Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, da, trebuie inscrisa unde ai domiciliul (de pe buletin). In cazul in care o inscrii pe numele tau...

Ana, cum te mai simti? Sper ca bine!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

M-am hotarat sa le fac peste in folie, la cuptor. Cred ca fac si orez si piure de cartofi, ca sa am 2 variante in caz ca nu le place una. E foarte posibil sa nu vrea nici una din combinatii si sa mananc eu pestele.

Lora meri in continuare pe oxacilina si daca nu da rezultate in 2-3 zile, treci pe celelalte. Sa-mi zici si mie unde o gasescpe doctorita asta. E buna? Ai mai fost la ea? Eu am de "reconstruit" jumate din masele, dar mi-e firca de mor. Singura data cand am fost la dentinst a fost in cl. a XII -a. Atunci m-a luat mama pe sus ca aveam o masea ce era tot timpul cu abces, eram in prag de bac si eu nu dormeam noptile din cauza maselei.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, si a mea mananca peste cu placere. Mai mult ii place insa pestele sub forma de snitele, pane adica.
Doctorita aia e Nicoleta Apetri-Ilie, are cabinet pe langa blocul turn Ozana, inainte de a ajunge la Alex Gold la stanga, la parterul unui bloc. E tanara, are vreo 30 si ceva de ani si f.f. draguta. Cat de buna e...nu prea stiu eu, dar conteaza mult cum e ca om la mine. Si cum probleme deosebite nu am, are mai putina imp. cat de buna e. Am auzit ca cica Somesan ar fi f. bun, dar nu stiu, nu-l cunosc. Daca nu ai probleme f. mari, ti-o recomand pe Nicoleta, e tare de treaba si rabdatoare.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

Buna
Am ajuns si eu acasa...
La noi la servici e cam nasol din alta cauza...eu una stau de la 7.30 pana la 18.00 si ne mai amenintza mai nou ca nu ne dau nici ore suplimentare
Eu am salariul fara ore suplimentare 490RON net asa ca...nu stiu daca ti-ar conveni sa stai...
eu am vrut sa raman aici pentru program 8.30-16.30 in mod normal- si as fi avut timp si de familie mai mult
dar se pare ca trebuie sa-mi caut altceva daca tot muncesc atat, macar sa fiu platita
De Ares...ce sa zic azi chiar a mancat bine...ce ma deranjeaza este in weekend cand tb sa ma lupt cu el sa pape niste ciobitza- si aia strecurata. Ca in timpul saptamanii nu ma chinui ca mananca toata ciorba la cresa si acolo nu face mofturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata .
Eu am o saptamana super incarcata la servici. Facem inchiderea lunii decembrie si totul ametitor de repede. Ei dar va trece. De fiecare data e la fel.

Ce bine e de voi Lora si Laura ca nu ati avut probleme cu dantura. Pe mine ma dureau maselele din sc. generala si ma duceam si de 2 ori pe zi la dentist ca nu mai puteam de durere. Tin minte ca o data am iesit pe la 4 dimineta si ma plimbam in jurul blocului ca nu mai puteam de durere. Acum s-au mai rezolvat si de cativa ani nu am mai avut probleme. Oricum vreau sa ma duc pe la dentist sa vad ce mai trebuie facut poate voi ramane insarcinata . Niciodata nu am fost mai indecisa ca acum. Azi vreau maine nu mai vreau. As vrea sa ma pot hotara o data ca i-am inebunit pe toti.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa!!!! Ce ziceti de o cafea? De fapt, eu am baut-o acasa, acum beau o ciocolata calda la serviciu. Va invit si pe voi, ca e tare buna!

Criss, ia hotaraste-te odata! Gata, suna si fa-ti programare la dentist si....la ginecolog, nu? Si...sa asteptam vesti de la tine despre viitorul bebe, de ce nu? E o vorba, cred ca o stii si tu: gandirea impiedica actiunea! Asa ca...treci la treaba!

Laura, au papat strumfii peste?

Carmen, la salariul asta nu e de stat acolo, crede-ma! Poate ti-e greu, dar ar fi mai bine sa incerci sa gasesti altceva, ca se poate si mult mai bine decat acolo.

Dana, unde te-ai ascuns? Mananci singura prajituri?

Ana, cum iti merge cu sarcina? A aflat Casandra? Sau nu realizeaza ce se intampla?

Va doresc la toate o zi cat mai buna si mai frumoasa!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Eu tot v-am citit, dar nu am competat. Noi ne-am casatorit pe 26 sep 2004. Am facut totu intr-o zi. Mie mi-a pacut imens de mut, desi au fost si nemultumiri.

Lora] sper ca azi sa-mi fie mai bine ca ieri a fost cam nasol. Am greturi de nu mai pot. La Casandra a fost mai usor.Acum, ce sa fac?astept sa treaca. Si trebuie sa ajung la dr de fam sa-mi dea trimitere pt analize si e o nebuneala totala. Cu integrarea asta i-a ametit tare.

Laura dupa ce si-a revnit din raceala a mancat bine, dar ieri nu a mai vrut si asta nu-i a buna. Mananca, a amiaza, cam 200 g de orez, mazare sau cartofi prajitzi. Nu-i combin cu nimic ca nu-i pace. Ii dau dimineatza ou fiert, paine cu unt si dulce, carnitza. La amiaza mai mananca si paine goala. La gustarea de la 10.30 mananca cam 1-2 biberoane de 250ml de suc facut de mine(mandarine, morcov si mar)cu ceva cereale. La gustarea de dupa amiaza mai mananca iaurt(acum doar cand are chef) sau mananca biscuitzi, sticksuri, etc. Seara ii dau lapte cu cereale, paste fainoase(i-am cumparat din alea cu forme de dinozauri - ca asta am gasit). Ea mananca mai mult cerealele sau pastele, dar imp este ca mai mananca si ceva lapte. Lactate nu vrea . A incercat si ceva branza topita, cascaval, branza, dar vad ca nu-i plac. Oricum cel mai mult ii place orezul si ii dau, dar incerc sa-l fac in mai mute feluri(cu ghebe - ea manca numai orezul, dar ii dau gustul, cu ardei - simplu sau copt, cu ceapa si morcov) Si cand i-ai iesit maselel nu a mancat mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Am vazut ca l-ul cam ipseste din mesajul anterior - merge cam greu.

Casandrei i-am aratat poza de la ecograf si i-am povestit ca va avea un fratior sau o surioara. Cred ca ceva ceva a inteles ea. Sau poate ca ea mai mult simte acum, cine stie? Am sa-i mai povestesc pe masura ce mai creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

Ce fete vorbarete !!

Ana sarcina usoara si ma bucur ca a iesit treaba cum ati vrut voi!!O sa treaca si faza asta cu greturile...

Carmen chiar ca e mic salarul,macar de aveai un program acceptabil la banii astia,poate gasesti in alta parte totusi.Ti-au terminat statuia???

Lora nu m-am ascuns dar de doua zile fata mi-a facut febra,are gatul rosu si amigdalele mari ,nu mananca mai nimic si am trecut-o pe antibiotic,faza e ca isi face greata de la el si sunt terminata(ospen ii dau)

Laura f faina descrierea pe care ne-ai facut-o,sper sa va mearga tot la fel de bine in continuare !!

Vad ca astia mai au de lucru la Kaufland,tot ii vad pe afara,pe acoperis,oricum nu cred ca mai dureaza mult.

In ceea ce priveste ridicatul unei case,noi tot mai speram sa se dea de la primarie pamantul ala,ca sa ne putem face si noi o casa.Pana una alta ne-am decis sa ne mutam la 4 camere,langa piata de sus din Darmanesti,sunt niste blocuri din caramida,insa nu stim nimic sigur,oricum o sa-mi para rau dupa zona in care stam acum ,dar n-avem ce face,e spatiul prea mic pt 4 pers.

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana eu zic ca atunci cand o sa vada burtica mai mare,poate poate o sa realizeze si ea ceva,totusi e prea micuta ca sa stie ceva acum,parerea mea.

Cred ca trebuie sa iesim pe afara,ma ingrozeste vremea asta asa de calda,tot ma gandesc cum era odata,copii mei nu prea stiu de zapada (mai ales Ana)

Dana si cei mici

Mergi la inceput