Sezatoarea canadiana (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Craciun fericit tuturor si spor la cozonaci si sarmale - facut si mancat deopotriva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Si mie mi-au iesit niste sarmale anul asta, mamaaa, mamaaa, . La cozonac inca nu m-am incumetat

Ira, ca stiu ca-ti place cafeaua Jacobs, ca si mie dealtfel , ieri am vazut la Food Basics la jumate de pret fata de cum cumpar eu de la mag romanesc, nu stiu daca aveti si voi pe acolo mag asta, dar asa ca chestie...s-au prins astia ca aici la noi in zona stau multi bautori de cafea jacobs

va urez si eu Craciun Fericit si un Mos cu multe daruri!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Magdone, merci, cred ca nu e la noi food basics, nu am auzit niciodata de el.

Copii, i-a murit un peste lui Sibin, mai am 8 si-am scapat, ca pute de mori acvariul ala, eu am un nas....ceva de speriat...offfff

Noi ne pregatim sa mergem la village du père Noël, speram sa-l mai prindem inainte sa se apuce de alergat pe la toate casele copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va dorim si noi CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi! Pace sufleteasca, sanatate si mii de bucurii!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ira cum mai sa cumperi sarmale??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Craciun fericit fetele, si celor dragi voua

mie-mi vine sa zic tot ola, ca acusi aterizaram din dominicana uof- a fost superb da' n-am nimic mincare-n casa acum si astept sa se dezghete sarmalele, cremvustii, cornuletele si...casa!

moama, ce vacanta misto am avut!!!!!!!!!!!!!

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, Emilly, am cumparat :-((, nu numai sarmale, ci si caltabos, si toba, si leber...mie nu-mi prea place mirosul de intestine de porc in casa, sarmale, etc.

Si nu-mi place sa gatesc in general, nu am rabdare, mi-ar place sa miroasa a prajituri si cozonaci in bucatarie, dar d-alea iar nu fac pentru ca nu le-am manca oricum, nimeni nu agreeaza dulciurile la noi in casa. Saptamana trecuta am aruncat la cos un bol mare cu ciocolatele de Halloween si acum am primit o gramada de dulciuri de la Buzau si de la elevi, cred ca o sa ia acelasi drum :-(. Pacat ca nici Sibin nu mananca, si dupa aia se intreaba de ce-i asa slab...
Mie-mi place doar ciocolata f buna, care in general e si f. scumpa, dar mananc putina ca sa-mi mentin silueta, daca trec de 52kg in sus incep sa intru in depresii. Si inghetata imi place, uitasem..

Cine a vazut torturile si butucii de Noël de la Adonis ? Sunt mortale, mie mi-a parut rau ca nu am aparat foto sa le imortalizez. Or fi si tot atat de bune precum arata ?

Stie cineva daca exista tort de inghetata in Montreal ? Merci!

Ana, bine ati venit din vacanta si sper sa va incalziti repede casa.

Azi ascultam 99cu5, parca (nu stiu frecventa f exact ca e memorizata la masina), postul de radio de muzica clasica din Montréal...la un moment dat auzim un tenor:

- O ce vesteeeee, minuuuunaaaaaaaataaaaaaa

A fost extraordinar, m-am simtit in rai efectiv cat a durat colindul....avem cantecele frumoase de Craciun, nu ?

Ma duc la culcare, poate vine mosul mai repede, yessssss.

Va urez sa va aduca Mosul cadourile pe care vi le doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Craciun fericit, numai bine tuturor, bucurie si sanatate!

La noi s-au executat cam de toate, cozonaci, sarmale, turte de Ajun, ba azi am (mai corect s-au... i-au...) facut si carnati!

Pupaturi si inca o data Craciun fericit!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Craciun Fericit si Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bucurii in anul care vine!Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

CRACIUN FERICIT!!!!

Sa gasiti sub brad tot ce va doriti si inca ceva in plus!
Multa santate si numai bucurii!

Roxana, 31+

Mergi la inceput