Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura bine ar fi sa va facetzi un calcul estimativ si rezultatul se inmulteste cu 2. Cam asa se va ajunge. Casa scoasa la "rosu"(construita si acoperita) e cam jumatate din bani. Si, cum a spus si Lora, costa foarte mult autorizatiile si legatul la apa, gaz, etc.

Lora semineul este la ai mei, in sufragerie. Si chiar e frumos cand e dat drumul la foc. Si mai ales de Craciun. Sincera sa fiu cred ca i-a fermecat pe totzi cu ochii ei albastri si cu faptul ca mai nou le spune si la bunici "tata".

Si acum sa va spun ca am fost la dr ginecolog si mi-a confirmat ca sunt insarcinata, deci va veni si bb nr 2. Sper doar sa scap repede de perioada cu gretzuri. Acum trebuie sa incep sa ma interesez de o bona ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, bravo, felicitari!!!!! Uraaaa!!!! Ma bucur foarte mult pentru voi si mai ales pentru Casandra, ca va avea o surioara sau fratior, ce o fi sa fie! Iti doresc sa ai o sarcina la fel cum am avut eu: fara nici o problema, absolut nici o problema, nu mi-a fost rau nici macar o data, nu am ametit, mi-a fost mai bine decat oricand! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati ca sa aiba grija de voi! Sa dati de baut!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ana1980

Laura bine ar fi sa va facetzi un calcul estimativ si rezultatul se inmulteste cu 2. Cam asa se va ajunge. Casa scoasa la "rosu"(construita si acoperita) e cam jumatate din bani. Si, cum a spus si Lora, costa foarte mult autorizatiile si legatul la apa, gaz, etc.

Lora semineul este la ai mei, in sufragerie. Si chiar e frumos cand e dat drumul la foc. Si mai ales de Craciun. Sincera sa fiu cred ca i-a fermecat pe totzi cu ochii ei albastri si cu faptul ca mai nou le spune si la bunici "tata".

Si acum sa va spun ca am fost la dr ginecolog si mi-a confirmat ca sunt insarcinata, deci va veni si bb nr 2. Sper doar sa scap repede de perioada cu gretzuri. Acum trebuie sa incep sa ma interesez de o bona ceva.

FELICITARI!!! Super! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Ce vorbarete mai sunteti!

Eu am avut ieri doi sarbatoriti si nu am avut timp de net, iar astazi la serviciu... abea am avut timp sa ma duc la baie.

Eu m-am casatorit in 24 august 2002 la Almas.

Sa fie intr-un ceas bun Anna.Sarcina usoara!Ce diferenta va fi intre ei?
Bonna pentru ce? Te intorci la serviciu sau sa te ajute pe tine?

S-a trezit gangsterul!Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

Felicitari , Ana!!!!

Eu am facut cununia civila pe 29 iunie 2002 iar nunta si cununia religioasa pe 22 septembrie 2002.

Din pacate nici acum nu mi-am scanat pozele
Poate in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

V-am zis?
cica de azi incep cura de slabire!!!
sper sa reusesc macar o saptamana fara dulciuri...dupa sarbatorile astea deja am luat proportii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumesc fetelor de urari. Greturi am deja, dar sper sa treaca repede. Si la Casandra am avut, dar au trecut repede. Bona imi trebuie sa ma ajute si oricum cu al 2-lea bebe voi sta mai putzin ca deja este cineva care are nevoie de mine la servici(taicameau). Si am sa-l ajut cat pot de mult, ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Mira de ce zici ca mai au mult de lucru? De la mine de pe geam arata bine. Adica pe afara nu mai lucreaza, au terminat.

Da, pe dinafara e bine dar mai sunt o groaza de facut pe dinauntru. Vazusem instaltiile de aer conditionat pe afara. Speram sa vad macar un anunt ca se deschide in curan...ceva de genul asta!

Fetelor dar ce harnicute ati fost azi. De-abia am apucat sa va citesc!

Felicitari, Ana! Sarcina usoara!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

[dico] FELICITARI ANA .Este o veste minunata si iti doresc multa sanatate sa duci aceasta sarcina cu bine si cu cat mai putine greturi.Cred ca o sa fie tare fericita Casandra sa aiba o surioara sau un fratior

Eu am ajuns de la serviciu si am trecut sa vad ce mai faceti.Am fost si eu azi la ginecologie si aveam niste emotii,nu ca as fi insarcinata,dar nu am mai fost la control de mult....dar se pare ca nu este nimic grav.

tuturor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Felicitari ANA. Esti foarte curajoasa din punctul meu de vedere.

Eu m-am casatorit tot in 2 etape : cununia civila pe 20 ianuarie 2001 si nunta pe 25 august 2001 .

Laura noi ne construim o casa si ,fara pamant ,pana acum (am ajuns la acoperis dar care inca nu e gata , adica nu avem cumparata tabla aia tip tigla) ne-a coatat 800 milioane lei vechi. Si ne mai costa inca pe atat de acum incolo. Si nu e foarte mare : jos la parter avem un living, bucatarie si o baie; la etaj care e mansardat avem 3 dormitoare si 2 bai. Terenul e in panta asa ca avem si un garaj mare sub jumate din parter. Am turnat foarte mult beton din cauza terenului in panta deci e posibil sa te coste mai putin. Si am ridicat-o nu cu o firma ci cu o echipa fff serioasa care lucreaza la negru, dar ne-am inteles foarete bine cu ei, ne-au mai astepat si cu bani ba chiar ne-a mai si imprumutat cel care o coordoneaza.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput