Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
Nu stiu de ce s-a deschis la pagina principala, eu am ales pagina unde era calul, cam ce cauti tu. Vezi si tu ca e pe acolo...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Crinuta, am vazut calutul, e din plus, dar nu e balansoar...poate gasesc dupa Craciun.
La noi a venit Mosul, Vlad iar a fost super incantat, l-a pupat, i-a spus si putin din poezia "tica, tica m-a batut mamica"
Trenuletul e nasol...nu sta pe sine, deraiaza si a mers la inceput cu spatele , apoi si-a revenit. Dar o sa-l duc inapoi sa-l schimb, ca nu-mi place...In schimb a fost incantat de o trusa de doctor, de carti si niste tancuri. Jucariile primite de la mine de la servici i le voi da de ziua lui, ca deja a primit prea multe.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Craciun fericit, dragelor!
Sa v-aduca mosu` tot ce va doriti!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ubi spune:
Copilul e bine. Muuult mai bine ca noi. Eu sunt cu nasul in pioneze, sotul cu gatul iar cumnata mea (sora sotului care e studenta si a venit la noi cateva zile) e si ea cu nasul rosu. Aveti grija de voi ca vad ca umbla viroza prin oras.
Abia astept sa vad ce fata face cand o sa vada maine avionul. Azi a primit o motocicleta mica de jucarie de la un prieten si a fost tare incantata.
I-am comandat si un trenulet (stiti povestea noastra cu trenul de Mos Nicolae - vad ca si altii au patit la fel...) si vine maine seara cu o prietena din UK.
Pupici si cadouri cat mai multe si mai frumoase!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
Crinuta, gata, am vazut calul-balansoar, e super! Dar am inteles ca vine comanda in 3 saptamani....daca nu gasim pana de Sf. Ion poate comandam de acolo!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Desi in intarziere, urez si eu celor doi sarbatoriti < Bianca Maria si Rayan, LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor! D-zeu sa va aibe in paza in orice moment al vietii!
Si tot pe fuga, va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
Si pt ca voi lipsi din Bucuresti, pana pe 28 dec, ii voi ura si lui Mihai Dragos, cele de mai sus. Lali, poate ne mai scrii si tu..
Va imbratisez cu mult drag!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Si mie mi-e dor de Lali. Oare de ce nu mai scrie?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
AMAYA,
Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai un an mult mai bun decat precedentul.
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Amaya La Multi Ani!
Anda, a aparut o reclama la televizor despre lucrul in Marea Britanie, www.oim.ro (in caz ca nu stiai). Am vazut si eu poze cu Iri si cu tine, ma bucur ca ii place acolo. Mult noroc!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei