Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
gabriela_s spune:
helenutza hihi...chiar ca o sa ma simt ca in pampersi,eu nici absorbantele alea ultra plus nu le suportam usor (de asta m-am bucurat acum in sarcina,am si uitat cum e...)daramite astea...dar na,ne conformam!
liuda despre ala ziceam.i-au facut tam tam la pro tv.pacat daca zici ca servirea si mancarea sunt proaste
iar faza cu liftul e de coma
dar ai dreptate,e misto pt cei care nu sunt din oras si vrei sa ii dai gata,ca defapt asta mi-a placut si mie cand am vazut la stiri,se vedea super.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

Liuda spune:
eu am DNP in februarie? santeti nebune, oppp adica gravide... pai daca aveam in febr. ma mai stresam acum? Eu in ianuarie am DNP !!! cica pe 17 dar nici pana atunci nu ajung - asa zice dr.... doar poate pana pe 12 maxim.... deci anul asta a fost a cainelui? si eu de ce abia acum aflu? si anul viitor e mistret de foc????? ce e ala ma? ca mistret stiu... dar de ce de foc????si de ce nu incepe anul ala odata cu anul nou? deci atatewa intrebari... ce dracu ne mai ametesc cu atatea date, auzi din febriarie incepe! da ce din ianuarie nu se putea?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile
Liuda spune:
mai la turn sant si scari, daca nu vreti sa dati bani pe lift... nu e nimic, poftim scara, si cica au fost cativa nebuni care s-au aventurat si erau sa moara ca cand cobori muschii mai tare sant solicitati ca la urcat... au ajuns in genunchi jos, plus ca nu poti renunta ca liftul nu opreste decat jos sau sus, deci pe mijloc e ... nimic!
Va pupic pe buric.
gabriela_s spune:
mistret de foc,hihi!!!mie o clienta mi-a spus ca sunt "maimuta de tabla"

am auzit multe de la clienti,dar asta ramane in istorie.gagica era ceva gen mama urania,si foarte interesata de anul nasterii mele,ma tot batea la cap.cand i-am zis a trantit-o p-asta cu maimuta...
si multe altele,pe care din motive de sanatate mintala mi-am impus sa le uit.![]()

38+ 

marybell spune:
Liuda SCUZE
am vazut eu gresit dpn-ul tau, cred ca din cauza emotiilor pe care le am pentru ziua de maine,(la ora 13 sunt programata la cezariana),
asa este bebele tau va fi caine de foc, cand ai timp uitate aici http://www.eastrolog.ro/zodiac-chinezesc/calendar-chinezesc.php si ai sa gasesti multe chestii vis-a-vis de zodiacul chinezesc...
te pup Mary
gabriela_s spune:
mai eu am gasit ceva pentru insomnii...![]()
http://vad.dublu.ro/pierde_timpul.php

38+ 

sraluca spune:
Mai fetelor hai sa va zic lovitura de gratie. Cica luni ma duc sa ma nasc. LIUDO HELP ca m-am kkt pe mine.
A fost al meu si s-a conversat cu un prieten bun care e seful sectiei si a zis ca de ce sa risc sa ma apuce si sa nu fie decat dr de garda sa ma duc luni ca el pleaca pe 29 ai pana atunci ma da si afara din spital.
Asa ca eu
si 

si de unde stateam linistita acum sa vedeti ce morcovi tineti si cu frunze mari au crescut la fundul meu.
sraluca
36+
ALINATXA spune:
Marybelll curaj prunico!!!!O sa fie bine.Am sa ma gandesc la tine
Ralucutco mama ai pus-o
.Hai nu te mai panica atat ca o sa fie bine si la tine ca la toate da?Si ar fii bine sa faci cacutza pe tine ca sa nu te mai clismeze caloaicele alea de asistente!!!
32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Liuda spune:
Misha_tp din ce zici esti exact capricorn, asa sant si eu , incapatinata pana la prostie uneori... asta e cica caracterul nostru... auzi la mine si asta mica iesa capra cu coarne... o sa vad ce a tras mama cu mine.... mai la 40 sapt nu ajung ca asa zice si dr. dar zice ca ar fi bine pana pe 11 ian macar - adica 38 sapt... sper si eu ca sa vrea si incapatinata din mine... De anemie... sa stii ca nu e buna pentru bebe dar nici pentru tine, eu am fost anemica toata sarcina asa ca si acum beau fier, imediat dupa primele 2 zile in care am luat fier m-am simtit cu mult mai bine, pana atunci eram mai lesinata, chiar daca nu e firea mea asa, dar uneori aveam senzatia ca nu mai ajung acasa...asa ca baga fier si o sa vezi diferenta... auzi, da tu la ce dr. esti? si de ce nu ti-a dat fier deodata daca te-a vazut anemica? esti si avansata in sarcina deci ar trebui sa bagi fier daca pana acum tot anemica a ramas...
mai da ideea asta cu mistretul de foc chiar de coma, de unde oare le mai scot ca ma dau jos...
raluco nu stiu de ce te grabeste, dar daca asta e situatia si asa vede dr... asta e... ne supunem si iti dorim nastere usoara, bb sanatos , sa revii repede si sa te refaci si sa ai laptic si nu te stresa pana luni, stai cuminte, dormi bine, lasa daca nu e facut tot - nu e mare bai, ai toata viata inainte de luni in colo
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
mai da unde e ylilimic?
auziti da noi sigur santem la mamici de ian - februarie? ca daca o tinem tot asa - in ianuarie cine mai naste? ca vad ca noi pe decembrie ne-am axat...
fetili eu va zic noapte buna si ma retrag in patuc si vedeti sa fiti cumintele si nu nasteti pana dimineata si fara bilet de voie de la mine ...
pupici si bafta
Va pupic pe buric.