Montignac : ce am mancat azi (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

crisstinuta , sincera sa fiu nu stiam ca INKA are zahar in compozitie, si nu pot sa spun ca nu am citit eticheta de pe ea, batranetile ce mai ... culmea ca nici nu mi se pare dulce ... in fine atunci nu e monti 100%, dar cand ma gandesc cat zahar ar putea sa contina o lingurita de inka ... atunci chiar as face abatere din cand in cand cu chestia asta in loc de ciocolata
ralu branza feta normal este permisa, dar parca totusi este cam grasa , calorii multe
eu fac chiftelutele asa : carne (peste, vita, pui), cateodata si soia granulata, ceapa, usturoi, frunze patrunjel si marar, ou pentru legare si le coc in cuptor pe hartie de copt, astfel iese grasimea din ele nu mai introduc alta prin prajire ... si sunt excelente

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

Meniul de azi:
D:kiwi+mar
iaurt 0.1%+cereale integrale
P:tocanita de ciuperci de ieri+friptura de porc la cuptor(trebuie terminat porcul din frigider +salata
C:vreau sa-mi fac o tentativa de pizza:fac o omleta si cand e aproape gata pun diverse lucruri pe ea salam, masline, ceapa, usturoi, cascaval, ardei gras, rosie. Credeti ca e ok?

Inca nu pot sa ma las de cola light, dar dupa ce termin stocul din casa nu mai cumpar.

Va si va doresc sa mancati numai monty!

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

MENIUL DE IERI AM UITAT SA IL SCRIU
fructe
biscuiti cu bulion
mancarica de fasole verde cu piept de pui fiert , gogosari murati (2 bucati ca sunt pusi cu otet si zahar si nu sunt 100% monti)
racituri (of le-am mancat fara paine ca deh nu e voie, si mi-a fost rau .... am primit de la mama , nu facuse de craciun si mi-era o pofta) .... calorii multe oricum au fost acolo desi monti
si cam atat la ce rau mi-a fost dupaa

azi pana acuma am papat o chifla integrala cu bulion .... am trecut pe bulion zilnic, mi-a facut mama si e natural si 100% ok.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Andanii, buna reteta ta de chiftelute, am sa o incerc, si eu vreau sa mai reduc din grasimi! Da, am uitat sa spun ca si eu pun multa verdeata, marar si patrunjel, la ele.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

tlaura sper ca am fost inteleasa, carnurile nu le pun combinate , ori pui, ori peste, ori vaca si restul .... , mai pun si niste legume tocate, a facut mama la borcan legume tocate cu sare (cica un fel de vegeta mai naturala)
catx e ok pizza ta, e ca un ghiveci omleta .... eu as incerca o coca cu ou intreg (adica galbenus si albus) lapte si faina de naut , cred ca ar fi mai ok si ar semana mai mult cu o coca de pizza

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare dragelor!

Ieri am mancat asa:
- sunca de pui - 2 felii
- branzica de casa si pateu de pui
- o portocala
- crenvursti si musaca de vinete (facuta Monti)
Deci iupiii, am mancat corect!!!

Azi mi s-a facut pofta de paine, ca atare am trecut pe la Ana si am luat paine integreala si cu maia. Stiti cumva daca e conform Monti? Asta vreau sa pap la pranz, cu ceva branzica dietetica, eventual un iaurt 0.1%, iar seara ceva carne la gratar cu legume. Si de dimineata am mancat 2 felii jambon de porc, goale.

Gresesc pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna! si eu am facut chiftelutele cu soia granule, in loc de paine si la sarmale aceeasi compozitie...
pt azi am urmatorul meniu:
dimineata:2 mandarine , 1 para, 1 cafea chioara
pranz: 4 ciuperci la gratar umplute cu un amestec de cascaval, smantana si albus de ou
seara: 1 mandarina, 1 para + ceai antiadipos chinezesc.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Andanii multumesc de sfat, inca nu am faina integrala, dar o sa fac rost.

Ariel_7000nu mananci prea putin, eu n-as rezista cu atat, sau poate sunt eu mai fomista?

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
feteloe, eu nu am chef de nimic azi,m-am trezit asa obiosita.
azi am papat de dimineata o portocala si o felie de paine prajita.La amiaz, cred ca voi manca pui.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii -merci de reteta!!
Apropo de feta se gaseste aici si feta mai putin grasa asa ca eu mananc din aceea, chiar daca eu nu prea cred in chestia cu caloriile asa cum nu o face nici nenea Monti.

Te pup mult!

Mergi la inceput