrebat la primarie unde depui.e 1.950.000.l-ai nascut in acelsi sector in care stai?ca daca nu trebuie luat de la primaria din sect unde l-ai nascut o negatie...pe care o atasezi la dosar.daca nu m-am facut inteleasa da-mi un pm sau un tel.pupici
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
dolores spune:
dianocica,in livret trebuie trecut copilul.se trece la casa de casatorii din sect unde v-ati casatorit.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores