Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am incercat sa vad pozele cu Vladut de Jadi si cu Ilinca si Mihnea si nici unele nu au mers. Cred ca e buba cu yahoo.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am vazut de ieri pozele, super copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Eu acum am vazut pozele...copii super cuminti....parintii la masa si ei isi faceau de lucru.

Si noi cand am trecut prin Italia am experimentat ceva de genul asta ...verisoara mea are o fetita de aproape trei ani si Noa pe noi nici ca ne mai baga in seama...erau fetele ocupate sa se joace impreuna.
Am fost la un restaurant unde podeaua era din geam si sub geam acvariu cu pesti rosii mari- cam de 40 de cm- si a durat vreo 15 minute pana sa se incumete si fi-mea sa calce pe geamul acela....dar si apoi sarea pe el ca asa a vazut/o pe Alexandra, nepotica mea.

am uitat sa spun ca am my own PC....mi-a tras fratiorul internet si la mine in camera. asa ca nu o sa ma mai cert cu el pe calc.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Vreau zapada!

Cat o fi o excursie prin austria?

Mergi la inceput

Vad ca numai eu mai bantiu pe aici...

Sava spun o veste buna pentru mine....al meu sot chiar s/a inteles cu acel prieten cu care urmeaza sa se asocieze...au fost amandoi deacord cu termenii si conditiile si astfel vom avea si noi 40 la suta din firma, firma care este in topul firmelor cu cele mai mari tranzactii pe 2006.
Astfel, al meu pleaca maine din nou in Spania sa rezolve ce mai e de rezolvat, sa faca pachete cu lucrurile mai importante ce au mai ramas acolo si pe la sfarsitul lui ianuarie o sa se intoarca.
asa ca by by revelion...cred ca o sa stau acasa cu buburuza si cu ai mei. ca sa nu mai spun ca pe 6 era ziua lui si pe 12 a mea ...ofcours o sa ni le petrecem online dar...asta e!

hai ca v-am ametit destul offtopic.

poop ca scot fata la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

multumim frumos de urari.
noua ni s-a stricat masina.....si mai mult am niste nervi de numa.
sotul e la servici, trebuia de dimineata sa meraga cu ea la reparat si inca nu s-a dus. Ne-am si certat pe tema asta. De anul nou....stam fara masina ca Domnia sa nu merge ca n-are vreme...bine ca a avut vreme s-o strice
Cred ca o sa mor pana la revelion asa de rau ma simt. Sincer, mi-as dori sa mor dar n-am vreme ca steff nu ma lasa. Sunt deprimata total. Sunt asa de obosita de la noptile nedormite....nu ma ajuta nimeni...daca am nevoie de ceva, etc, etc.
Iaca zic si io cuiva ce am pe sufletel

Steff toata ziua vorbeste pe limba lui. E neastamparat, vrea numai unde nu e voie.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

slaba miscare pe aici.... eu perdelesc non stop da nu prea am ce citi :)

Inna lasa ca o sa fie bine, nasol ca veti fi fara tati de revelion dar totul e pentru o cauza buna.

Hilde lasa mai ca e doar o masina circuli cu taxiul, de ce sa iti faci nervi, nu te mai certa cu omul ce vrei sa intri in noul an ceratata?

eu fix de o saptamana ma simt nasol tare, zilnik imi e rau de am ajuns eu la concluzia ca trebuie sa ma operez, asa zic mereu cand imi e rau, cand imi trece uit , si uite asa a trecut craciunul si normal ca nu am gustat porcarii dar m-am scapat la 3 bomboane de ciocolata care mi-au pus capac, phu ce viata, nu mamanci (e frustrant tare cand mergi undeva si toata lumea indoapa bunatati la care eu doar salivez si atat), nu bei, nu dormi din cauza de copil :(

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

la multi ani!
acum am si eu un pic de pauza, am culcat piticul, si sunt plina de nervi ca face numai prostii, umbla la prize , mi-a spart globulete, mi-a aruncat carligele de rufe de pe terasa jos, ca sa am ce aduna, si mi-a scos un pantalon din ligheanul cu rufe pe care tocmai le intindeam, si a sters juma de terasa cu eisi astea sunt numai de azi dimineata......
in rest toate bune, am constata ca m-am ingrasat, am ajuns iar la 60 kg
am admirat poze cu Vladut la zapada -frumusel foc ca de obicei, nici nu se vede ca-i bolnavior-si cu Ilinca si Mihnea, tare frumosi si cuminti, cel putin asa par in pozela cumintenie ma refer...

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Salutare!
Si eu ca Alina,pierd vremea pe aici da n-am ce citi.
Alina,opereaza-te sa nu te mai chinui.Frustrarea ca nu poti sa mananci e cum e,da cred ca ii mai nasol cu durerile.Daca stii ca operatia ti-ar face bine,eu zic sa nu mai astepti.Tot asa nasol ii cu trezitul noaptea?La noi parca-i mai bine de cand s-a intarcat.Au fost nopti cand nu s-a trezit deloc.Sper sa-l tina.

Sa fie cu noroc reintoarcerea acasa,Inna.

Tonnia,soon...soon...Ai emotii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Inna, imi pare rau de revelionul fara sot, bine ca totusi esti cu familia ta!succes cu afacerile!
Alina, dar de ce trebuie sa te operezi?
Hilde, odihneste-te si o sa fie bine

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput