Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
aelita spune:
nadiuta ti-a iesit super rochita !!!! si restul tot tu le-ai facut ,nu?? ca au iesit bine.
sa stii ca a mea,prima,a iesit mai urata,asa ca tu nu itifa probleme,ca a ta e bine!
helenutza,pai eu azi am fost pe fructe,dar macar sa fi mancat,ca am mancat un strugure toata ziua.,si seara doua feliute de salam si una de branza si asta fu mancarea mea.din ce o mai trai coilul asta...
Daconst te-ai distrat ???
nici maine nu cred ca nasc,ca nu mi-am facut bagajul
si am casa dezastru,si am multe de facut...
tre sa ma mai epilez odata.sa fac curatenie.
sa mai cumpar una alta,tot maine.
si spre seara am musafiri.
asa ca sa nu va sepriati.daca e sa nasc,va scriu eu repede ceva.
pt toate mamicile !!
39s
IoanaN spune:
Sarbatori Fericite!
Va doresc un Craciun plin de magie, cadouri de la Mosu'...sanatate si Un Nou An 2007 incarcat de bucurii si impliniri!
LA MULTI ANI!
Nastere usoara fete dragi...
ioana
34 cu 
laura-popy spune:
'neata la burtici!
Raportez si eu o noapte cumplita, cu dureri crunte de solduri,oase, credeam ca ma rup in doua...
Liuda,
poti sa-mi spui si mie leacul tau miraculos care te pune pe picioare? Calciu? Simplu?
Ca simt ca nu ma mai pot misca
si mai am si ceva treaba...de , nu e o zi de vaicareli, dar ce sa-i faci?
Mercic,
34
david
laura
Helenutza23 spune:
buna fetelor,
Laura adica cum nu e zi de vaicareli??? ![]()
eu de aseara am o durere in spate ca merg tinandu-ma de pereti. n-am patit asa ceva in sarcina asta pana acum... sper sa imi treaca. na, ca m-am vaicarit si parca a mai trecut...![]()
la mine in bai miroase a sarmale, nu stiu cum naiba, astia fac sarmalele in bai? 

32+ 

Craciun Fericit! 
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
marinar spune:
neata balenute
eu tot cu treburici prin casa, m-am apucat de facut ceva aperitive, salata...cam atat.
mai voi va mai epilati cu ceara. eu tot am amanat ca am vrut sa o fac cat mai aproape de termen...am zis eu. acum imi este teama sa nu ma apuce contractiile din cauza asta dar parca nici cu lama nu as da. offffffff nu-i bine nici cum
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
laura-popy spune:
Marina,
eu ma epilez numai cu ceara, in fiecare luna si nu am simtit vreo mare diferenta la durere. La fel ca inainte de sarcina, diferenta este la pozitiile in care tre sa stai....distractiv taaaare...Si am de gand sa ma epilez pana cat mai aproape de moment.
Mai fetelor, sigur nimeni n-a ramas fara oase (de durere) pana acum? Ca pe mine m-au terminat azi
Si eu care voiam sa fac un tort azi....Vedem, poate se trezeste Liuda si ma ajuta cu un sfat....
laura
gio spune:
Buna fetele!!!
daca tot suntem in trend, s-o treceti si pe Crisotexa la mamici, a nascut azi cred (azi am primit mesaj) un baietel de 3 kg. Sa-i traiasca si sa vina cat mai repede acasa
!!!!
Nu pot sa cred cat de multe mamici nasc in decembrie!!!
Dana, La Multi Ani!!!!Multa fericire si o nastere cat mai usoara!!!
Asteptam fetele cu cezariana sa ne dea vesti.
Va pupam si va dorim un Craciun Fericit!!!
34 +
aventura spune:
'Neata! Cam tarziu dar aseara am fost la party la o aniversare ![]()
Cam mult fum ce-i drept dar nu pot sa stau numai in casa...aveam shi io chef sa dansez..sa ma distrez..![]()
Bai fetelor, Kateryna are termen pe 24 ian iar Crisotexa pe 27 ian!!!! Pai Criso a nascut cu o luna mai devreme copil de 3 kile???? Waw...nu pot sa cred!! M-apuca frica si uite asa imi fac bagaju'! Promit!
Criso, bravo mamica, sa-ti traiasca puiul drag!
Aventura
32+ cu
Antonio
cleopiciu spune:
Steaua sfanta de Craciun sa va lumineze sufletele si viata. Va urez fericire, sanatate si impliniri !!!!
CLEO
37+
mediterana spune:
CRACIUN FERICIT!SANATATE, BUCURII SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI!
mediterana