Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 29
bellamia2 spune:
L-am vazut ultima data pe 11 noiembrie 2005 cand am plecat.Avea 11 luni, nu i-am vazut primii pasi. Dar hai sa nu vorbim de lucruri atat de triste de sarbatori.Va fi totul bine.Vom fi din nou impreuna. Am trecut prin foarte multe si acum sunt ca o stanca.Dar dragostea de mama a ramas si voi intelegeti ce inseamna....
kris spune:
Patri, D-zeu sa va ajute sa treceti mai usor peste acel eveniment neplacut! E omeneste sa te gandesti si sa retraiesti acel "cosmar"!
Lavinia, esti o vrednicutza!
Bubu, venim si noi la petrecere! Nu de alta..dar e bine sa aibe mai multe gigici in jur , ![]()
Bellamia, bine ai revenit! Imi pare rau ca nu esti cu puiul tau...a tare trist ce spui tu acolo..
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Merci Kris. Pe mine ma emotioneaza pana la lacrimi cand ia ursul in brate si danseaza strangandu-l in brate.
Mai mult decat atat, ii place exact melodia pe care o prefer eu, si exact cum faceam eu acum 1 an, tot pe aia o ascultam, asa face si el, cum se termina imi aduce telecomanda sa o pun din nou spunand pe limba lui " inca o data". Ii place enorm melodia asta si inca una, care imi place si mie la nebunie.
Pana acum are aceleasi gusturi ca si mine, atat in materie de mancare, cat si de muzica, dans.
O sa incerc sa va pun un filmulet haios, Rayan vorbind pe limba lui cu o prietena buna de-a mea.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
In timp ce scriam mesajul precedent si-a dat jos pantalonii, si-a scos pampersul si s-a asezat pe olita, dar evident ca n-a facut nimic..
Crinuta si
Rayan
bellamia2 spune:
Multumesc mult, Kris.
E un inceput Crinuta, al meu da jos pampersul dar da covorul deoparte si face pipi pe parchet ca-i place cum se vede. Cred ca-l voi invata eu la olita.E o treaba mai delicata ![]()
Plec, fetele, ne mai "vedem" joi.Pupici si sarbatori fericite ALATURI de cei dragi!
kris spune:
DRAGELE MELE, POT ZICE SURORI DE SUFLET, VA DORESC CA NOUL AN CE VINE SA VA GASEASCA SANATOASE, FERICITE, FRUMOASE, PLINE DE VIATA, RABDATOARE SI MINUNATE!
SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS SI SA VA BUCURATI DE MINUNILE VOASTRE, SA VA IUBITI SOTII SI SA VA RESPECTATI PARINTII!
NUMAI DE BUCURII SI REALIZARI SA AVETI PARTE!
VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG SI SA NE VEDEM SANATOASE IN ANUL CE VA VENI!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Kris, foarte frumoase urarile tale! Multumim asemenea! Si va astept cu drag la noi, sa ne cunoastem in sfarsit!
Bellamia, nici eu nu pot sa cred ca esti departe de puiul tau...cred ca iti este f. greu! iti doresc sa ajungi cat mai repede la el, sa treaca timpul mai repede pt. tine!
Crinuta, super tare Rayan cu pampersul! Pana la urma o sa faca el la olita, ca asa e firesc!
Eu nu pot decat sa fiu f. mandra de puiul meu scump, e baiat mare...peste doua zile, hi, hi. Noi am scapat de bibe la 1,1 ani, de suzeta la 1,10 ani si de pampers la 1,11 ani. Nu ma asteptam sa fie atat de simplu, nu imi faceam griji, dar ma intrebam cum va fi cand va renunta la ele si a fost super de tot!
Eu am cam terminat treaba, blaturile mi-au iesit excelent, maine abia astept sa modelez masinuta si sa o "colorez". N-am mai apucat sa dorm
, sper sa nu dorm pe mese la noapte la restaurant.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
La suzeta noi am fost mai rapizi :), am scapat la 1 an, iar biberonul il foloseste doar la laptele de dimineata, in rest bea din orice altceva.
Apropos de Fingers, ma tot invart pe langa frigider si vad ce bine arata, ah, nu mai am rabdare.
Vroiam sa va spun ca mi s-a intarit frisca ( smantana Milli batuta cu zahar, zahar vanilat) cu ajutorul a 2 pliculete de intaritor. Eu ma temeam ca nu imi va ajunge, si acum e bat.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bellamia2
L-am vazut ultima data pe 11 noiembrie 2005 cand am plecat.Avea 11 luni, nu i-am vazut primii pasi. Dar hai sa nu vorbim de lucruri atat de triste de sarbatori.Va fi totul bine.Vom fi din nou impreuna. Am trecut prin foarte multe si acum sunt ca o stanca.Dar dragostea de mama a ramas si voi intelegeti ce inseamna....
Stiu ca orice ti-as spune ar fi in zadar, asa ca te imbratisez cu drag incurajandu-te ca mult a fost, putin a ramas.
iti doresc un An nou fericit, alaturi de puiul tau
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor dragi, va urez la toate tot binele din lume, un an nou frumos si deosebit, asa ca voi toate! LA MULTI ANI!
Bellamia, mult curaj si putere si sa dea D-zeu ca in anul care vine sa nu mai stati despartiti!!
eu azi am trebaluit toata ziua, cu Rebecca intre picioare, sint frinta. am facut o baie si incerc sa ma odihnesc putin, pe urma ne reunim toata familia sa sarbatorim.
Bubu, inca nu stiu, dar s-ar putea sa nu ajung la petrecerea voastra. Inca nu stiu sigur, dar vor sa ne viziteze finii nostri pe 2, pe 3 incepem cresa si nu cred ca pot sa la fac pe amindoua in aceeasi zi. Insa nu stiu sigur, ramane sa vorbim, depinde la ce ora pot ei veni, caci nu vreau sa ma intind pina tirziu, sa ne odihnim si pentru cresa.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)