Punctualitatea la gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
mikim spune:
Eu pot sa o duc oricand, si la 14 daca asa pot. Mi se pare aiurea sa fii conditionata de o anumita ora, mai ales ca se dau atatia bani pentru gradinita. Si, mai mult decat atat, pot sa o si iau cand pot. Gradinita are programul pana la 18, dar pot sa iau si mai tarziu, mai sta directoarea cu ea. Si pana la 21... A fost o situatie cand parintii erau amandoi plecati si copilul a dormit la directoare acasa...
vrabiuta spune:
anemona - si mie mi se pare inadmisibil ca o gradinita particulara sa aibe astfel de cerinte, in special in conditiile in care intarzierile sunt din motive foarte bine intemeiate. poti sa le explici ca tu, ca mama, consideri ca este mai important sa ai un copil sanatos decat sa deranjezi programul gradinitei.
si noi am intarziat de nenumarate ori... singura reactie a fost ca educatoarea ne-a sunat sa vada daca totul e in regula cu cea mica si sa afle ora la care ajungem in gradinita (ca sa stie daca mai amana activitatile grupei cu 5, 10, max 15 min). mi se pare absurd sa se faca atata caz de intarzieri, activitatile ar trebui sa fie flexibile intr-o gradinita. daca ar fi la scoala ar fi cu totul altceva.
cele mai frumoase
anya spune:
La o gradinita particulara ar trebui sa poti aduce copilul la orice ora. Ai platit ziua de gradi si daca nu-l duci sau il duci doar cateva ore tot nu-ti da nimeni banii inapoi.
La o gradinita de stat, are o logica prin faptul ca la ora 9 incep sa prepare masa de pranz si nu ii pun portie. La o gradinita de stat ziua lipsa nu se plateste.
In ambele situatii mi se pare de bun simt sa anunti lipsa sau intarzierea telefonic.
Eu am avut copilul la particulara si acum il am la o gradi de stat. Am intarziat si peste ora 9, am sunat, am anuntat sa-i puna portie ca il aduc si gata. De schimbat cu hainele de gradinita l-am schimbat eu, deci deranjul a fost de vre-o 5 minute - pana a intrat in clasa si m-am salutat eu cu educatoarea.
sorana spune:
Hmmm
Cred ca am avut noroc
Gradi particulara, teoretic incepe intre 8 si 8.30 ....
Practic noi ajungem intre 8.30 si 9 in mod normal.
Si uneori dupa 9
Schimbatul se face in alta camera si nu de catre educatoare deci nu deranjam in nici un fel ....
Nu mi s-a spus niciodata nimic ca nu respect programul sau altceva ......
Sorana si Monica (4 ani)