Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
Marina,
m-ai convis!! alea da tortuletze..ce sa mai, no comment

Gabriela felicitari de bagajel...io nu am facut nik inca si mai am si un mare handicap....Help!! nu stiu sa fac tampoanele alea din vata si pans steril
Cine-mi da si mie niste indicatii (dimensiuni lxLxh, etc) sau o poza.
Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
Helenutza23 spune:
Liuda 2006 a fost al cainelui, din 17 feb 2007 se face al mistretului de foc...
gabriela_s si eu am vazut la stiri de restaurantul ala din Galatiul Liudei. ea vad ca nu zice nimik de el...
laura ionescu si noi ne gandeam la faptul ca e ultimul Craciun in 2. ![]()

31+ 

Craciun Fericit! 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

marybell spune:
multumesc mult fetelor pentru incurajari, intradevar imi e putin frica cand ma gandesc la ziua de maine, adica la operatie in sine fiindca nu am avut niciodata nimic, nici macar apendicul nu il am scos, dar important e sa fie bebe bine.
DaconstLa multi ani pentru maine, iti doresc numai bucurii si sanatate, fie ca toate visele sa ti se implineasca sa ai nastere usoara si un bebe sanatos.
gabriela_s spune:
alinuk vezi ca se intrezaresc intr-una din pozele mele acele tampoane minune.eu am gasit la sensiblu vata portionata,se rupe f usor si am facut destul de repede tot.tampoanele au cam 20 cm lungime si vreo 8 latime.am infasurat vata in tifon si cand o sa fie cazul o sa desfac pe loc compresele sterile si o sa pun peste sau...vad eu.
eu nu mai citesc nimic pe forum,zau...sau nu stiu,tre sa ma abtin naibii sa mai intru la diverse subiecte.e clar ca in noaptea asta iar visez chestii cu sange si organe care sar pe pereti!!!!!!!!!!sau ca ajung la spital si nu e nimeni in tot spitalul
.sau ca e cineva dar nu vine nimeni la mine..........brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sau mai bine nu mai dorm deloc.ma duc sa vad ce e cu omul meu,de la 16:30 de cand a venit doarme neintors...asta s-a pus pe hibernat !

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

gabriela_s spune:
alinuk uite aici http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928804105293223/8
sunt chestiile alea mai...grosolane ,in dreapta pozei.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

Biribu spune:
Marybell,
nu-ti face probleme cu bebitu, oricum la echo nu fac ei estimarile prea corecte de greutate, si copilul e considerat la termen dupa 37 de saptamini.
Iti tin pumnii!
Fetelor, am inceput sa devin dependenta de forum, acum ca l-am descoperit. Sunteti niste simpatice
biribu
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by gabriela_s
alinuk uite aici http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928804105293223/8
sunt chestiile alea mai...grosolane ,in dreapta pozei.
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu bebe in burtica
38+
eu cand am vazut pozele am crezut ca aia sunt pampersi
ma intrebam de ce i-ai scos din pachet, credeam ca vrei sa iei doar cateva bucati la spital... 

31+ 

Craciun Fericit! 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Liuda spune:
mai voi vorbiti de turnul de televiziune si sus e restaurant? mai ce chestie!!!Mancare naspa, servire proasta, se merita sa te duci doar cu cineva care nu e din Galati, ca sa-l uimesti cu peisajul ca ce se vede pe geam e super si sa bei un suc! Apoi la coborare sa nu uiti sa achiti liftu!Mai mult ala costa! acum au mai renovat... nu am mai fost demult ca daca il stiu ca loc unde se mananca rau , se aduce greu mancarea si e de calitatea a doua... nu prea !!! dar pentru efect e bun!!! Cu cine am fost tot ii mint ca el se misca, ca de la vant se indoaie... sa vezi cum inverzesc fetele... barbatii tac , dar primii trag sa plece de acolo !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile
marybell spune:
Liuda asa cum a spus si Helenutza anul cainelui de foc a inceput la 29 ianuarie 2006 si se incheie la 16 februarie 2007, dar am vazut ca tu ai DPN-ul la 18 februarie 2007, si daca bebe vine atunci sau mai intarzie putin va fi mistret de foc...
te pup Mary
Misha_tp spune:
Liuda, capul in nisip nu-l bag, ca nu sunt genul... Sunt incapatanata de felul meu, intr-adevar, cum spunea si Daconst. Si asta o stie bine sotul meu, s-a invatat. Aplica o tehnica de genul: ma lasa pe mine sa iau o decizie (mai putin convenabila mie, dar necesara) care daca mi-ar fi fost impusa sau sugerata nu as fi acceptat-o in ruptul capului.
Iti doresc sa ajungi cu bine la termen sau macar dupa data de 3 ian, ca am impresia ca nu mai ai rabdare sa astepti chiar 40 saptamani.
Felicitari fetelor care au nascut si nastere cat mai usoara celor care urmeaza. Eu am doar 30 de saptamani si DNP-ul e la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie. Am o presimtire ca voi naste in februarie, de aceea m-am insris la voi. E primul meu copil si-l astept de vreo trei ani. Ma rog sa stea cat mai mult, sa duc sarcina pana la termen. Am si eu intariri de burta la greu, de prin saptamana 16, dar fara dureri. M-am obisnuit cu ele, fara No-spa.
As vrea sa va intreb: cat de periculoasa e anemia pentru bebe? Il afecteaza si pe el? Si am si o rugaminte: doresc si eu sa citesc cartea Dr Spock, dar nu am parola de la mailul comun. Mi-o poate da cineva? Please.
, 30+