Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudi@ spune:
Eliane multa sanatate, sa stea bebei cat mai mult acolo la caldurica.
Mihaelaaa multa bafta azi, stii ca tre sa dai o cioco fierbinte cand ai carnetul in mana.
Si eu cu vesti, nu prea bune dar neingrijoratoare. Am contractii foarte dese si doc zicea astazi ca bebe este f jos si impinge.A vazut si colul a zis ca e inchis dar sa nu mai fac efort, sa stau cat e ziua de lunga in pat. Na super, cand am atatea de pregatit, dar bine ca vine soacra sa ma ajute.
Ma duc acum sa imachetez macar cateva cadouri.
pup burticile
24+
Val_ spune:
Scumpe gravidute va urez UN CRACIUN FERICIT SI MULTA SANATATE. Sa aveti parte de multa liniste si bucurii impreuna cu cei dragi.
Ma bucur tare mult ca totul este OK cu Eliana.
Multe pupici
RaisaFudulu spune:
Multumesc inca o data BiancaM
Fetelor am reusit si eu sa pun poze in album.
Am uitat sa scriu burtica este de la 23s
Acum am invatat si o sa pun mai multe.... diseara cand ajung acasa
Eun inca muncesc cu drag si spor si doar ce am aflat ca nu ni se dau nici prime anul asta. Asta este. imi pusesem baze in aceasta prima pt ca de obicei era marisoara dar...........
Slabuta activitate pe aici, Absoluta am vazut ca azi noapte nu prea aveai somn acum ce faci?
Pupici fetelor si nu va transmit de acum urari ca mai intru pana atunci. S-ar parea ca ne rarim acum de sarbatori dar nu - i nimic. Moralul sus si spor la treaba
paaaaaaaaa
Diana 24+ Raisa-Maria
absoluta spune:
Sunt si acum, dar se pare ca aici vorbesc singura...voi nu sunteti..asa ca m-am bagat in seama pe la alte topicuri...am ramas uimita ce am citit la topicul cu bucataria.....o mamica a facut de craciun 14 feluri de prajituri .....si eu nu am facut una in viata mea... halal femeie ce sunt
Rebiana27 spune:
Vin si eu o data cu inserarea!
Abia acum m-am mai linistit si eu si am mancat ca de dimineata o tin intr-o alergatura continua.
Serbarea a fost deosebit de frumoasa, copiii sclipeau parca...
Am mers din nou sa colindam (a fost ultima zi) si mintea mi-a fost ocupata doar cu ganduri bune.
De la pranz incoace am facut cumparaturi cu tata. A fost o nebunie... sunt franta!
Intre timp n-am mancat nimic de credeam ca o sa lesin. Dar acum sunt bine merci si ma desfat cu o inghetata. Nu dati cu parul, stiu ca nu e bine ce fac dar aveam si eu o pofta!
Mihaela sper sa ai bafta azi!
Eliana ma bucur ca ai reusit sa faci cerclajul si ca poti veni acasa! Ai grija de tine si de ingerei!!!
Burticilor care pleaca sa-si petreaca sarbatorile prin alte locuri le urez sa aiba parte de sarbatori linistite si un an nou plin de prosperitate, sanatate si implinire. Bineinteles, le doresc si nastere usoara si la termen!
Rebiana 24+
roxanici spune:
Ceva ceva stiri de la Eliana:
este bine; cu moralul mai scazut decat ultima oara din cauza ca vrea sa mearga acasa si e cam plictisita de atata spital (cred si eu, cine o mai fi in spital la ora asta inainte de Craciun). Bebelusii sunt bine, ii dadeau ghionturi. Va continua si acasa repausul si tratamentul anti-contractii si spera ca va fi bine.
Ah, si va pupa pe toate.
roxana 26+
madmat spune:
hia] .
vin si eu la raport pt ziua de astaz.
o zi linistita pt mine si bb, nimic noua.
mihaelaa ce ai facut cu carnetul?iti tin pumni.
eliana ma bucur ca de sarbator sa fi acasa, sa ai grija de tine si de bebelusi.
fetelor daca vreuna stie vreo prajitura buna cu nuca sa ma dati si mie reteta ca ma plac cele cu nuca.
RAISAFUDULU frumoase poze sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.
va
matilda25+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madmat
hia] .
vin si eu la raport pt ziua de astaz.
o zi linistita pt mine si bb, nimic noua.
mihaelaa ce ai facut cu carnetul?iti tin pumni.
eliana ma bucur ca de sarbator sa fi acasa, sa ai grija de tine si de bebelusi.
fetelor daca vreuna stie vreo prajitura buna cu nuca sa ma dati si mie reteta ca ma plac cele cu nuca.
RAISAFUDULU frumoase poze sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.
va
matilda25+
si mie imi plac alea cu nuca de mor. Are mama o reteta dar e cu foi si crema din mijloc este cu nuca si smantana si zahar pudra. Daca vrei asa o intreb reteta ca eu habar nu am.
roxana 26+
Mihaelaaa spune:
buna la burtici...
am intrat numai sa va zic rezultatul de azi de la conducere...ca vad ca nu m-ati uitat ....asa ca sunt datoare cu un raspuns...care e neplacut din pacate...nu l-am luat!Din cauza emotiilor!Instructorul mi-a zis ca la conducere nu fac astfel de greseli si ca a fost aproape ca si cum as fi vrut sa-i arat examinatorului ce NU am voie sa fac....Si n-am ce zice...examinatorul a fost corect!
Stiu ce o sa ziceti...ca nu-i nimic,ca data viitoare sigur o sa-l iau si etc....problema e ca am mai dat de 2 ori in ro si tot conducerea am picat-o,deci asta a fost a 3-a oara.
Daca o sa mai dau o data o sa fie a 4-a oara...dar nu stiu daca o sa mai dau....increderea in mine e cam gata!NU mai vreau carnet de conducere...
Chestia e ca de la 1 nu ma pot opri din plans...chiar daca stiu ca-i fac rau la bebe...
Nici nu va imaginati in ce stare sunt eu acum...
Craciunul nu vreau sa-l sarbatoresc nicicum...vreau numai sa ma ascund in pivnita si sa nu mai ies de-acolo....mi-e foarte rau...Nu vreau sa vad pe nimeni,nu vreau sa vorbesc cu nimeni,nici macar cu sotul...
Cam atat
Mihaela25+
Poze-Concediu cu burtika