Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari fetele care ati nascut! sa fie intr-un ceas bun si cu mult noroc pentru beblusi si pentru voi. Sa fiti sanatosi :)!

Mary bafta maine!

Romaria ma bucur ca ti-a venit laptele. Eu n-am experienta, dar am vazut la prietenele mele care au nascut ca beau ceai de chimen si fenicul. Cica ajuta la lactatie si si la colicii lui bebe. Se pare ca e esential sa dormi cat mai mult. Hai ca se aranjeaza lucrurile incet incet.

Va pup pe toate, nasteri usoare si CRACIUN FERICIT la toate!!
, 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multa bafta Marybell o sa fie bine. Si eu am nascut mai devreme si bebelusul e ok.
Pupicei Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mey!!!! ce faceti???? nasteti toate acum?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

hehe...se pare ca voi deja dormiti. Asa ca a venit randul meu sa ma inscriu in clubul fetelor cu insomnii..din pacate acum singura treaza.
Chiar ca pana la urma fetele de ianuarie nasteti toate in decembrie daca o tineti asa! Si eu va urez noapte buna -ca eu ma duc sa ma agit prin casa- si sa nu nasteti pana dimineata!

pupici
wanna & bebe din burtika _33 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor sint o fosta mamica de februarie si am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE, AN NOU FERICIT, MULTA SANATATE SI FERICIRE!
ptr cele care vad ca ati nascut deja, sa aveti bebei mincaciosi si sanatosi, recuperare rapida, si multa sanatate!

iar ptr cele care trebuie sa nasteti va doresc o nastere cit se poate de usoara, si bebei sanatosi tun!

Flavia +15, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Chantal,stiu povestea ta,si tare rau mi-a parut,si mult te admir pt puterea pe care ai avut-o si o ai!
Iit multumim ca ai incercat sa ajuti o mamica dintrr noi,pe Cristina,si tare na bucur azi cand vad ca a nascut sicopilul e bine.
Imi pare tare rau ca puteau face si la tine asta,dar nu vreau sa iti mairascolesc amintiri dureroase.Cred ca nu exista durere mai mare...Te imbratisez si iti doresc din tot sufletul sa ai parte curand de un copilas sanatos,asa cum iti doresti ! Craciun fericit ! sarbatorile sa itiaduca ceea ce iti doresti!
esti o femeie admirabila,si te apreciez ca te gandesti si la alte mamici!
Anis a aparut??
criss,merci de sfaturi.cred ca tot la orez ma dau,ca defapt e cam de baza,e cam tot ce pot sa mananc,de nu am facut la retete cu orez de nu mai stiu in ce forme...
dar azi am sarit calul,adica nu mananc nimic,dar m-am dat la cartofi prajiti si la un carnat cu un pic de gogosar.daca am vazut ca am pofta sa mananc totusi ceva (unica masa pe ziua de azi,adica nici lapte cu cereale nu a mai fost azi,nici vreun biscuite) .cred ca nu e tocmai ok cu un carnat si cartofi toata ziua..dar asta e.
alydumi
iti tinem pumnii pt 27 decembtrie,sa fie copilul sanatos!si sa ne dai vesti cand ajungi acasa,sa nu ne lasi asa!
gio
eu nu ma pregatesc deloc
hehe,parca e dupa mine!
nadiuta,da PUBLIC la poze!baga sa vad,ca eu am ramas cu ultima rochita asa,mi s-a luat cheful,ca nu ma tine mult.mi-o termini tu.
romaria
,bine aivenit acasa cu Rihanna!!! AI grija mare de tine,odihneste-te !!
catalina,la pat cu tine,sa nu te prind pe aici!
marinar,superba camera Emmei!
vas,sarcina usoara si bebe sanatos!
Cristiana"Bratara albastra de la mana e cea mai frumoasa bijuterie avuta vreodata." ce frumos !! si adevarat!!
dolphin,scumpa de ea,ea nu scrie dar vede ca lipsesc eu ! hai ca mai sta la caldurica bebe al tau!
Michelle
,daca ne mai citesti,sa stii ca nu te.am uitat!!! Iti doresc din inima Craciun fericit!! AI MULTA LINISTE SUFLETEASCA!!
daconst pai cand sa mai nasc si sa mai si petrec de craciun? mai bine stau asa!
Mirela
,te asteptam acasa!
gabriela

miciurin vacanta placuta!si noi cum mai stim de tine?
marybel,bine ca nu ti s-.a intamplat nimic!! iti itnem pumnii!! sa veniti sanatosi acasa!!!! craciun fericit!
gabriela s
am vazut pozele!!! esti gataaaaa!!
aventura,nuuu,nu nasc nici azi,ca mi-e lene.
ylilimic
unde e?

pompa de san.am fost azi la farmacie,am luat si eu ce imi trebuia pt bagaj ,adica ce imi mai lipsea,si sa ma vedeti acolo,fara lista la mine,si il intrebam pe farmacist: ai idee ce imi mai ttrebuie? si el mai zicea una alta,cele mai multe le aveam acasa.am luat creme pt bebe,dar mi-a spus ca oricum nu e nevoie de acum,ca imi da din spital si imi ajung cateva zile bune.dar am luat.am luat comprese,la fel a zis ca imi da din spital,dar am luat pt acasa,in primele zile.si am intrebat de POMPA.mi-a aratat una,de 50 de euro,manuala,care ar fimai buna,zice,dar a zis sa nu o iau de acum,ca poate nu am nevoie.l-am intrebat,deci nu e nevoie neaparat?si a zis ca nu,ca dca am lapte si curge bine,nu e nevoie,si ca in spital nu e nevoie ca ma ajuta asistentele,si pot sa o iau cand vin acasa daca e cazulmsa nu dau banii degeaba pe ea.
daca a zis el asa...banuiesc ca interesul lui era sa mi-o vanda..
Am luat si sutien ed alaptat,doar unul pt ca nu imi polace,si nici nu l-am probat sa vad daca e bun.nici acasa nu l-am probat,am uitat de el.am tot sperat ca am sa gasesc unul mai frumos,mai eu stiu cum..

mi-am mai cumparat un halat mai gros,pt spital,ca cel pe care il aveam era de matase,si daca e frig in spital?
am mai luat papuci,ca am gasit unii mai pufosi.
termometru...nu mai stiu ce am cumparat..

daca merg la spitalul meu,nu ma primeste cu nimic.daca merg la cel de unde sta sora mea,cu tupeu,cum am zis ca as incerca,acolo te lasa cu cele de acasa.

dar eu vad ca voi nasteti si eu mai copilaresc.
bai,dar asa nici o durere si eu??

38s+6

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT ,FETELOR !!!!
VA DORESC SA AVETI PARTE DE COPII SANATOSI !!!

PEPSI
,SA AI O SARCINA USOARA! CRACIUN FERICIT !! NU TE.AM UITAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, raportez si eu o noapte fff agitata, cu trezit din ora in ora si stat cu ochii pe pereti. Bai cat urasc partea asta.
Dureri de burta nu mai am, oricum cred ca sunt de la ligamente sau ceva asa ca ma doare cand se misca mai tare sau cand ma misc eu. Si nu se intareste burta.
Sper intr-o zi buna daca noaptea a fost asa de cacao.

Cata

Mergi la inceput

Catalinuta,imi pare rau ca ai avuto noapte asa naspa!!

Buna dimineata !
Poate o cafea ar merge..

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Da, asa e nu prea ma bag la scris , Aelita cum sa nu intreb de tine mami Programul tau facut este chiar dupa fusul jp-zilor.Intodeauna esti printre primele care te citesc.
La Yulia deja a venit Mosul de astazi n-am mai avut rabdare si iam pus cadourile la bradut , ce sa mai bucurat nu mai stia pe care sa-l desfaca primul.
a si apropo de bascuta, am terminat-o f frumos a iesit,cand voi avea timp am sa mai pun cateva poze in album.
Acum va las si va doresc de pe acum CRACIUN FERICIT

MAMI37+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput