Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 24
lavinia345 spune:
Erica,La Multi Ani fericiti si cu multe multe bucurii!
Mi-am luat pana la urma palton,300$.Cica la supereduceri ca inainte a fost 1100$.Dar cum astia dau faliment pe capete din cauza problemelor politice baga si 70% reducere.Ma rog nu stiu cat e de adevarata faza cu reducerile,ca nu am incredere in ei...iti zic tot ce vrei sa auzi,se jura pe copii si ma-sa doar doar te-o impresiona si cumperi.
Sa ma duc singura la restaurant mi se pare aiurea.Deja sunt deprimata...ma duc si mai deprimata.Nu stiu,inca nu m-am hotarat,cert e ca mi-a pierit tot cheful de petrecere.
Lavinia
Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, La multi ani! sa fii sanatoasa si iubita!!
ma simt putin mai bine ca nu sint singura mamica cu o virsta mai onorabila
Lavinia, imi pare rau ca te simti asa! sper sa iti revina cheful.
Nici eu nu prea am chef, anul asta nici nu am simtit spiritul de sarbatoare. mai mult, Aseara, am aflat ca batrina lovita de sot cu masina a decedat (nu stiu cind, nu cit a fost in spital). Nu primisem nimic de la politie, iar sotul meu a tot sunat de mai multe ori si nu a raspuns nimeni,asa ca am crezut ca o fi la copii sa o ingrtijeasca. aseara s-a dus sa ii faca o vizita si asa a aflat de la o vecina, a venit acasa darimat..acum si-a mai revenit putin. Poate nici nu a fost accidentul cauza, ca avea diabet si suferea si de inima, dar pina nu primim raportul nu stim nimic. Oricum bine ca nu a fost vina lui, dar tot l-a marcat profund.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Erica, La multi ani! sa fii sanatoasa si iubita!!
ma simt putin mai bine ca nu sint singura mamica cu o virsta mai onorabila
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Hehe, Patricia, exact asa imi percep si eu varsta: "onorabila" . Merci
Lavinia, pacat ca te simti asa, poate gasesti tu o motivatie sa iesi din starea asta. Merci pt urare
Simona, Oana (Bubu)
Crinuta, eu beu...
Acum fug la musafiri..
Sarbatori fericite!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Cand ai timp pune poze cu tortul...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lavinia345 spune:
Patricia,eu zic ca nu trebuia sa va interesati de soarta batranei.Stiu ca asa e frumos,asa e crestineste,ca va framanta,ca va apasa daca e bine sau ba,dar totusi in ochii familiei voi sunteti vinovati,desi din punct de vedere legal nu aveti absolut nici o vina.
Si jupanul a avut un accident acum cativa ani buni,in Londra,nu din vina lui,un baiat i-a sarit in fatza si l-a lovit,noroc ca nu avea viteza mare,baiatul era cu ta-su si pur si simplu s-a aruncat in fatza masinii,din mainile parintelui.A venit politia,au luat toate datele,a venit si ambulanta offcourse,au luat baiatul(si-a rupt ambele picioare),au vazut ca nu a fost vina jupanului.Si al meu insista sa merga la spital sa vada cum se simte etc si politistii l-au sfatuit sa nu se duca.A zis ca totusi vrea sa stie daca e bine,daca o sa fie bine,dar au insistat sa nu se duca si mai bine sa nu stie nimic de el.
Sper sa-si revina sotzul tau cat mai repede...nu a fost vina lui!
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Lavinia, pai io ziceam sa mergi cu sotul la restaurant, nu singura!
Abia astept sa ma apuc de tortul-masinuta, nu mai am rabdare! Sper sa-mi iasa ceva!
Patricia, voi veniti? Imi pare rau de batranica, imi inchipui ca ati fost marcati...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Bubuleee pai cu jupan ma duc,dar dupa ce ca-l vad in fiecare zi din an de Revelion tot cu el sa vorbesc?Habar nu am ce sa-i mai spun,stie si de cate ori mestec un dumicat.O sa vad eu ce iese,daca ne ducem sau stau acasa sa-l ascult sforaind la trecerea dintre ani.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Mai fetelor, m-a zapacit Vlad! Cum il vede pe Basescu la tv incepe sa comenteze: Nenea Base, nenea Base! i l-a aratat soacra-mea o data si acum il recunoaste
Si i-a zis ta-su odata sa mearga cu el la gagici si Vlad repede zice "Da, gigici", iar daca il intrebi unde se duce asta e replica: Gigici!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz