Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
CATXO, nu prea sunt in forma buna, cred ca asta e motivul pt care mananc putin (sunt racita) sau poate din cauza ca mi s-a cam taiat pofta de mancare dupa "chiolhanul" de sarbatori. numai cand ma gandesc la mancare mi se strange stomacul...in general sunt mancacioasa si foarte pofticioasa...
stai calma, ca-mi revin eu :)))
alina si alexandra
Corina75 spune:
Iaca si eu! Cu un moral
de foame, ca deh, m-am cam obisnuit cu papa bun si de ieri gataaaaaaaaaaaa
Multumesc acusor de sfat, dar crede-ma ca mie imi face mai bine sa mananc dimineata branza si sunca.....
Azi am baut si cafea, cu zaharina, ca nu mai puteam de pofta....
Am inteles ca mazarea nu e buna la faza1? Na ups! asat e daca n-am timp sa citesc cartea 
macar am fost ieri la sala si am dat putin din maini si din picioare, am facut si 10 min sauna, asa ca am ajuns la ora 8 acasa rupta de foame, dar am mancat peste fiert cu legume!!!!
Asta mananc si azi, plus iaurt si poate fructe!
Nu sunt restrictii la cantitate, in limita bunului simt, nu?
Corina si
Andrei (24.11.2004)
crisstinuta spune:
Andanii,Inka sfecla de zahar are ,nu zahar(atunci chiar n-o mai cumparam) dar vorba ta cat poate avea o lingurita ?
In legatura cu soia granule , cubulete,snitele noua tare ne plac.
As mai ocoli si eu grasimile animale mai ales ca sotul meu are colesterolul ridicat ( al meu colesterol cine mai stie cat e ).
Cand am inceput Monti am sapat prin toate forumurile ,n-am gasit IG numai la soia boabe , germeni de soia ,lapte de soia,tofu si undeva soia de gatit ( care o fi asta ?).Fetele nu o foloseau am vazut ca tu ai avut chiar o discutie cu fetele la vremea respectiva sincer nu stiu la ce concluzie s-a ajuns.Parca mai era o fata vegetariana care gatea cu soia.A si inca o mare dilema : daca vad mezeluri cu proteina de soia in ele,le iau sau nu? Mie soia boabe nu prea imi place dar cu cea granule fac niste chiftele ca sotul se jura ca sunt din carne .
CatXO,sa nu faci blatul de pita cu faina integrala ci cu faina de naut sau soia , le cumperi din acelasi loc.
Mara,sunca si crenvurstii nu aveau amidon,nu? ca foarte putine marci nu au.
Ariel_7000,mai un pic si faceai zi de fructe.
Andanii,ce biscuiti mancai tu cu bulion?
Eu azi am mancat dimineata doua felii de paine Monti cu gem fara zahar iar la pranz omleta din trei ousoare(in tigaie teflon).Si de vreo doua ori cafea de cicoare.
Ceau!
andanii spune:
CATXO ai grija ca eu am spus ca sa faci coca cu faina de naut , nu se combina faina integrala cu grasimi deloc
cristinuta cred ca in cartea a doua monti permite soia , o sa caut cand am timp exact paragraful care deleaga chestia asta
- eu gatesc soia , ne place, am fost o perioada destul de lunga vegetarieri, acuma le combin , cand gasesc revin cu informatii
apropo de colesterol.... eu am un colesterol asa de mic , de s-a speriat doctorita de familie ... pai de la atatea regimuri 
- cumpar niste biscuiti din comert, e o punga verde DITA se numesc, sunt fara zahar, si sunt din faina integrala si tarate si sunt ok , sau cand am timp fac eu niste chestii ciudate, din faina integrala si tarate, sunt f tari , dar umplu stomacul, se inmoaie cu lapte sau bulion
corina75 mazarea verde nu se combina cu grasimi, mazarea conserva nu se combina cu grasimi si mazarea uscata se combina cu grasimi (ca si fasolea si lintea e in pungi la magazin)
ANDANII 

tlaura spune:
quote:
Originally posted by andanii
tlaura sper ca am fost inteleasa, carnurile nu le pun combinate , ori pui, ori peste, ori vaca si restul ....![]()
![]()
, mai pun si niste legume tocate, a facut mama la borcan legume tocate cu sare (cica un fel de vegeta mai naturala)
ANDANII
Andanii, Tu te referi la chiftelute? Nu am crezut nicidecum ca ai pune carnuri amestecate, ce am spus ca sa crezi asta?
Ma refeream la faptul ca le bagi la cuptor si nu le mai prajesti in ulei, unde se imbiba cu el! Asta am spus ca am sa fac si eu!

In alta ordine de idei,spuneti-mi si mie cand se pot manca dulciurile monti facute cu faina de soia? Ca tocmai am facut niste minunatii de fursecuri (nici eu nu ma asteptam sa iasa asa bune), dar am si mancat niste peshte cu broccoli la cuptor. Pot oare sa mananc si cateva fursecuri?
Bine, oricum am sa mananc ca
, dar voiam sa stiu daca e bine sau nu!www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
acusor spune:
Corina, eu iti dau voie sa mananci mazare proaspata cu grasimi
. Dar nu prea des. Tot ce are IG-ul < 35 se poate combina cu grasimi. Avand in vedere ca mazare are 35, deci la limita, am eu mai mancat mancare de mazare proaspata. Sa nu mananci d-aia din borcan ca nu e buna.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by crisstinuta
Mara,sunca si crenvurstii nu aveau amidon,nu? ca foarte putine marci nu au.
M-am uitat pe eticheta si n-au. Sunt de la Angst.
Dar nu mi-a raspuns nimeni de paineee... e buna painea integrala de la Ana? Ca zau ca nu ma vad framantand la paine si aia a fost chiar gustoasa, dar n-as vrea sa continui sa mananc daca nu e conforma.
andanii spune:
draga mara , daca as sti cine e Ana , habar nu am ce contine painea aia .... ideea este ca painea Monti trebuie sa contina : faina integrala, drojdie, apa , sare si atat

ANDANII 

acusor spune:
Andanii, Ana e faimoasa cofetarie Ana. Apartine Anei Copos, nevasta lui George Copos. Cred ca mai are si altceva in afara de cofetarie.
Mara, si eu sunt de parere ca mai bine nu cumperi. Sunt convinsa ca faina aia integrala numai integrala nu e. Sigur mai pun si altceva. Btw, nu e asa greu sa faci painea. Secretul e sa o lasi sa creasca bine. Mie imi ia cam 3 ore pana fac o paine. 80% din timp sta la crescut.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
laura ionescu spune:
Buna seara fetelor!
Vreau sa va multumesc ca nu m-ati scos din listuta chiar daca n-am mai dat nici un semn. Sa stiti insa ca am avut un motiv temeinic sa chiulesc. Maine ma duc sa nasc.
Am luat in timpul sarcinii 18 kg.
Sper sa scap de o mare parte din ele mai ales ca am decis sa alaptez pana la 6 luni. Dupa care SUNT A VOASTRAAA! ABEA ASTEPT SA MA APUC DE MONTY!Mi-am facut rau de tot de cap in sarcina asta si m-am indopat cu dulciuri si ciocolata.![]()
Va pup,
Laura