Ce parfumuri folosim?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

anu asta am primit de ziua mea armani CODE. e bestial.cel putin ptr.mine.oricum ar fi raman fun armani:aqua di gio,armanimania,sensi....
LA MULTI ANI!
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Imi place tare mult parfumul Happy, de la Clinique. E fresh, aroma de grapefruit, lamaitza...cam asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Tresor de la Lancome ramine preferatul meu.Pur si simplu mi se potriveste si imi place.Vreau sa-mi iau din nou si crema de corp Tresor.Imi plac parfumurile cu tenta orientala,ar nu alea f.puternice.
Asta ramine preferatul meu,dar mai folosesc Very Irrésistible Givenchy-eau de toilette, Hypnose-Lancome, J'adore-Dior, Atraction-Lancome, Nina-Nina Ricci.Am sa incerc si Love in Paris-Nina Ricci sa vad cum e si Pure Poison-Dior de care spun fetele.
PS-monalac,esti de apreciat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Imi place tare mult parfumul Happy, de la Clinique. E fresh, aroma de grapefruit, lamaitza...cam asa ceva!

Si mie, si mie

Eu mai am in colectie "One"-CK, "Baby doll"-YSL, "Deep red"-Hugo Boss, "Bulgari Blv" si "Omnia Cristalline"-Bulgari, "Green Tea"-Elisabeth Arden, "Light Blue"-D&G. Sunt fana astea fresh sau fructate, cred ca se vede

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Eu sant un mare fan al parfumurilor Givenchy, in special "HOT Cuture", Salvadore Feragamo - "Incanto", Dior - "Addict", D&G - "Light Blue", Lancome - "Hipnose", Escada - "Magnetism" si, ultimul meu parfum si ultima achizitie (de Mosh), de care nu ma mai satur, este Calvin Klein - "Euphoria".

Dupa ce termin un parfum nu arunc sticlutele ca-mi place sa le mai miros din cand in cand, altfel dau buzna in magazin si-mi cumpar iar si iar acelasi parfum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

ESCADA - Into the blue este minunat!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

fetele, am si eu o colectie impresionanta de parfumuri, mai nou ma dau cu Michael Kors e super.
Vreau si io ceva de la voi :) sa-mi spuneti un parfum care miroase a lacramioare, va rog mult mult

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Gucci Rush...am incercat multe altele, dar se pare ca ma intorc mereu la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by Mada

fetele, am si eu o colectie impresionanta de parfumuri, mai nou ma dau cu Michael Kors e super.
Vreau si io ceva de la voi :) sa-mi spuneti un parfum care miroase a lacramioare, va rog mult mult

Ilinca

Diorissimo de la Dior, si mai era unul dar nu-mi vine acum denumirea...revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by Mada

Ilinca

Apa de parfum de la Forever Living.Mie mi se pare ca miroase a lacramioare.Este un miros care se potriveste extraordinar de bine cu primavara si vara.Scuze,l-am omis din cauza ca este iarna si eu il folosesc in perioada calda..ramine uul din preferatele mele..este un parfum bun,persista f.mult,miroase f.bine si nu este nici f scump..

Mergi la inceput