Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hi girls

Eu am o mica depresie si acum incerc sa ma mai inveseles.Ati terminat cu pregatirile?Eu m-am hotarit pe ultima suta de metri sa fac pui umplit si nu am nici o reteta.Aveti vreuna?

Ianusca noi facem revelionul impreuna,adica noi doi si Matei.Am programat sa mergem in centru la intens mediatizatul revelion al integrarii.Sper sa fie dragut

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Pisicuta sper sa nu te tina prea mult depresia.

Uite aici o reteta :
http://www.gustos.ro/retete-culinare/fripturi/pui-umplut-2.html

Nu va fi cam frig pentru a merge in centru?

Mergi la inceput

multumesc mult Ianusca.Si eu sper sa imi treaca repede.Pana la urma m-am decis eu sa fac dupa o combinatie de retete.Asa ca am sa dezosez numai pieptul,iar umplutura o sa o fac din legume combinate cu branza si niste cascaval si sigur condimente si gata .Sigur il dau pe spate pe sotul meu,care oricum mi-a facut declaratie de dragoste si mi-a spus ca sunt atat de frumoasa ca nu mai e nevoie sa gatesc.Ce ziceti de asta?[:P]

Sincer nu stiu cum va fi cu temperatura,dar sunt pregatita sa ma distrez.Oricum nu este asa de frig ca in Moldova,iar Matei este mai rezistent.il voi infofoli cu cele mai groase haine si ii iau si o paturica cu noi.Oricum nu o sa stam noi chiar asa mult,vreo 2 ore ca sigur dezerteaza sotul inainte

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Hi girls

Eu am o mica depresie si acum incerc sa ma mai inveseles.Ati terminat cu pregatirile?Eu m-am hotarit pe ultima suta de metri sa fac pui umplit si nu am nici o reteta.Aveti vreuna?

Ianusca noi facem revelionul impreuna,adica noi doi si Matei.Am programat sa mergem in centru la intens mediatizatul revelion al integrarii.Sper sa fie dragut

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

pisicuta si noi iesim in centru, insa la universitate. poate ne vedem
Editez, ca acum am citit ce-ai scris mai sus: cum sa suferi, draga mea de depresie? Nu ai voie, cu un copil asa de minunat, cu un serviciu bun si o gasca de prietene vesele??? iti trimit pe pm nr.meu de telefon, poate ne intalnim, totusi, la noapte... daca nu, ne vedem in UE.

Cat despre pui, de ce nu-l faci pe sticla? Iese un deliciu; daca vrei reteta, spune si ti-o trimit

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Draga Ana, draga Dana, va multumim frumos pt aprecieri... va dati seama ca pentru mine e cel mai frumos cpilas... acum, ca sa fiu cioara in toata regula, ati vazut ce ochios e si ce gene are?

Laura, am reusit sa deschid filmuletul asta... Doamne cat de frumusei sunt si ce draguti sunt impreuna... Cat despre ordine, lasa c-om avea timp la pensie sa tooot facem

O zi excelenta va urez si spor la treaba si... cand incepeti cheful?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna fetelor. Gata pregatirile?
Oricum mai avem timp de o

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Sigur Ionela ca ne vedem,ca doar si noi tot pe atunci mergem.Poate ne intalnim la Crangasi si mergem impreuna la Universitate.Ce zici?
Trimite-mi si reteta ca oricum nu am facut nimic pana acum ,asa ca nu este tarziu

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Spre rusinea mea, ca nu am mai dat nici un semn...intru sa va urez un an nou plin de iubire, fericire si sanatate...LA MULTI ANI!!!

Edit. Pisi..poti incerca un pui umplut cu maruntatie si ciuperci, invelit in floie de aluminu , la cuptor...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

puiul grill, spalat, depilat, se unge bine cu ulei si pe dinauntru si pe dinafara si se presara cu condimente (delikat, condumente pt. pui, ce vrei) si se aseaza pe o sticla plina cu apa si tot asa, cu condimente - sare, piper, foi de dafin, cimbru, busuioc, ce vreti voi. Toata minunea se pune intre-o tava si se da la cuptor, la foc mic. In tava trebuie sa fie in permanenta apa (se pun iar condimente daca va plac) si se adauga din cand in cand, pe masura ce se evapora. La 10 - 15 min se ia cu lingura apa din tava si se pune peste pui. Este gata cand se rumeneste... dureaza un piculet, ca trebuie sa se patrunda bine. Pofta buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

Buna fetelor. Gata pregatirile?
Oricum mai avem timp de o

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Vin si eu la o cafea ca-s tare adormita ca nu prea m-a odihit asta noapte... cred ca din cauza aderarii. Cum merg pregatirile la voi? Eu mai am de terminat salata boeuf si de facut tiramisu (Dana, ti-am furat ideea de desert de revelion)

Mergi la inceput