Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina ana la multi ani o sarcina cat mai usoara si un inger de bb sanatos tun !
nikole daca ies anticorpii care trebuie bine te gandesti cat l-ai stresat pe saracul bb pana acuma?asa ca nu te mai gandi,hai incearca sa te bucuri putin de sarbatori cu sotul tau....
meda te-ai cam tras de la raspuns.....
si intre atatea analize si ecografe ce am tot citit pe aici abia astept sa ma duc miercuri la szeged sa vin si eu cu noutati!
jadi sarbatori fericite alaturi de cei dragi,asa daca cumva nu reusesti sa intri pe internet sa mai dai o veste de genul"gata mi-a trecut raceala...".multa sanatate!
ma duc sa-mi fac freza la parter ca de frica ca pierd sarcina nu am mai fost de ceva timp si ma vede nenea doctoru' si se sperie de padurice......

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna, fetelor! Sarcina usoara si nastere si mai usoara va doresc!

Mi-ati trezit amintiri asa placute si eu am nascut anul trecut in august o fetita, Mara Karina...

Motivul pentru care va scriu este altul: fina mea pe care am cununat-o in septembrie va naste anul viitor in august. Am s-o inscriu si pe ea la voi, sper sa o primiti!

Va multumesc si va pup!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, multumesc pentru parola de la adresa comuna de mail, eu aveam activat "PM" si chiar primisem mesaje, insa se pare ca s-a dezactivat singur.

Nikole, e bine sa te ocupi de casa si de voi pentru Craciun. Totul va fi bine. Nu ne invidia pe toate ca suntem cu familia, prietenii si bradul... Eu voi fi pana luni numai cu sotul, iar bradul nostru se rezuma la o crenguta. N-ai idee ce preturi imense la brazi urati cer romanii!

V-am citit si ieri dar n-am putut scrie, fiind un car de nervi. Ne-am gasit masina parcata ca de obicei cu un cauciuc taiat in 3 locuri . Adica sa nu-mi mai pun problema ca poate am agatat ceva de pe drum si mi l-am stricat singura, era incercat de mai multe ori. De altfel, si cei de la vulcanizare ne-au intrebat ce a avut cu noi ala care l-a taiat. Deci: am trecut peste faptul ca nu poti avea o masina noua in Bucuresti fara ca vreun dobitoc sa ti-o zgarie asa, aiurea, din invidie. Am zis asta e, e tabla, nu se poate altfel. Dar cu cauciucul meu ce-a avut? Asta tine de siguranta mea si a alor mei, un cauciuc reparat nu e ca unul nou, poate sa explodeze oricand. Si eu n-am chef sa dau 100 Euro pe alt cauciuc numai fiindca un imbecil n-a avut ce face.

Dimineata, cand voiam sa dorm pana pe la 11, m-a trezit la 8 un concert cu instrumente de percutie: vecinul de sus cu rotopercutorul, altul cu bormasina, altul cu dalta si cu ciocanul si cuiele. S-au plictisit dupa vreo ora, dar somnul meu deja se dusese de mult si nervii erau la maxim.

Cu toate astea, ma linistesc repede cand ma uit la ecografie: am fost ieri la doctor si ne-am vazut bebele, care e super OK, toti parametrii sunt la locul lor, a masurat doctorul tot ce trebuie vreo 45 minute si a zis ca e totul normal. BB facea balet prin burtica si la un moment dat a dat din manuta ca si cum ne facea cu mana, parca stia ca e filmat. O sa faca mama o vedeta ! Doctorul nu avea imprimanta la ecograf, dar a facut sotul meu poze si filmulet cu camera foto. M-as uita continuu la ele...

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Am avut un pic de timp sa citesc din urma si nu am rezistat sa nu scriu sa va urez o zi buna si spor la pregatirile de Craciun.

Nikole, curaj, nu pune raul in fata, eu iti tin pumnii sa fie totul bine. Te inteleg cat iti e de greu departe de casa, mai ales in astfel de perioade. Eu sunt mai aproape de Rom si tot ma mai loveste nostalgia uneori.
Asta e, nu le poti avea pe toate.

Claujro, e bine venita fina ta in grupul nostru.

Carla, naspa cu vecinii astia, i-a lovit harnicia de dimineata.

Cristina Ana, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita, sarcina usoara si bebe sanatos si cuminte.

Luna si eu am avut frisoane in acelasi timp cu greturi si stare de rau, bleah...

Pupici la toata lumea,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Fetelor, voi la semnatura, ati pus saptamanile de sarcina, calculate de la UM? Sau varsta lui BB, adica de la data conceptiei?
Imi dau seama ca ar fi cazul sa-mi schimb si eu semnatura.

Mergi la inceput

Pe vecinii mei ii apuca harnicia in fiecare dimineata. Intr-o duminica la 7am vecinul cu care avem perete comun s-a gandit sa dea niste gauri in el, de era sa cadem din pat. E perete de beton armat, va dati seama ce vibratii...

La semnatura punem saptamanile asa cum se numara de catre doctor, de la UM.

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani Cristina ana!

Meda, dar tu ce cautai la 2 noaptea pe DC? Si pe mine m-ai aburit, dar nu suficient . Asa ca insist: daca ai ratat specialitatea aia, peste ce ai dat? Daca se poate spune pe post, desigur . Daca nu, poti sa raspunzi tot codificat, ca eu intreb pana ma "prind". Acum nu te supara, dar daca mi-ai dat un deget...Sau chiar ai putea sa-mi inchizi gura cu un pm.

Anto, eu mi-am pus varsta sarcinii de la UM. Stiu ca la tine a fost ovulatie tarzie, dar poti sa pui data aia plus 2 saptamani.

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Carla, Alina, mersi de raspuns .
Asa o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carla, cu placere, si felicitari pt mica vedeta din burtik! asa sunt oamenii, rai, nu mai au constiinta , suflet sau frica de Dumnezeu. Si noua ni se intampla multe in trafic, si culmea, numai de la cei cu masini uzate sau cu Dacii. Nu ca am avea cine stie ce masina scumpa, dar li se citeste oftica pe fata ca unii au mai mult si ei nu. Mi-e mila de oamenii astia care nu au alta preocupare decat invidia pt altii...dupa cum spun mereu: fiecare primeste dupa merit, mai ales la fapte bune si rele!
Nikole, important este ca sarbatoresti Craciunul alaturi de cel pe care-l iubesti si ca esti iubita acolo unde te afli! o sa fie bine, o sa vezi, si bebe si voi si veti avea parte de niste Sarbatori frumoase! incearca sa fii in spiritul Craciunului, optimista si fericita si darnica, si Dumnezeu o sa-ti dea dupa sufletul tau,o sa vezi!
Cristina ana, La multi ani! sa ai parte de Sarbatori fericite si de un bebe sanatos si mancacios!
Luna, sper ca te simti mai bine!
Deni, vacanta placuta si Sarbatori Fericite! ce bine de tine ca ai unde sa fugi din oras! cred ca nimic nu-i mai frumos ca un Craciun in familie, dar undeva la tara sau la munte!

Hai ca am facut pe lupul moralist destul! dar faptul ca mi-am schimbat atitudinea fata de oameni, in general, si am devenit mai ingaduitoare si mai iertatoare, cred ca m-a ajutat sa ma vad in cele din urma cu puiul meu in burtica, dupa atatia ani de incercari! Dumnezeu mi-a dat exact atunci cand am inceput sa dau si eu , fara sa vreau nimic in schimb!
Acum fug sa mananc ca nu mai pot de foame! mai am de facut ultimele pachete si mi-e groaza cand ma gandesc ca mai am de luat una-alta din oras! la ce nebunie e pe strazi si-n magazine zilele astea, mai bine te lipsesti!

Sarbatori fericite tuturor si un MOs bogat!

Andreea 11+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Multumesc, Andreea, ai dreptate cu cei cu Dacii, nici noi nu avem cine stie ce masina, dar e rosie si sexy si am vazut si mai rosu in fata ochilor la prima zgarietura intentionata. Acum cu roata ce sa ma zic... Ma ofticam mult mai putin daca stricam eu singura masina, o zgariam sau calcam pe ceva si ii spargeam cauciucul, dar asa, aiurea, fara motiv, ma seaca...
Si poate oamenii care au mai mult decat altii chiar merita, poate au muncit pentru ceea ce au si stiu sa pretuiasca, nu le-a cazut la toti din cer, nu? Si atunci pentru ce invidia? Pentru neputinta lor de a avea mai mult? Mie imi place sa invat de la cei care au mai mult si au reusit mai bine, invidia nu face decat sa-mi iroseasca timpul si energia. Ma asteptam sa fie mai buni oamenii acum, in post, dar vad ca nu e asa.

Vedeta mea din burtica face balet continuu si imi da niste stari de greata de mor. Abia a reusit doctorul sa prinda un moment ca sa-i masoare ritmul cardiac, dar a asteptat vreo juma' de ora sa se mai potoleasca.

Luna, dupa voma ai mare grija sa nu te deshidratezi, plus ca pierzi mult potasiu si trebuie sa-l pui la loc intr-un fel sau altul. La voi cred ca se gaseste melasa, foarte bogata in potasiu, poti sa pui o lingura intr-un pahar cu lichid si sa bei.

La multi ani Cristina ana!

Carla, 11+

Mergi la inceput