Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Nu mai dormim, dar trezirea se face cam greu. E acel sentiment aiurea de dormit in picioare. Dar mai mananc niste lamaie si sa vezi ce repede imi trece.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

'Neatza, haideti la o !

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

bine zis....am uitat de cafea
am facut ciorba si chiftele marinate
am fost la cumparaturi
si am si eu dreptul la o pauza
Mai tz mma duc cateva ore pana la servici
si atat azi...
Ares nu a tusit azi
cred ca-i mai pun o legatura cu tarate la gat si la noapte
O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Ioane si Ioni!

Lora, multumim pentru complimente. Suntem intr-adevar foarte norocosi: sunt copii sanatosi, tare veseli si cumintei (atat cat se poate.

Carmen, m-ar interesa legat de cresa detalii de genul: daca nu mananca singuri, le dau cu lingurita in gura sau ii lasa sa se descurce? Ii lasa flamanzi daca mai fac mofturi? (ai mei de ex. nu mananca zeama de la ciorba, numai mancare mai consistenta, piureuri). Cum adorm la pranz? Ii pune in pat si ii lasa sa urle pana adorm de epuizare, sau ii linistesc daca plang? Se intampla sa ii mai pocneasca? Daca se uda si se murdaresc pe bluzite cand mananca, ii schimba sau ii lasa asa ? Ii lasa cu biberonul ?(ca ai mei sunt indragostiti de bibe, la pranz asa adorm, cu tzoashca in gura ...).

Ana super pozele, acum am reusit sa le vad si eu. Se pare ca a fost tare cuminte Casandra, la cate cadouri i-a adus mosul

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Uitasem sa-i felicit pe cei care astazi isi serbeaza onomastica... La multi ani!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Laura 25
eu sunt foarte multumita de cresa de la Paharnicul
Ares nu papa inainte decat lapte si l-au facut in 2 saptamani sa pape toata ciorbita si chiar felul 2 daca nu tot cate ceva tot papa.
La ora mesei sunt mobilizate si asistentele si ingrijitoarele si hranesc copiii - majoritatea nu papa singuri.
sa stii ca se chinuie cu ei si iti spun si cat a papatsau daca nu a papat ca sa stii cat sa-i dai tu acasa
La nani nu stiu cum fac dar stiu ca la ora 13.00 dorm toti. Parca sunt zane
daca l-ai vedea pe Ares ce ascultator si intelegator e acolo... te minunezi.
Ii dau si biberonul la el- dar nu il da cand ii este sete si daca le spui tu il da si la nani
Daca se murdaresc sau se mai capa pe ei (care nu poarta pampers) ii schimba- ii duci tu sa aiba schimburi acolo, mai au si ei niste hainutze curate pe acolo
Singura problema care am avut-o e asta cu raceala...dar e normal pana se obisnuieste organismul
De plesnit nu e cazul... in schimb ii mai cearta daca se bat intre ei si iti spun absolut totul cand iei copilul
Nu stiu de celelalte crese dar asta e o cresa buna cu personal care isi da interesul

http://s115.photobucket.com/albums/n282//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!

Am avut o zi!... Abia acum m-am strans acasa!... Am fost la scoala, apoi am fost sa-mi spal masina (eram singura femeie de pe acolo, se uitau soferii la mine ca la urs) apui am fost la cosmetica, ca nu se mai putea, de 3 luni nu am mai trecut pe-acolo!... Si-am ajuns acasa, inghetata bine si ma incalzesc cu un paharel de iaurt cu fructe...

asa... mai dragelor, multumim de urari, dar sigur nu-i maine Sf.Ioan, ca eu maine dau de baut

Mai fetelor, dar workhoolice mai sunteti!... nici macar in wee nu va puteti abtine?...

carmen, imi place numele Ares!... Cine a fost cu ideea? Imi pare rau ca e bolnavior... multa sanatate, sa dea Domnul sa-i treaca repede!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ce onomastica e azi? Nu e maine sf. Ioan?

Laura la cresa sigur ii lasa cu biberon. Eu am vazut copii cu biberoane. Si deasemeni le schimba bluzita, pantalonii daca se murdaresc sau fac pe ei. Pe Andrada au schimbat-o ca isi mai varsa mancarea in brate. Cand dorm nu stiu exact cum procedeaza, dar totusi nu cred ca ii lasa sa planga ca i-ar deranja pe ceilalti copii.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

ionella3003...cu numele am fost amandoi cu ideea...daca era fata era Ariana. Ares e bine dar dupa ultima raceala a ramas cu o tuse tare urata de care nu mai scapam
La multi ani ION-ilor si IOANELOR, IONELELOR etc, etc, etc!!!!!!!!

http://s115.photobucket.com/albums/n282//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Maine e Sf .Ioan.Stiu eu sigur pentru ca am doi in familie.Am sotul si pe baiat il cheama Ian( de la Ion in poloneza).

Si nu am facut pana acum nici o pregatire. Nu am nici un chef!Sper sa nu fi racit si eu.

La multi ani pe maine!

Mergi la inceput