Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
cocutica spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si Marc a reusit sa inchida calculatorul. Culmea ca eu nu stiu cum se face asta din tastatura. dar el stie
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

A apasat in acelasi timp tastele CTRL ALT si DELETE.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
ralucis spune:
ioana, scuza-ma ca-ti zic, dar eu ultimele poze cu tine le-am vazut cand aratai altfel, adica erai cam...
, asa ca nu pot sa ma abtin sa zic wow!
LYLY809 spune:
Ioana,de cand m-am intors de la servici ma-ndrept catre laptop sa-ti scriu si se tot intampla cate ceva
de nu mai reusesc.
Bine ai revenit, cum e la servici?
Inteleg ca ai gasit o bona ok. Succes la serbarea papusei tale!
Asteptam si o poza haioasa cu Serghei pentru albumul haios...
Pupici
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cocuticaquote:
Originally posted by mikiion
Si Marc a reusit sa inchida calculatorul. Culmea ca eu nu stiu cum se face asta din tastatura. dar el stie
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
A apasat in acelasi timp tastele CTRL ALT si DELETE.
asta nu era combinatia pentru restartare?

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
inaioana spune:
Lacramioara, ferice de tine, eu sunt inca la serviciu!
E foarte bine, sunt foarte multumita. Am inchiriat un apartament foarte aproape (sau v-am mai spus asta?..ca-s cam senila,deh), merg pe jos, in cateva minute sunt acasa...imi place ce fac in mare parte...sefii si colegii sunt super..ce mai, am nimerit bine!![]()
Ralucis, mersi frumos!
Adevarul e ca toata agitatia asta m-am facut sa slabesc. Ceea ce imi convine de minune!![]()
Felele bucurestence cu state vechi..daca aveti chef de vreo intalneala cu puradeii (sau fara)...eu sunt disponibila ca maine e ultima mea zi de lucru pe anul asta, ma mai intorc la birou pe 3.
Si gata...diseara imi bag calculatorul in priza si acasa, ca nu mai merge.
Gata, fug de la birou! Multi pupici tutror!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Felele bucurestence cu state vechi..daca aveti chef de vreo intalneala cu puradeii (sau fara)...eu sunt disponibila ca maine e ultima mea zi de lucru pe anul asta, ma mai intorc la birou pe 3.
Si gata...diseara imi bag calculatorul in priza si acasa, ca nu mai merge.
Uf... e o nebunie in oras... poate intre Craciun si Revelion...
Prietenele mele fara bebei pleaca care-ncotro... ma apuca invidia. In Bucovina, la Paris, in Austria la schi... eu? acasa, cu mogaldeatza... na' ca m-apuca depresiile. Ioana, te-ai agitat la fix, arati foarte bine. Eu nu slabesc deloc.
Imi vine sa las balta orice urma de alaptat si sa m-apuc de dieteLacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
cocutica spune:
bine ca m-ai facut atenta...de fapt Ctrl+Alt+Del nici nu il inchide nici nu il restarteaza
....apare fereastra din care alegi ce faci....sau blocheaza calculatorul(depinde cum e setat)
puiudana2004 spune:
Buna seara,dragele mele..dragi!Mi-a fost tare dor de voi!
LA MULTI ANI TUTUROR CIRESHELOR CARORA NU LE-AM URAT ZILELE ASTEA!
LA MULTI ANI ZAX!
LA MULTI ANI RAUL CELESTIN PT CELE 7 LUNITZE SI PAUL VICTOR PT CELE 6 LUNITZE!
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si multumesc pt gandurile bune!
Andrei i-a facut un mare cadou bunicului lui in semn de ramas bun,adica in ziua aia a inceput sa mearga de-a busilea..cu fata.pana acum era un mic racusor.Si se ridica singur in picioruse daca se tine de noi,dar fara sa il ajutam noi,pt ca de altceva nu prea are de ce sa se tina.Si cantam toata ziua si tipam.Cu somnul de noapte e de jale.Se trezeste de nnn ori doar pt apa sau suzeta si sunt terminata.Ce or avea toti,cred ca s-au vorbit.Si cu mancatul ..la fel..el care era un mancacios.Dar se mai vad 3 dintisori la orizont,asa ca il inteleg!
Adib,frumoase uraturi.La fel si voua va dorim!!!
Ioana,bine ai revenit.Tare frumosi cupilasi mai ai fata draga!Sa-ti traiasca!Dar si tu...esti super bine!Sa ne dai retete de slabit!
amiss_zip spune:
Salut INAIOANA! Bine ai revenit!!
quote:
Originally posted by cocutica
bine ca m-ai facut atenta...de fapt Ctrl+Alt+Del nici nu il inchide nici nu il restarteaza....apare fereastra din care alegi ce faci....sau blocheaza calculatorul(depinde cum e setat)
s-a apasat tasta "sleep" si calculatoru se inchide
poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Diana multumim
. Dar tocmai vin din Brico! Si am luat galerie din metal.
quote:
Originally posted by ralucis
andreiutza-perdelutza, sper sa reusesti pana duminica sa iti instalezi perdeaua, eu am vazut perdele pe rejansa si apoi clemele de plastic se agatau de cercurile mari prin care intra galeria. poate te ajuta cu ceva...
chiar asa am facut pana la urmaMai urmeaza sa pun poze sa vedeti finalu'!
Va pup!
Vreau si eu sa fac ceva bun de craciun sa se simta si la noi in casa sarbatoarea.
M-am gandit la:
Ciorba de pasare
Sarmalutze
Friptura pusa mai intai la baitz
Si ceva dulce ...ma mai gandesc.
poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra