Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Imi dati si mie parola de la adresa de mail comuna, va rog ?

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carla, ti-am trimis email cu parola, ca nu ai PM-ul activat. Activeaza-ti si tu PM-ul de la "Profil personal", daca vrei, bineinteles.

Andreea 11+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu iar am ajuns tarziu acasa si infometata si m-a cumparat sotul o shaorma pe care am savurat-o cu calicie si acum mi-e rau de mor. Am luat un no spa si o gura de pepsi ca imi vine inapoi tot usturoiul.

Nu am apucat sa ma spal pe par si abia am aranjat bagajele si sa strang toate boarfele pe care nu le-am strans toata ziua si sper sa plecam dimineata pe la 8 ca mi-e dor de puiul mic ca altceva, abia astept sa il dragalesc si el sa ma respinga . Sentimentul e unic asa ca trebuie sa va ganditi numai la acest lucru, totul va fi bine si veti strange la piept bebelusul dorit.

Intr-un sfarsit mi s-au oprit mucii si sunt posesoarea unor chiloti noi pentru burta marita asa ca nu mai trebuie sa spal chilotii la 2 zile, hehe. Avem la bagaje parca plecam pe luna dar sunt multe cadouri si am cumparat si 2 torturi mai ales ca pe Vlad il cheama si Cristian si il serbam de Craciun.

Parca mi-e somn, in acelasi timp parca nu pot dormi.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Meda eu ceream masuratorile la TN, mersic de ele, le invat pana miercuri sa o bazai pe ecografista. Am sapat ca ar mai fi o graviduta cu gemeni care inca nu s-a inscris la noi, o asteptam cu drag .

Mergi la inceput

Deci eu sunt curioasa, stiu ca 2 Aline sunt doctorite dar tu Meda? Ca prea le stii asa pe toate ca un om mare si studiat la medicina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Asa, ia zi-ne, Meda, ca ne-ai facut curioase.

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mai, da ce stess aveti acum noaptea. Sunt dotata de la natura,ce visez noaptea spun ziua.
Aveti voi dreptea voastra dar din pacate am ratat specialitaea aceasta cu atatea teste inutile ,stessante si fara finalitate -parerea mea ,nu va luati dupa ea.
si noapte buna!
Pt Deni calatoarea: Craciun fericit ,An Nou cu multe bucurii si o a doua galuscutza super-sanatoasa. Sa te distrezi si sa te intorci cu bine.

MEDA 9 +
P.s.Deni atrebuit sa citesc de doua ori o postare de a ta fiindca la ora aceasta nu intelegeam ce treaba au mucii cu chilotii cu burta.
Sunt de curcilor. Ma duc sa ma culc.

Mergi la inceput

Deci ne-a fentat ca eu nu am inteles mai nimic .
Si in principiu ceea ce scriu eu nu are treaba nu nimic altceva, adica sunt haotica si nu am o ordine in gandire deci muci/chiloti tot aia.

Multumesc mult de urari dar nu scapati de mine, are mama o minunatie de internet mai mult pe jos decat pe sus dar din cand in cand functioneaza. Pacat de calculator ca el chiar poate!

Gata ca ma ia domnul meu pe sus sa plecam si eu am luat azi noapte 2 no spa de dureri de fiere de la shaorma aia nenorocita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Astazi,dupa doua zile de nepasare, depresie si toate cele derivate,am hotarat sa ma ridic din pat, sa fac si eu curat in casa asta,sa o vad bec,sa spal, sa imi revin un pic...si la mine vine Craciunul!
Si parca, acum cand ma uit in jur,si vad totul asa de frumos, curat,si bradutul de craciun, ma simt mai bine, dar paradoxal ma simt in acelasi timp si foarte trista...
imi inchipui cum va pregatiti voi pentru sarbatori, cu toti ai familiei langa voi, vecini, bunici...ce frumos!!!
Ce mi-e dor de tara...da numai la Craciun si Paste mi se face dor mie de tara, sper sa-mi treaca si nostalgia asta, ca nu ma ajuta cu nimik mai ales acum.
Fetelor daca faceti drob, sau chisca, sa va ganditi si la mine cand mancati....va pup, am intrat doar sa va impui capul mai mult,nimik nou la mine.
Apropo...ninge in tara?
Aici a fost o zi atat de frumoasa, ca de primavara, nicidecum nu pare ca peste doua zile e Craciunul.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ana, La multi ani!!! sa fii iubita si fericita! sarcina usoara in continuare si un bb frumos si sanatos!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput