Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 8
try spune:
Zicem si noi ZAPADAAAA, dar scris mai mic si neboldit caci ninge cu fulgi mici de tot si nu prea cu spor
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ange spune:
try,la To stiu ca sunt aici
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
CataD spune:
Craciun Fericit!
Sper ca Mosul v-a adus tot ce v-ati dorit si ati petrecut frumos sarbatorile!
Eu, ca si Nelia, am fost putin bolnava, am luat gripa de la Laura si nu mi-a trecut nici acum prea bine.
Laura in schimb a fost foarte incantata de sarbatorile astea, a primit cam tot ce si-a dorit, de la Mosul si nu numai (toti prietenii cu care ne-am intalnit i-au dat jucarii). Si, desi a primit o gramada de jucariioare cea mai mare incantare i-a provocat-o o plansa de desen cu acuarele, creioane colorate si forfecuta de decupat, e inebunita sa "picteze". Ieri, dupa ce a pictat pe foaie s-a apucat de pictat si jucariile, asa ca acum puiul ei de plastic e mov in loc de alb.
Eu sunt libera zilele astea, asa ca stau si ma odihnesc si sper sa imi revin pana la Revelion.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
nelia spune:
Ira, nu am inteles daca merita sau nu sa mergem sa vedem acel orasel, al acelui père Noel!?! Nu, ca la tine nu-mi ia Octav bilet, imi iau eu si nu se pune. De ce nu m-ai sunat in legatura cu Sofia si cu repetia? Eu sint acasa, cu fetele, ar fi o placere si pentru ale mele si pentru a ta, daca ai fi lasat-o la noi! Daca mai ai zile de repetitie sau vrei sa faci ceva si nu ai ce face cu Sofie, adu-o la mine, ca si asa Agata se plictiseste, ca nu are cu cine sa se joace, iar Tudora, parca special face, ii ia toate jucariile cu care vrea sa se joace si asta o plictiseste si mai tare. Deci, daca ai nevoie, o asteptam cu drag pe Sofia la noi.
Fetele, ce mai faceti de Revelion? La meniu ma refer, caut o reteta interesanta si originala, rapida si usor de facut. Si daca mai e si ieftina, m-am scos!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
oanagabriela spune:
Ange,
Ieri a fost f.frumos, a nins cu fulgi mari (cam 10-15 cm), am iesit repede afara si ne-am dat cu sania si am facut un om de zapada.
Azi am fost din nou la sanius, am stat 2 ore si am cam inghetat, dar a fost f.bine, dupa atitea sarmale si cozonac.
Cum este vacanta la Toronto?
Noi duminica l-am vazut pe Mos Craciun la biserica, Antonia a fost f.incintata, a primit un urs mare cu care doarme acum (pe linga alte 5 jucarii). Pe urma Moc Craciun a venit si la noi acasa (dar a fost invizibil), Antonia a primit cam ce si-a dorit deci a fost bucurie mare. Avem un brad pina in tavan (natural), la care ne uitam cu placere. Am ascultat colinde, am mincat sarmale, cirnati, toba, leber si cozonaci. Acum nici nu putem sa ne mai uitam la mincare, cred ca vom fii vegetarieni pina la revelion.
try spune:
Ce vremuri, fetelor, cand ma gandesc ca noi daca primeam o jucarie de la Mosu' era mare minune, iar copilasii nostri primesc cate 4-5 jucarii, care mai de care mai de soi.
Eu n uconsider ca Alexa are multe jucarii, dar comparativ cu cate am avut noi cand am fost copii, el are un munte
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
columbiana spune:
eu am invatat lectia cu cadourile anul trecut :i-am cumparat lui Tudor vreo 3-4 jucarii, bugetul a mers la 2-300 $ si in afara unui joc educativ, pe restul le-a cam ignorat, chiar daca mie mi se pareau super-misto!
anul asta si din cauza suprapunerii pregatirilor pentru Craciun cu cele de vacanta, lipsa de timp si buget restrins, i-a adus Mosul cel ce-a venit acasa un singur joc, cu elicoptere, pe care l-am gasit pe la reduceri in Zellers ;
fiu'meu se joaca non-stop cu el, si-i place foarte tare (deh, e cel mai misto )
probabil ca oricum baietii sunt mai distrugatori decit fetele, eu cel putin mi-am pastrat toate jucariile intacte pina am crescut, de ale lui fiu'meu se alege prafu....:))
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
ange spune:
oana,merci frumos.abia asteptam sa ajungem la Mtl.sa ne dam cu saniuta.zilele urmatoare cum va fi?
la To. nu-i pic de zapada
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Podeanu spune:
Ana, asteptam sa ne povestesti cum a fost in vacanta , si poze desigur.
Dana si gemenii
Voiculestii
Cricor spune:
Buna, ne-am intors si noi din vacanta la resort de ski fara pic de zapada. Culmea stupiditatii, am mers la un alt resort cam 120km ca sa skiem pe sapada artificiala. Oricum, l-am pus pe fi-miu pe schiuri, mare bucurie, iar eu si sora-mea alergam ca doua capre (negre, desigur) dupa el, zbierand 'stai mai aplecat, ca pe WC'. In concluzie, a fost frumos, dar prea multa mancare, m-am ingrasat 2 kg de vineri pana azi.
Abia astazi a nins si acolo, am dat copilul cu sania 1 ora si am plecat bucurosi c-am vazut zapada. Fi-miu se uita cum ningea si ma intreba "da' asta-i naturala, mama?".
Ana, unde ati fost pana la urma?
Corina