Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ba da ca faceti ma de ati disparut... invartiti la sarmale, taieti porcii, faceti carnati?
hai ma mai vioi ca nici nu am cui sa ma plang aici...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

La multi ani DANA si sa ai o nastere usoara (cand va veni momentul) si un bb sanatos!

Alinuk, frumoasa scrisorica pt Mos...

Eu nu prea am stat pe net azi caci ma simt tare naspa...toata ziua m-a durut burtica si am si niste arsuri groaznice...
Ma tratez cu Nospa...si "cozonac" (tocmai trimisei sotiorul din dotare cu mandra cu tot la ma-sa ca sa ia cozonac si sarmale pt maine...eu nu gatesc nimic-nimic). Azi am facut niste peste la cuptor si cartofi natur si am crezut ca ma rup toata de durere....deci adio gatit si alte alea!
Nici la impodobitul bradului n-am putut participa si eu azi dar mi-a tinut locul cu brio mandra mea mica.

Va pup!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Gata, am terminat si sunt surprinsa sa vad cate mamici se grabesc sa aduca pe lume bebeii! Sau bebeii se grabesc sa vina pe lume la mamici?!

aelita, liuda, catalina - multumesc ca v-ati adus aminte si de mine! Din nefericire m-a lasat netul si am fost si la dr ieri dupa masa, iar azi dimineata am iesit la cumparaturi si la mama pt injectie...

BB e bine, imi pare cam mic, 2,500 kg, e destul de jos (asa aud de 2 luni), placenta nu e matura inca, motiv pentru care il mai lasam la "dospit" pana dupa rev. Spre deosebire de alti dr (mai grabiti si mai plecati) al meu va fi in zona dar prefera ca pe 4-5 ian sa vb la tel si sa vedem ce stabilim... Suna incurajator, nu? IN rest... ieri mi-am mai dat o usa in burta si de data asta a aflat toata lumea, caci m-am zgariat pe burta chiar inainte de control...

aelita - tine-o tot asa si nu se va supara nimeni ca nasti la / dupa 40s!
liuda - cred ca in curand vei avea telina, nu morcov! Cu cate nasteri am facut cunostinta deja, nici nu ma mira! Dar daca promiti ca stai mai cumintica o sa ajungi fara probleme pana dupa sarbatori (si cu dr ta)
pentru fetele noi - bine ati venit printre noi, sper sa tinem legatura si cand vom fi

Trebuia sa mai scriu ceva, poate urari pentru Craciun, dar sunt aci si intru negresit si mai tarziu!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

bei sa ma vedeti ca dupa ce ca aveam bagajul de spital facut de pe la 28 sapt, acum am facut regula si ordine in el, au incaput toate intr-o sacosa, bine ca doar nu am voie sa-mi iau camasa, haine la bb, asa ca de nevoie e mai usor si chiar si din ce am pus o parte tot cred ca nu o sa trebuiesac, dar, na, ma rog, sa fie la numar. Deci de asta am scapat, sta pregatit asteapta momentul... Credca morcovul cu tot cu telina si niste buruiene din fundul meu nu ma lasau pana nu il luam inca odata la mana tot ca uitaseram ce am, ce nu am.
de azi incep numaratoarea - vreau sa mai stau cu burta 12 zile!!! Sper sa reusesc, sper! Si dupa 3 ian. sa rasuflu usurat, pana atunci cica tre sa fiu cumintica, eu tot nu inteleg ce inseamna asta... uitati ca sant in casa de vreo 3 ore, dar ce am avut stare? 10 min la tv, apoi mai caut prin bucatarie de mancare, apoi de plictiseala m-am apucat de bagaj, nu mai zic ca stau la calculator , iar tv, iar mai caut ceva prin casa de facut, apoi iar la calculator.... asta inseamna ca sant cumintica? Dar mai cuminte ca atat chiar nu se poate... Mai a fi cumintica inseamna in pat? sau e bine si asa ?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Romariafelicitati pt laptic
Pepsi si tie Sarbatori fericite alaturi de cei dragi
Dana La Multi Ani , sa ai parte de cele mai bine lucruri din viata asta, Si DD sa te ajute la indeplinirea visurilor tale , nu dispera sa vezi la anul de ziua ta ce torturi frumoase si gustoase vei face.

Alinuk, fte frumoasa scrisorica pt mosu', spera sa ajunga la el , multumim pt vestile de la Kate, si tie multi

Aelita acu se vede poza
nu e asa bine facuta ca ale tale dar e prima sper celalte sa fie mai de calitate.

[blue]Lilisor, cum reusesti mai mama sa dai cu usa in tine, fii grijulie te rugam frumos

felor noi bine ati venit si multi

sunt pe baricade chiar daca nu scriu va citesc asa ca sa nu faceti multe prostii.
de 1000 ori

nadiutapm 32+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

aelita si eu am fost azi pe fructe, mai ales in partea a 2-a a zilei.
roandre nici eu nu gatesc nimik. trimite mama si soacra, una de la cta una de la craiova m-am scos! numai sa pot papa ca eu inca cu prob, cu greturi etc...
nadiutapm rochita e SU-PER-BA! bravo tie!
alinuk pupici pt vestile de la Kate si pt scrisorica pt mosu'.
ylilimic ce ai avut cu usa aia? ai grija, sper ca nu a fost rau
Liuda ai mancat ciorbica de burta? ...si cam da, mai cumintica inseamna sa stai si in patuc, linistita si sa strigi la sotz "adu-mi aia, da-mi aia etc"

32+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La multi ani Dana , toate cele bune iti doresc si in special un bebe scump si cuminte si iubaret, sa te bucuri de el si bineinteles o nastere usoara!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Michelle si Pepsi - un gand bun si din partea mea, sa aveti sarbatori frumoase, fericite si pline de speranta!

Dianarus - felicitari pentru micul Marc Alexandru, sa creasca mare si voinic, hranit cu cat mai mult laptic si foarte putin botic (adica nu prea plangacios)!

marybell - Sa iti traiasca micul print, sa fiti amandoi sanatosi si chiar daca vei citi mai tarziu postarile sosite in urma plecarii tale la spital sa stii ca ne-am gandit la tine!

Fetele, in alta ordine de idei, sunt destul de obosita, am fost si pe la cumparaturi azi, am fiert cele necesare pentru o salata beof, am pregatit friptura... Sarmale si carnati mi-a trimis mama, pacat ca nu am si dulciuri si nici puterile nu ma mai tin sa incerc ceva ...
Sunt chiar dezamagita ca soacra mea (sta in acelasi oras) nu se sinchiseste sa-mi dea un telefon, sa vada daca mi-ar trebui si mie ceva, daca ma poate ajuta cu pregatirile... Si cand vad la unele din voi cat de bine vorbiti de ale voastre, chiar mi-e ciuda ca asta doar pe noi ne are, dar se comporta ca si cum nu ne-ar avea! Si precis ma voi trezi cu ea de Craciun, cu acelasi platou de prajituri de care m-am saturat de 7 ani...
Mai bine nu ma luati in seama, va mai scriu si maine dimiineata cand sper sa fiu in toane mai bune...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

buna seara, burtici..
Si eu pe aici, prezenta la tot ce s-a scris, dar absenta cu postatul....
Dana, la multi ani, multa sanatate si un bebe sanatos!
Multa sanatate pentru noile mamici si bebeii lor...mult laptic si putin plans..:-)
Va urez un craciun fericit si mai ales linistit!!
34w6d

- david

laura

Mergi la inceput

Helenutza - am bagat azi o ciorba de burta ca niciodata ! Fata dar cu patu' - nu e de mine, nu pot, doar daca ma leaga cineva, in alt caz chiar e super complicat pentru mine, ma apuca toate bolile si durerile in pat... ma vait de zici ca sant de 120 de ani si atunci de vaitatul ala si mai repede nasc...
ylilimic - nu toate au noroc de soacre, eu nu o am, tu o ai dar... nu schimba cu nimic situatia, sper sa-si dea seama ca esti cu burta la gura (poate are nevoie de ochelari ca sa vada) si cu copil mic si poate nu mai poti sa te misti cum te miscai,sa pui si sa strangi mese, asa ca poate sta acasa si nu te trezesti cu ea la usa.

fetelor - eu am mancat un strugure cat am scris si plec in patuc, ca nu stau ziua la pat, apoi macar noaptea sa-l vizitez. sper maine o zi mai buna... ca azi am fost cam pe punctul de a accepta ideea ca nu apuc revelionul. maine promit doar in casa sa stau, numai la chiosc o sa ma duc dupa apa si alte maruntaie.

sper sa nu va apucati de prostii aici pana maine... pupici si somn usor... daca se poate numi asa !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput