Fibrom in sarcina...
Buna.
La ecografia morfologica de la 19 saptamani jumatate mi s-a descoperit un fibrom de 6 cm, de care nu am stiut inainte sa raman insarcinata. Mi s-a spus ca probabil ca crescut in timpul sarcinii. As dori sa stiu daca mai sunt mamici care sunt sau au fost in aceeasi situatie ca a mea si cum a evoluat sarcina? Orice experienta mi-a fi utila pentru ca sunt foarte stresata.
Multumesc mult,
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Raspunsuri
violetan spune:
[quote]Initial creeata de Madi
Buna.
La ecografia morfologica de la 19 saptamani jumatate mi s-a descoperit un fibrom de 6 cm, de care nu am stiut inainte sa raman insarcinata. Mi s-a spus ca probabil ca crescut in timpul sarcinii. As dori sa stiu daca mai sunt mamici care sunt sau au fost in aceeasi situatie ca a mea si cum a evoluat sarcina? Orice experienta mi-a fi utila pentru ca sunt foarte stresata.
Multumesc mult,
Madi
Unde se afla fibromul mai exact? Si eu am doua (cel mai mare 29mm) dar e in spatele uterului si a zis dr ca nu e o problema in sarcina...la tine cum e?
Madi spune:
Buna,
Pe ecografie scrie: fimbrom intramural prete antero lateral dr inferior.
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Androix spune:
Si mie mi-au descoperit la prima sarcina un fibrom tot intramural intr-adevar mai mic decat al tau 1/2 cm. Medicul meu mi-a eplicat atunci ca nu pune probleme in sarcina, ar fi putut pune la implantare, adik sa se implanteze pe el si apoi sa se opreasca in evolutie, dar atata timp cat nu s-a implantat pe el e ok. Mi-a zis ca va creste putin in timpul sarcinii, ceea ce s-a si intamplat, la controlul de dupa era cu un cm mai mare. Mai nasol era daca era intrauterin atunci putea impiedica dezvoltarea lui bb.
Eu zic sa stai linistita, nu cred c-o sa-ti faca probleme.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
aileene spune:
Madi draga nu trebuie sa-ti faci griji in privinta chistului tau ! Am avut si eu unul , s-a prevazut chiar si o operatie de urgenta , dupa care medicul s-a razgandit deoarece (cum spunea el) , bb va creste iar chistul nu va mai avea loc favorabil ptr a se developa in continuare si ca urmare se va resorba !!! Si asa a si fost crede-ma ! Sarcina s-a derulat cu bine , bb n-a fost deranjat cu nimic , dezvoltarea lui nici atat si am nascut prin cezariana din cauza ca era cu fundu-n jos , iar medicul a curatat locul chistului care cica se mai vedea , dar era ca si uscat pe peretii uterului !
Din moment ce Dr spune ca bb tau e bine n-ai de ce sa-ti faci griji dragutza ! Cu incredere inainte , iti doresc toate cele bune si sanatate tie si lui bb mic sa creasca mare si sa ai noroc de el ! Dar pana atunci sarcina buna in continuare
.
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
gabriela_s spune:
madi intaresc si eu ce a afirmat aileene.am o colega de servici careia i s-a descoperit un fibrom in sarcina si totul a fost ok,a nascut de curand-prin cezariana-un baietel sanatos si sunt bine amandoi.fibromul se poate opera dupa daca e,mergi si la alt medic si cere o parere daca medicul tau te lasa in ceata. succes si sarcina usoara! 

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

Madi spune:
Multumesc f mult pentru raspunsuri si incurajari. Si doc mea a spus ca nu va face probleme copilului, in principiu, insa mi-a spus ca nu voi putea naste prin cezariana(!!!). O sa mai cer si pararea altui medic.
Inca o data multumesc,
Madi
Asa creste bebe!
aileene spune:
Madi daca dr spune ca n-ar fi bine sa nasti prin cezariana , inseamna ca chistul nu e bine plasat si poate fi sectionat in timpul cezarianei , sau cine stie din ce cauza medicala ! Oricum eu iti doresc din suflet sa fie totul bine si sa nasti natural , te
si fii cat mai linistita , nu-ti fa griji din moment ce bb tau drag e bine la tine-n burtica
, ai incredere-n viitor , totul va fii bine 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
kover spune:
intaresc cele scrise mai sus.daca medicul a spus ca bb este bine atunci nu-ti face griji.si eu am avut un fibron de 9 cm,am dus sarcina la termen ,am nascut in noiembrie 2004 un baietel perfect sanatos prin cezariana(din cauza hipertensiunii), mi s-a extirpat acel fibron.totul a fost in regula pe urma ,dovada fiind inca un baietel nascut in septembrie(2006). iti doresc sanatate si un copil frumos si sanatos.Carola