Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 7
simi spune:
Craciun fericit va doresc, pace in inimi si in case!
Un An Nou plin de sanatate, impliniri si tot ceea ce va doriti sa se realizeze! La Multi Ani!
Ira spune:
Azi noapte am visat-o pe craiasa zapezii care ma bantuia, vazusem reclama la CBC si am refuzat sa ma uit la film de oftica Craciunului verde
DC nu mai deschideam pt. ca ma apucau nervii la vederea fulgilor virtuali fara suport real admirat de la pervazul ferestrei
Imi cumparasem pana si o noua umbrela si marisem doza de Omega 3 intru uciderea depresiilor cauzate de ploile plictisitoare si interminabile
si
si, iata, a venit Mos Craciun si la mine si mi-a adus cel mai de pret dar de sarbatori :
ZAPADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
La Montréal ninge ca-n povesti, pica cerul, tone de zapada cad peste noi, e sanzatia aceea de lipsa de oxigen in prezenta atatia fulgi mari si grasi !!!
Uraaaaaaaaaaaa !
Ma duc la derdelus, copii, tre sa-mi sterg sania de praf si sa-mi pun in sfarsit manusile pe anul asta. yupiiiiiiii
columbiana spune:
beyyy,
pina la derdelus trebuie masina care aluneca in draci pe strada pina se aseaza si se curata strada si taie din elan
p.s. am glumit- ca fiu'meu misuna deja prin curte alergind dupa fulgi
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Emilly spune:
Am facut si noi primul om de zapada si ne-am dat cu sania....fiica-mea vroia sa bage omul de zapada in casa sa faca nani cu el
codritu spune:
Sper ca ati avut un Craciun frumos cu mai multi sau mai putini colindatori.
Eu am o intrebare, am primit cadou un robot de bucatarie Hamilton Beach, de ala care face si aluaturi, voi ati avut ceva produse marca asta, e buna sau ar fi mai bine sa il duc inapoi? Eu stiam de kitchen aid ca sunt bune la roboti de bucatarie restul nu stiu, poate ma ajutati voi.
Comorile lui mami
Mia. spune:
Craciun fericit tuturor!
Codritu, eu am Hamilton Beach grill si e bun.Si eu imi doream robot Kitchen Aid(sau Cuisine Art) si am primit Bravetti(despre care nu stiu nimic)!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
nelia spune:
Hai, ca mai apuc si eu inca o zi din Craciunul asta ca sa va urez un Craciun fericit! Sper ca mosul a fost darnic cu voi!
Eu am fost bolnavioara, am avut o raceala, acum vad ca ma simt mult mai bine. Si la noi a fost frumos de Craciun, am fost la niste prieteni in vizita (noroc ca erau si ei bolnavi, ca eu nu voiam sa ma duc, dar cind mi-au spus ca si ei se simt la fel, am zis fie, acum sper ca nu am facut schimb). A fost foarte relaxant, cred ca de mult nu am mai avut zile de sarbatoare atit de linistite: copii sanatosi si cuminti, curatenie am facut pe unde se vede , mincare numai dupa retete usoare si rapide (sarmale, cozonaci si alte chestii complicate au facut prietenii). Si am ascultat colinde, multeeee....
Ira, ati fost pina la urma la orasel? Uite, ca acum e si zapada! M-am gindit la tine cind a inceput sa ninga!
Sint trista! A murit James Brown! Ca a murit, pentru asta il iert, ca era si el batrin si chiar mai mult, sper sa o faca si Dumnezeu! Dar ca a murit inainte de a-l vedea si eu in concert, pentru asta zau daca imi vine sa-l iert! Aveam bilet pentru 3 ianuarie si asteptam acea zi ca pe altceva, eram asa de emotionata ca il voi vedea si auzi pe unul din monstrii sacri ai muzicii mondiale... Inca nu-mi vine sa cred ca a murit, Octav ma tachineaza, cica sa-i spun cine mai vreau sa moara, ca el imi ia bilete la concert.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Nelia, sanatate multa !
quote:
cica sa-i spun cine mai vreau sa moara, ca el imi ia bilete la concert.
Puahaha, si mai speri sa te invit pe la vreun show de-al meu ?
Imi pare rau de deceptia ta, macar banii pe bilete ti i-ai recuperat ?
Oraselul copiilor ? Da, am fost. M-am dat pe derdelus vreo 2 ore cu fundu-ntr-un cauciuc si cand am intrat in masina la intoarcere l-am intrebat pe Sibi de ce imi curge apa din chiloti pe scaunul de la masina. A fost de coma....Pana atunci nu simtisem ca eram inghetata complet. Sofia s-a simtit f bine.
Père Noel era sigur bugetar pt guvern, ca era cam scarbit de atata stress de sarbatori si exces de copii si a expediat-o repede pe Sofia, a.i. eu m-am razbunat si i-am pus 1000 intrebari, ca si asa eram ultimii...Mai era si falimentar, ca i-a daruit Sofiei un aptibild din ala de gasesti la kil la Dolarama...Nu ca père Noël de la Desjardins sau de la Plaza, care dau jucarii !
Astazi am repetitie, asta n-ar fi ceva super special numai ca pt. mine este in contextul in care nu am cu cine s-o las pe Sofie ca e inchisa gradinita si Sibin e la job...ufffff...O sa fie vai si amar pentru mine, am niste emotii infioratoare...
Voi cum ati petrecut de sarbatori ?
ange spune:
ninge la Mtl? cat e zapada de mare?
sarbatori fericite!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
try spune:
quote:
Originally posted by codritu
Sper ca ati avut un Craciun frumos cu mai multi sau mai putini colindatori.
Eu am o intrebare, am primit cadou un robot de bucatarie Hamilton Beach, de ala care face si aluaturi, voi ati avut ceva produse marca asta, e buna sau ar fi mai bine sa il duc inapoi? Eu stiam de kitchen aid ca sunt bune la roboti de bucatarie restul nu stiu, poate ma ajutati voi.
Comorile lui mami
He, he, he, cine nu vrea Kitchen Aid? Da' si 3-400$ parca nu-ti da mana asa usor.
Io la cat de rar fac aluaturi de framantat, n-am simtit nevoia lu' nenea Kitchen Aid. Iar la un albus sau o frisca merge de minune si mixerul clasic.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi