Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Ma bag si eu pe aci putin. Monjum asa de bine ai descris situatia de femeie gravidutza si cu alt bb acasa ca mi-au dat lacrimile. Asa e si la mine, greturi ca la balamuc, nu pot manca mai nimik, somnolenta, Stefi vrea numai cu mine...
Din cauza greturilor nici de Revelion nu am chef de loc. Urmeaza sa mergem la niste prieteni dar sunt disperata ca fumeaza toti ceilalti(mai putin eu) iar eu nu suport mirosul de fum de tigara. Nu stiu cum sa fac, sincer vorbind, nu am cum sa nu ma duc...
Si cand ma gandesc ca cel putin o luna tot asa o sa o duc cu greturile...La Stefi n-am avut nici pe jumate cum am acum.
De nastere...Mda, si mine la Stefi mi-a fost foarte frica din cauza aceasta am ales sa nasc cu cezariana. Mie mi se taie picioarele de cum intru in spital, pana sa ajung sa fiu eu consultata. Niciodata nu voi putea sa-mi explic teama aceasta de doctor si spital pentru ca in rest nu pot spune ca sunt o persoana tematoare...
Oricum, si ca stiam ca voi face cezariana, in noaptea de dinainte nu am dormit mai deloc si in dimineata cand m-au luat sa ma duca la sala de operatii am plans de nu reuseau sa ma potoleasca nici doctora nici anestezista.In fine, totul a fost pana la urma foarte bine, dar ce sa faci, frica mare! Radea doctora de mine si imi spunea, Carmen nu inteleg, nu o sa te doara nimik, te trezesti cu copilu in brate de ce plangi?! Doamne, aveam niste emotii!!!

Acum a doua oara nu-mi mai este asa teama, sau cel putin nu am inceput inca. Bucurati-va de perioada de sarcina ca e una din cele mai frumoase perioade din viata unei femei, asa grea cum e si lasati temerile pentru mai incolo, mai aproape de momentul nasterii!
Si inca ceva! FITI OPTIMISTE!Totul va fi bine cu siguranta.

Va urez un an nou plin de impliniri si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti toate visele!!

Pupici,
Carmen8+ si Stefi

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Valicutza si Lachi, bine-ati venit gravidutzelor! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Alina Z, La multi ani! sa fiti sanatosi, tu si bebe si sa aveti parte in 2007 de cel mai frumos an!

Alina, eu nu mai merg la Szeged ca e mult prea departe pt mine. Am pastrat legatura cu dr meu de-acolo si ii trimit mail cu starea sarcinii in momente importante ( de ex acum va trebui sa-i trimit rezultatele la TN si triplul test). Esti norocoasa ca esti asa aproape! eu as fi si nascut acolo, daca se putea!

Lachi, socotind dupa data conceptiei DPN e 22 august 2007 ,deci ai 6 sapt.

SI eu m-am chinuit cu constipatia, dar nu chiar zilnic! ultima data cand am patit-o, inainte de Craciun, m-am chinuit asa tare ca am si sangerat mai rau( ca eram in perioada cu petele). Am descoperit ca o gura-doua de cafea pe stomacul gol face minuni.

Andreea 12+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

A schimbat cineva capitolul sau o va face in curand ?

Mergi la inceput

Daca nu schimba nimeni capitolul o sa incerc eu, ca n-am intrat de 36 ore si sunt nevorbita

Ce ziceti, incerc sa-l schimb ?

Carla, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carla, schimba-l tu, ca esti mai prezenta ca mine! Succes!

Andreea 12+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

OK, incerc sa-l schimb, tineti-mi pumnii fiindca e prima data...

Carla, 12+

Mergi la inceput

Un nou capitol (9) avem aici

Mergi la inceput