Buna fetelor! Sunt si eu o mamica de piersicuta nascuta pe 25 iulie la Maternitatea CFR 2, 3140 g, 50 de cm. Desi am mai postat cate un mesaj la odisee, am fost cam lenesa la scris cu toate ca va citesc destul de constant si am gasit multe sfaturi folositoare in cele scrise de voi. As vrea si eu sa ma alatur voua, eu si minunea mea mica Antonia, daca ne primiti....Acum, la aprope 5 luni avem 7700 grame, papam san si de 2 saptamani supica de zarzavat la pranz si suc de mandarina dimineata. Problema noastra este urmatoarea - se chinuie foarte tare cand face kk, de multe ori o ajut eu cu jumate de supozitor cu glicerina. Am citit ca ceaiul de musetel de la Milupa ar fi bun in sensul asta, o sa luam si noi, poate scapam de problema. In alta ordine de idei, am citit de problema Patriciei cu iritatia de pe fatzuca... si Antonia are tenul usor iritat si pielea foarte uscata pe fata si eu ii dau cu crema de galbenele. Catodata o ajuta, cateodata nu...oricum raspunsul pediatrului a fost ca are tenul alergic si pielea sensibila ca a tatalui ei. Si noi ne mai zgariem pe fata, mai ales cand suntem obosita si nervoasa... Sfatul meu pentru mamaluidavid ar fi sa o dea si cu ceai de galbenele si eventual tot o crema pe baza de galbenele
Hai ca m-am intins cam mult
Pupic