Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Ira spune:
As avea o intrebare pentru informaticieni sau cine se pricepe, daca nu va e cu suparare. Vreau sa-mi schimb sistemul de securitate al calculatorului (de la Norton Symatec la AVG free advisor). Stiu ca inainte trebuie dezinstalat complet Nortonul din calculator, este adevarat ?
1. Cum pot face asta in mod complet, ca eu stiu sa dezinstalez doar de la add/remove programs ? Mai exista si alte locuri unde-ar trebui sa scormonesc si sa curat Nortonul complet ?
2. Trebuie eliminate toate componentele din pachetul Norton (antivirus, firewall, antispam, contrôle parental, etc) sau e suficient sa sterg doar antivirusul ?
3. AVG este bun ? Este acesta ? http://free.grisoft.com/doc/1/lng/us/tpl/v5
4. Trebuie sa si platesc sau ajunge si pachetul gratis ? (la Norton am platit vreo 50$ pe an, si mai e si prost pe deasupra). Cum se face un download corect, cu ce sa incep avand in vedere ca in perioada resp. nu voi fi protejata de nici un sistem ?
Merci din suflet daca va pricepeti sa-mi raspundeti.
columbiana spune:
Dana, Corina,
am fost la Puerto Plata, resort Sunset Beach si a fost excelent; resortul este superb, curat, luxos chiar, mincarea- de care m-am temult eu tot citind prostiile americanilor scrise pe tripadvisor- a fost neasteptat de gustoasa si variata; n-am mai mincat asa- fara hormoni si cu gust de la mama acasa de multa vreme; dealtfel si problemele mele ( gastrita, hemoroizi, etc) au disparul acolo, in schimb s-au adunat niste kg in plus ; serviciile excelente, oamenii amabili, zinbitori, barbatii curtenitori si vorbareti , latini .
daca ma pot plinge de ceva e vremea- aproape doua zile cu furtuna, cu niste fulgere si tunete de ne-au tinut treji o noapte, si oceanul- tot timpul agitat, cu valuri mari, dar l-am inlocuit cu piscinele, spa, etc.
in concluzie a fost excelent, si ne-am incarcat bateriile;acu sper sa nu mai astept iar patru ani pina la urmatoarea vacanta...
o sa pun si poze, am facut o tona dar acum sunt in cimpul muncii :)))
este impresionanta si dureroasa diferenta de nivel- intre locuitori- o saracie inimaginabila in tzara frumoasa dar plina de mizerie si darimaturi, presarata cu ceva masini de lux si super-bogati...si resorturile pentru turisti, separate, pazite, etc....o fatza inumana a lumii in care traim.
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Ira
As avea o intrebare pentru informaticieni sau cine se pricepe, daca nu va e cu suparare. Vreau sa-mi schimb sistemul de securitate al calculatorului (de la Norton Symatec la AVG free advisor). Stiu ca inainte trebuie dezinstalat complet Nortonul din calculator, este adevarat ?
1. Cum pot face asta in mod complet, ca eu stiu sa dezinstalez doar de la add/remove programs ? Mai exista si alte locuri unde-ar trebui sa scormonesc si sa curat Nortonul complet ?
2. Trebuie eliminate toate componentele din pachetul Norton (antivirus, firewall, antispam, contrôle parental, etc) sau e suficient sa sterg doar antivirusul ?
3. AVG este bun ? Este acesta ? http://free.grisoft.com/doc/1/lng/us/tpl/v5
4. Trebuie sa si platesc sau ajunge si pachetul gratis ? (la Norton am platit vreo 50$ pe an, si mai e si prost pe deasupra). Cum se face un download corect, cu ce sa incep avand in vedere ca in perioada resp. nu voi fi protejata de nici un sistem ?
Merci din suflet daca va pricepeti sa-mi raspundeti.
Si noi am facut acelasi lucru ca tine. Nu am dezinstalat complet Norton-ul, asa ca din cind in cind imi aduce aminte ca nu este la zi, dar nu are nici un alt efect negativ. L-am inlocuit cu varianta "free" al lui AVG (nu platesti nimic) care se pare ca este f.bun. La download nu este mare lucru de facut, urmaresti instructiunile si ai rabdare sa termine complet operatia. Pe urma sa nu uiti sa-ti faci zilnic "update" (odata instalat are un icon si cind il utilizezi, iti apare un ecran cu mai multe optiuni, printre care "Check for updates"), fiindca nu te anunta automat cind sint disponibile noile definitii.
Daca ai nevoie de detalii, iti trimit telefonul meu pe PM si poti sa ma suni.
Mia. spune:
Am vazut ca se tot discuta despre ZAPADA, si vreau sa spun doar atit: aici e zapada din belsug de vreo luna si tot ninge saptaminal. Bine ca nu e ger.
Sarbatori fericite!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Angela T. spune:
Buna seara tuturor,
Sper ca mosul a fost darnic cu toata lumea si ca sarbatorile sunt asa cum vi le-ati dorit: imbelsugate si pline de voie buna. Am o intrebare pentru fetele din Quebec, ca pe-aici prin Ontario slabe sperante de asa ceva momentan: ce statiuni de skiat recomandati? Doar doua conditii sunt necesare: (1) sa fie zapada din belsug si (2) sa nu fie foarte departe de Toronto. Am vrea si noi sa ne bucuram de cateva zile de schiat si sa ne aducem aminte de semnificatia cuvantului "iarna". Nu credeam sa ajung vreodata sa duc dorul zapezii in Canada - oh well :))
Multumesc,
Angela
Ira spune:
Oana, merci mult !!! Asa o sa fac.
Eu am ajuns acasa ieri noapte, era zapada maaaare si numai -20 de grade. Imi inghetasera muschii fetei si vorbeam numai in vocale, consoanele erau prea greu de articulat.
Dar doamne, ce-mi placea, eu cred ca m-am nascut ruda cu Craiasa Zapezii, atat de mult imi place sa fie frig si zapada, efectiv ma ingrozeste incalzirea asta planetara, flescaraia, ploaia, nici cald nici frig, imbraca-te-dezbraca-te-ul asta de la 0 grade, offff
laurajr spune:
Ce norocoase sunteti fetelor ca aveti zapada ...la noi nu e deloc .
Cum e posibil sa fim in Canada si sa fie 29 dec fara pic de zapada ? Pe mine efectele incalzirii globale ma sperie teribil, daca mai vad multe filme despre catastrofe ecologice, imi construiesc buncar !
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Angela T.
Buna seara tuturor,
Sper ca mosul a fost darnic cu toata lumea si ca sarbatorile sunt asa cum vi le-ati dorit: imbelsugate si pline de voie buna. Am o intrebare pentru fetele din Quebec, ca pe-aici prin Ontario slabe sperante de asa ceva momentan: ce statiuni de skiat recomandati? Doar doua conditii sunt necesare: (1) sa fie zapada din belsug si (2) sa nu fie foarte departe de Toronto. Am vrea si noi sa ne bucuram de cateva zile de schiat si sa ne aducem aminte de semnificatia cuvantului "iarna". Nu credeam sa ajung vreodata sa duc dorul zapezii in Canada - oh well :))
Multumesc,
Angela
Angela,
daca aveti chef sa sofati pina-n Quebec,
uite:
http://www.snocountry.com/snowclient/displayinfox.php?
action=snowreport&permcode=514014&state=QC&from=statelist
http://www.orford.com/
sau cel mai renumit (si mai scump) Mont Tremblant.
sa o ajutam pe Emma
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Ira
Oana, merci mult !!! Asa o sa fac.
Eu am ajuns acasa ieri noapte, era zapada maaaare si numai -20 de grade. Imi inghetasera muschii fetei si vorbeam numai in vocale, consoanele erau prea greu de articulat.
Dar doamne, ce-mi placea, eu cred ca m-am nascut ruda cu Craiasa Zapezii, atat de mult imi place sa fie frig si zapada, efectiv ma ingrozeste incalzirea asta planetara, flescaraia, ploaia, nici cald nici frig, imbraca-te-dezbraca-te-ul asta de la 0 grade, offff
Ira,
daca acum e frig, mai vorbim prin februarie pe la minus...+ factor vint (puschea pe limba ) acum e chiar misto, si eu ma simt excelent...de-ar tine-o tot asa....
sa o ajutam pe Emma
daniela_b spune:
Fetelor, ma scuzati ca va deranjez dar n-am stiut unde altundeva sa intreb...stie cineva cum se spune "circel" sau ''carcel" sau "circei"(ma rog.., adica treaba aia care ti se intimpla din lipsa de minerale si ti se contracta un muschi) in limba engleza, ca termen medical, am cautat in medical dictionary dar n-am prea stiut ce sa caut...(si nici n-am vrut sa fac ditamai subiectul la "generale")
Va multumesc anticipat, e foarte important, poate ma ajutati macar cu o trimitere catre cineva care ar putea sti...
In rest, daca tot am venit, lasati-ma sa va doresc si un AN NOU FERICIT!!!!! plin de impliniri si multa sanatate, ca-i mai buna decit toate!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii