Mamici de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
lorinaoo1 spune:
Alina uite aici http://www.ob-ultrasound.net/crl.html
Ma bucur mult ca te simti mai bine 

Felicitari noilor gravidute 

Va 

nasica de moflea
11+
X-ray spune:
bine ai venit si sarcina usoara!
scrie-ne cand a fost ultima menstruatie,data posibila a nasterii si daca vrei data ta de nastere.
alina
10+
Kariris spune:
Buna fetelor!
Va doresc un an nou plin de bucurii si multumiri si bebei sanatosi!
Ma alatur si eu voua: graviduta in 5 saptamani de la conceptie ... deci 7 de sarcina se socoteste, nu? habar n-am! cert e ca pe 28 nov. i-am conceput, pe 1 dec i-am bagat in burtica si acolo au ramas doi dintre ei!
Eu - nascuta in 23 oct. 1969.
La mine ultimul CM a fost pe 3 nov. (dar nu prea mai are importanta ala ca dupa el au urmat 25 de zile de tratament).
DPN inca nu il cunosc. Prima jumatate a lui august in mod sigur.
X-ray spune:
waaauuu felicitari lachione!ce ma bucur! sarcina usoara si bb sanatos!(nu stiu daca mai ti minte dar aveam odata discutii la topicul cu fumatul...
.ai reusit sa te lasi?)oricum acum conteaza ca ai venit aici!da se socoteste cu 2 saptamani in plus de la posibila conceptie .
lorina multumesc!
alina
10+
jeni71 spune:
Buna !
Alina, am incercat si cu kiwi si degeaba
, si iaurt, nimic nu a mers. O sa mai testez diverse trucuri pt asta.
Bun venit noilor burticute, sarcina usoara si bebei sanatosi.
karligutza tot aici la odiseea sarcinii in 40 saptamani gasesti [pe prima pagina Cursuri prenatale si e descris exact travaliul, citeste si o sa-ti mai treaca frica. Nu ai de ce sa te sperii.
monjum06 spune:
buna, revin si eu. se pare ca am ajuns cea mai lenesa. nu prea mai fac fata si acestei noi preocupari cu sarcina desi am dorit un bb2 si ne-am bucurat ca s-a intamplat.
greturile nu mai trec desi sunt in saptamana 14 spre 15.
Daca mananc ceva dimineata nici nu apuc sa mestec ultimele imbucaturi ca o rup la fuga la baie. daca nu mananc, ramane doar o senzatie de greata pana pe la pranz.
Si mananc portocale, sticksuri si iaurt.
rezultat: nu am luat nici 1 kg pana acum.
mai rau fiindca dimineata ma misc in reluare, plus sotzul care e in concediu si tipa dupa mine stai sa mananci ceva, copilul care trebuie imbracat si hranit ca nu vrea decat cu mama.... acumulez deja intre 1/2 si 1 ora intarziere la servici asa ca nu am reusit sa ajung sa imi fac analizele. Ieri am descoperit centrul Synevo in drum spre serviciul meu. din pacate azi era bineinteles inchis. asa ca o sa vin miercuri dimineata sa imi fac aici analizele. Sper sa nu fie nici o problema. la gabi nu am facut aceste analize: citomegalovirus, toxoplasmoza...etc.
deja pantalonii mei dragi, blugii... incep sa nu mai cuprinda, in weekend imi caut pantalonii de
.
karligutza- eu sunt cea mai fricoasa persoana cand vine vorba de doctori. cand ma duc la analize sunt galbena de se sperie lumea de mine, zice ca acuma cad si nu ma uit bineinteles cand baga acul si imi ia sange. nu mi se face rau dar am impresia ca o sa raman fara si o intreb daca mai ia mult, sa mai imi lase si mie.... prostii.
la dentist.... evit cat pot iar atunci cand trebuie, incep sa plang cand vad acul de anestezie, cer spray, apoi cand incearca sa vada daca a prins spun ca nu ca sa imi mai faca una
.
toata lumea la servici imi spunea ca e mai bine sa nasc prin cezariana ca nu o sa suport.
dar d-na Dr. mi-a spus in ultima perioada a sarcinii ca o sa nasc repede si usor sa nu imi fac griji, nu e cazul de cezariana (numai gandul la anestezie ma speria groaznic)si nici macar de epidurala.
Si a avut dreptate.
Mie mi-a indus nasterea, dar pana nu au inceput contractiile regulate nu m-a durut nimic, dansa ma cauta sa nasc si eu eram la poarta de vorba cu sotul, apoi totul a durat trei ore.
Prima am vorbit la telefon si ii zambeam dragalas dnei dr. cand venea sa vada ce fac. Apoi mi-a rupt apa si nu am mai zambit dar nici nu am tipat. Venea din 10 in 10 minute sa vada ce fac, fiindca alte fete tipau si venea sa ma intrebe daca am fost eu daca ma doare sa imi puna un calmant in perfuzie. Eu eram cumintica nu pot sa spun ca nu ma durea dar asteptam ceva mult mai rau. iar la un moment dat a venit, m-a controlat si-a zis "fetelor se vede capul, pregatiti manusi, hai pe masa" si.... in 10 minute d-soara gabi tipa zdravan.
Asteptand ceva.... rau mi-am dat seama ca nu a fost de nesuportat, ca o constipatie mai rea, dar ulterior am zis ca intre o nastere si o masea scoasa, mai bine prima.
asa ca depinde... de persoana, de dr. si de felul durerii. eu nu suport durerea din exterior, provocata.
Va pup,
Monica mama lu'gabi si
14 saptamani.
jeni71 spune:
LA MULTI ANI, sanatate, sarcini usoare, bebei sanatosi, fericire, si un an de 2007 ori mai bun ca 2006 !!!!!!!!!!
Va pupic pe toate, vorbim la anul !
Jeni 
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by valicutza
buna fetelor,
ma primiti si pe mine?
si eu sunt gravidutza in 6 sapt.
pupicutzi dulci6+
vreau si eu un bebitz
Valicutza, FELICITARI! Sunt asa de incantata pentru tine! Felicitari si sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bb sanatos! O, Doamne, ce veste minunata!
Multi pupici si felicitari multe!
Multi pupici de la mine si de la bb mic!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
kitty_nic spune:
Intru si eu sa va urez tuturor LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI NASTERI USOARE! In plus va doresc petreceri frumoase pentru aceste zile si sa ne "intalnim" cu bine la anul!
Multi pupici!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
andutzy spune:
Kitty, cand mergi la TUTU? Poate ne intalnim chiar pe acolo!![]()
Andra
8+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)