Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 18
Mara76 spune:
Off, relelor! Voi ma puneti la munca serioasa! Poate in week-end reusesc sa fac rost de forme si imi incerc si eu talentele. 
Laura, multa bafta maine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios. Si lasa stresul kilogramelor mai incolo!
crisstinuta spune:
Mara,Mie chiar imi place painea mea .Nici nu pre imi place painea foarte pufoasa am senzatia ca mananc cozonac. N-o framant decat 5 min ,la dospit cum se nimereste dar mie-mi place.Mai pun tarate in ea daca am ( da'nu mai creste asa bine ).Acum am forma de chec din teflon, e super inainte era mai greu ca n-ai voie sa ungi tava .
Lasa cum iese,iese ,ca n-o duci la expozitie .Numai sotul meu rade cand vede " cu ce ma ocup " dar nu protesteaza .
acusor spune:
Laura, nastere usoara si bb sanatos! Las' ca slabesti tu!
Crisstinuta, eu ung cu putin ulei tava. Uite ca mi-ai dat o idee buna. Imi cumpar si eu o tava de teflon.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ralu spune:
Buna fetele!!
De retinut.: din cate am inteles mazarea din conserva nu se combina cu grasimile, ci doar cea proaspata!! Deci eu saptamana asta am gresit o data!!
Meniul meu de azi:
dim: 2 felii de paine wasa cu iaurt 0% °cafea + lapte 0%
pranz: salata de rosii, praz, ardei gras si cascaval cu o bucata de carne de vita prajita in f.f.f. putin ulei
seara:nu stiu inca
P.S. fetele am o intrebare: castanele sunt permise in faza I? Ca mie imi place tare mult mancarea de castane!!!
Va pup pe toate!!
crisstinuta spune:
Acusor,cumpara-ti o forma din teflon De la Tefal e mai scumpa parca vreo 400.000 lei dar crede-ma merita .Eu nici nu mai folosesc vasele de yena si ce mai aveam pentru cuptor.Folosesc tava asta pentru orice : paine,chec,prajituri ,rulada de carne,sufleuri .Daca pui pulpe de pui asa simplu in ea ies ca la rotisor.Si ce usor se spala!!Am vazut forme mai mari cu 600.000 la Selgross.Cand m-a intrebat al meu ce sa-mi aduca mosul am renuntat la cosmetice in favoarea formei de chec.
andanii spune:
cristinuta, am studiat atent ceea ce scrie pe inka mea : deci nu contine strop de sfecla de zahar sau zahar,chiar recomanda folosirea cu o lingurita de zahar, spuneam eu ca nu o simt dulce deloc
.... contine doar orz si secara .... e vorba despre inka GRANDE CORTA cumparata de la Kaufland si produsa tot de kaufland.
eu painicile le fac in tava normala si nu pun deloc ulei, le pun pe hartie de copt ....
laura nastere usoara si te asteptam cu drag
nu mai stiu la cine am raspuns de biscuitii pe care ii mananc ... spuneam ca sunt 100% conformi , acuma am sesizat citind pe punga ca produsul contine gluten ... deci nu prea sunt 100 % ok din punct de vedere monti, dar sunt dietetici si cu multe fibre, nu renunt la ei

tlaura

ANDANII 

acusor spune:
Andanii, cum arata hartia de copt? Care-i treaba cu glutenul? Eu am tot cautat in carte si n-am gasit decat ca "Recente studii au ar#259;tat c#259; eliminarea glutenului din alimenta#355;ia zilnic#259; poate avea efecte deosebit de benefice asupra diminu#259;rii reten#355;iei de ap#259;".
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
crisstinuta spune:
Merci,Andanii,Inka mea e din Polonia marca Biogran ,gata cu ea.
Nici mie nu mi-ar strica hartie de copt cand mai fac cate ceva in tava normala.De unde o iei ?
Fetelor, dar nimeni nu mai face nici o abatere ? Na uite ca incep eu ,nu ma urmati! Aseara am baut un pahar de vin fiert cu fructoza si scortisoara .Pe mine ma lasa rece ciocolatile voastre indiferent de cat la suta au cacao,dar un pahar de vin as mai bea...
A !!!si dimineata ma durea capul de la el si am baut si o cafea cu cofeina sa-mi treaca!!!!!!
Fetelor sa ma invatati sa pun iconite din alea dragute ca acu chiar vroiam una cu datu' capului de perete dar nu stiu.
andanii spune:
hartia de copt este o hartie pergament , se vinde ca si folia de aluminiu si folia tranparenta de alimente ... adica tot asa sul si in cutie , tai dimensiunea dorita pentru tava ta si gata, dupa utilizare se arunca si tava e perfect curata ... costa in jur de 5 ron si se gaseste la toate supermarketurile 
despre gluten nu stiu o explicatie, stiu doar din citite pe forumuri ca cica nu ar fi monti
ANDANII 

andanii spune:
quote:
Originally posted by crisstinuta
Merci,Andanii,Inka mea e din Polonia marca Biogran ,gata cu ea.
Nici mie nu mi-ar strica hartie de copt cand mai fac cate ceva in tava normala.De unde o iei ?
Fetelor, dar nimeni nu mai face nici o abatere ? Na uite ca incep eu ,nu ma urmati! Aseara am baut un pahar de vin fiert cu fructoza si scortisoara .Pe mine ma lasa rece ciocolatile voastre indiferent de cat la suta au cacao,dar un pahar de vin as mai bea...
A !!!si dimineata ma durea capul de la el si am baut si o cafea cu cofeina sa-mi treaca!!!!!!
Fetelor sa ma invatati sa pun iconite din alea dragute ca acu chiar vroiam una cu datu' capului de perete dar nu stiu.
Gabita (24.06.04) si mamica lui
inka mea e la kaufland, aveti kaufland la Oradea ???? de care spui tu nici nu am vazut.
Eu cu vinul nu am nici o treaba, dar pe mine seara ma apuca o pofta de dulce de tampesc de cap .... nu imi dau seama de ce naiba, aseara am rezolvat-o cu o cana de lapte cu cacao multa (cacao normala neagra nu nesquuic, brumi sau mai stiu eu ce bunataturi de-astea) si fructoza
hartia de copt am luat de peste tot, folosesc la orice ... la chiftele, carnita, legume coapte, painici , de la selgros, metro, kaufland, billa, profi
ANDANII