Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 5
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, drum bun si sarbatori fericite! sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!Mult sccces la impartit vestea cea mare!
am fost si noi o data la baboo, dar nu mi-a placut, este prea mic spatiul de joaca pt copilasii astia mai mici, iar in capul ala de maimuta am dat eu un cap de am vazut stele verzi cind o asteptam pe rebe sa iasa din chestia aia, m-am lovit cu nasul in capul ei de la impact de m-a busit si singele pe nas si mi s-a pus pe invers
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
La multi ani Rayan! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor.
Stii Crinuta, ma gandeam zilele trecute cand povesteai de Rayan ca are febra, cum naiba sa faca febra asa din senin. Si iata ca si Ada mea a facut febra. Nu-i curge nasul, nu tuseste nu nimic dar febra 38.6. E rosie toata si moale ca o carpa. I-am dat nurofen, novocalmin si parca tot are febra. Azi dim am fost la dr. si cica rosu in gat. Ne-a dat Ospamox, Eurespal si Nurofen. Prietena mea care e medic mi-a zis sa nu-i dau totusi antibiotic daca nu ii curge nasul si nu tuseste. Sa-i dau antiinflamatorul si Nurofenul. Voi ce parere aveti? Oricum mi-e greu sa-i dau medicamentele ca ea nu-i obisnuita si numai cand vede lingurita sau siringa chiraie din toti plamanii. Ii pun in apa sau suc.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Shobo spune:
mersi mult Simona, insa noi mergem de obicei in Carefour Militari (stam la p-ta Gorjului) si e mai aproape de noi.. sper sa nu fie acelasi omor. sotul meu zice ca a vazut jucarii mai multe in carrfeour acolo decat Cora. Cora e la 2 statii de noi si poate dam o fuga si pe la ea.
noi fugim de Orhideea in general ca e omor cam tot timpul..
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Ubi spune:
Bubu - dar ce ajutor are Mosu....Taticii ce au zis de ea?
www.ubi.ro
lbelciug spune:
Patricia, merci frumos! Sa stii ca la BR vor fi multe persoane carora le voi da vestea cea mare.
Aoleu, da' ce amintiri dureroase ai de la clubul baboo. Petrecere frumoasa si voua in familie.
Ubi, sanatate multa Adei!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, eu sint convinsa ca se vor bucura toti!
Ubi, sanatate, sa nu va prinda mosul bolnavioare. nici eu nu i-as da antib deocamdata.
Ubi spune:
Liviana - am vazut pozele de la Mos - imi place mosul, e tare natural. Pozele de la tati din carca sunt tare frumoase. Seamana mult cu tine dar are si de la tati putin.
www.ubi.ro
Ubi spune:
Strunfita - am vazut pozele cu Bogdan. E tare haios cu coiful din ziar pe cap.
www.ubi.ro
bubu05 spune:
Crinuta, a fost serbarea de Mos a sotului, cei de la el de la servici au inchiriat la BooBoo tot locul de joaca.
Sper sa ajungi repede la puiul tau si sa-l sarbatoriti!
Ubi, hi, hi...Vlad zicea ca vrea sa-l pupe pe Mosu’ si pe Zana, iar taticii ziceau sa o lase in pace pe zana ca o rezolva ei...niste zapaciti !
Vai, imi pare rau ca Ada are febra....daca nu mai face sau nu e asa ridicata si eu zic sa mai astepti cu antibioticul...
Liviana, v-am vazut si pe voi la serbare, Matei e un dulce ca de obicei ! Imi place camasuta lui ! N-am remarcat zana, nu se vede bine in poza....
Multumim mult de urari iar voi sa aveti un Craciun minunat alaturi de familie, sa fiti sanatosi si sa va distrati in vacanta asta !
Strumfita, multumim mult si tie pt. urari ! Sarbatori fericite si voua !
Patricia, n-am gasit cal ...poate reusesc sa-i iau de ziua lui sau de Sf. Ion, ca mai avem doua ocazii de cumparat cadouri pt. el. I-am luat un trenulet pe sine, niste carti disney, altele cu animale, cadourile de la mine de la servici(un melc muzical chicco si un peste cu forme pt. apa tot chicco, dragute- mai era inca o jucarica de plus de bagat in gura, tot chicco, dar pe aia nu i-o dau ca e pt. 6 luni...i-o dau nepotelei mele)
In legatura cu trezitul dimineata si Vlad a avut o perioada pe la 1 an jumate cand se trezea la 6 dim...apoi i-a trecut. Pana acum cateva zile la 7 :30 era in picioare ca vroia sa faca pipi, dar i-a trecut si asta...de 3 zile se scoala la 8 :45, ma si mir...dar are grija sa ma trezeasca la 5 dimineata si sa ma mut in camera lui pe canapea, ca altfel nu vrea sa doarma.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, daca e acel cal, l-am vazut eu aseara in Bucur (m-ar tenta si pe mine); 2,5 mil lei, maro de plush, are rotile si urechi care necheaza, si niste minere si sha neagra