Ce parfumuri folosim?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

tendre poison- Dior

Este de-a dreptul fantastic, il ador...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

addict - dior. nu ma voi satura niciodata de el. e un parfum care miroase destul de tare, dar dat cu masura, e ok. si se pastreaza mirosul pana seara.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janini spune:

Classique-Jean Paul Gautiere il ador, cred ca sunt dependenta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Crisu

L-am descoperit ieri,, Pure Poison- Dior!!! pt asa ceva

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Sunt inebunita dupa el!!! Mor cand il simt e cel mai bun parfum si...l-am primit de Craciun de la sot (la mine a venit mai devreme Mosu').

In rest imi plac mai multe insa acesta e langa sufletul meu.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Ca un mare fan al parfumurilor ce sunt...si totusi mai fetelor, la ce ne trebuie noua atatea subiecte deschise despre parfumuri pe DC in care fiecare sa isi scrie gusturile la acest capitol?! (dati o cautare pentru cuvantul "parfum" aflat in titlul unui subiect sa vedeti ce iese)

Oricum, paleta e atat de larga si suntem atat de diferiti...

PS Va doresc un parfum nou de la Mosu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Am "descoperit" un parfum care m-a cucerit iremediabil si de care vad ca nu zice nimeni nimic: "Panthere" de la Cartier...Miroase de te innebuneste!!! Este clasic, sexy, atragator...ma simt ca invaluita de vraja cu el. Si are o rezistenta ceva de neimaginat fara sa fie prea tare sau gretos. Singura problema este ca e scump in draci Probabil de aia nu este asa popular...Cam dublu la pret fata de celelalte parfumuri.

Si mai am unul pe lista care imi place: Intuition de la Estee Lauder. Este feminin si extrem sexy... Nu m-am hotarit pe care vreau sa mi-l aduca Mosul.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

"5th Avenue" de la Elisabteth Arden, si " J'adore" de la Dior.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Parfumul trebuie sa se potriveasca cu personalitatea femeii... ( chiar si cu fizicul ei !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

allure poti sa-mi trimiti o poza cu parfumul de care ai scris?M-ai facut taaare curioasa!Am cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe tipuri...

pup si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by livia

allure poti sa-mi trimiti o poza cu parfumul de care ai scris?M-ai facut taaare curioasa!Am cautat pe net si am vazut ca sunt mai multe tipuri...

pup si Sarbatori Fericite!

livia

E adevarat ca sint mai multe...si mie mi-a luat ceva pina l-am gasit exact pe ala...Uite aici:

http://shop.nordstrom.com/S/2872977?cm_ven=shopping&cm_cat=datafeed&cm_pla=fragrance:women:perfume&cm_ite=cartier_'panthere'_parfum:164392

Pretul este asa cum spuneam: enorm...$$$$

Daca-l gasesti si te parfumezi cu el, da-i timp sa "evolueze" pe pielea ta...vei fi surprinsa sa vezi ce bine iti miros si hainele a doua zi..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput