Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Va multumesc inca o data pentru incurajari!
O sa fie bine pentru toata lumea.

Nikole...nu mai comentez prin ce ai trecut. Mi se pare de necrezut, mai ales ca traiesti intr-o tara f civilizata, cu dotari medicale f bune. Bine ca nu te-ai lasat.

Alina, bine ca ti-ai vazut bebelusul si te-ai linistit. Ai vazut ce bine e? Cateva imagini te umplu de bucurie. Gata cu stresul de-acum.

P.S.:Meda, te astept si la alt topic, daca doresti.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da anya cateva imagini fac minuni....aseara plangeam de bucurie....atata sunt de plangacioasa....
vei avea BAIAT!!!!!super!

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mami de Anya, nu m-am prins despre ce topic e vorba.... Da-mi PM.
Pe nici una dintre voi nu o incearca scarpiniciul. Eu la prima sarcina ma scarpinam de-mi rupeam pielea pe la 7-8 sapt. Acum a inceput ceva mai tarziu de vreo cateva zile (nu e colestaza-ficat). Aveti habar cu ce sa ma varuiesc?
Vai ce lipsita de simt sunt, eu butonez calc si sotul face curatenie.

MEDA 10 +
Am gasit topicul . Multumesc de invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am revenit de la eco. Bebe e bine , creste normal, are 6cm si totul e ok in jur. Se pare ca n-am nici-o problema, iar petele de acum 3 zile nu se stie de unde au fost; cica se mai intampla.
Pe 11 ian. merg iar la eco si pt TN si test combinat. O sa am aproape 14 sapt. Aaa, si inca e devreme, DAR dr a vazut niste "bilute" ( pe care le-am vazut si noi) intre picioarele lui bebe. Mai vedem data viitoare, ca poate sa fie si cordonul ombilical, nu?!

Alina, ma bucur pt tine, ca e totul bine si bebe e sanatos! sa dea DD sa fie asa mereu! si eu am tot respectul pt medicii din Szeged. Bebe al nostru tot in Szeged a fost conceput, la Kaali Clinik. Inteleg f bine cand spui ce diferenta este intre cum te trateaza cei de acolo si medicii de aici. MAi ales in spitale.

Andreea 11+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

buna fetelor as vrea sa stiu si eu daca vreua dintre voi a simtit intepaturi in zona inimii in timpul tratamentului cu utrogestan de vro doua zile ma simt cam rau si banuiesc ca este de la el astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, am trecut doar sa cu drag...pe toate!!!
ptr. solidaritatea de care ati dat dovada!Bebicii vostri vor fi mandri de asa mame cu suflet mare.
Vad ca si pe voi va mananca pielea!
Ma credeti ca eu ma gandeam inainte cand nu stiam inca rezultatul final, ca o fi de la rubeola,sau e unul din semne, offfff
Tare urat mai visez noaptea, si dorm atat de rau, ma trezesc, iar adorm,iar ma trezesc cu nervi...nu stiu de ce.
Voi cred ca dormiti la ora asta....pup fetele

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata fetelor !
Printre facut de bagaje si impachetari am zis ca musai sa intru sa mai povestesc cu voi.
Pot sa va spun ca sunt extraordinar de constipata trec cate 3-4 zile pana reusesc sa ies afara si atunci cand reusesc e cu lacrimi si dureri (scuze de detalii). Si dimineata disperata ca nu mi se mai intamplase evenimentul de ceva zile (de marti) am fumat cateva fumuri si am furat cateva guri de cafea de la sotul meu din cana. Si am zis ca decat sa patesc ca azi mai bine sa fuemz uneroi cate o tigara. Asa mi-a zis doctorita la prima sarcina, ca decat sa ma screm mai bine fumez ca sa ies afara (bine nu exces).
karligutza mie in mana mi-a facut si in cateva momente nu am mai stiut ce si cum, stiu ca vorbea anestezista cu mine si mi s-a taiat firul. Povesteste cu ginceologul temerile tale si oricum el va hotarai cum vei naste. Si zic sa il asculti ca el stie cel mai bine cum e ok pt tine si bebe. Si in durerile alea sa stii ca te intareste Dumnezeu si nu e asa cumplit, sau ca pe vremea bunicii sa te chinui cate 36 ore.
Pupici la toate revin mai tarziu

Mergi la inceput

andicu e diferenta de la cer la pamant! dr la care am fost am inteles ca face numai IA nu si FIV la kali.nu sunt sigura.oricum pt TN ne-a chemat la aceeasi adresa unde e kali.acolo imi fac si morfofetala.daca ai sti ce linistita sunt.tu mai mergi in ungaria?
fetelor e aradul asta de toata jena ca oras cateodata dar avantajul cel mai mare este ca e langa granita.acum ca rca-ul contine si cartea verde pt noi e beton.pana in szeged fac o ora si 40 de minute daca mergem incet.
mi-am luat cantar electronic si nu am luat decat o jumatate de kg de la 6 saptamani.
meda am gasit o femeie care imi face curatenie brici!a venit ieri.si praful dintre elementii de la calorifer mi l-a sters.s-a urcat peste tot.asa mi-am luat de o grija.dr mi-a zis sa nu ma apuc sa ridic chiar daca sunt bine acum.dar inainte de craciun sotul a fost cu aspiratorul in mana he he he....in astea 9 luni multe o sa ne vada ochii....

alina 10+

Mergi la inceput

jeni incearca sa mananci kiwi.la mine merge,a doua zi sau seara merg la buda instant.am patit-o si eu de craciun.parca am nascut si ma rupeam asa m-a durut,uite ca am intrat si eu in detalii.
mai poate sa-mi dea cineva link-ul cu dimensiunile embrionului la diferite saptamani?multumesc

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
ma primiti si pe mine?
si eu sunt gravidutza in 6 sapt.
pupicutzi dulci

6+

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput