Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
T_Ioana spune:
Silvi, am primit numerele de tel si adresa, iti multumesc din suflet. O sa-l pun pe Cristi sa sune ca sa faca programare pt ianuarie. si raman recunoscatoare!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
silvi_2005 spune:
Ioana, sa va fie de folos.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Mirela..succes cu operatia si la iubaretzul tau. faza cu ochii se poate rezolva de la sine pana la 1.5 ani, asha scrie cartea. Si la Sandra i-a fugit discret ochiul dar nu am dus-o nicaieri si si-a revenit singura
Silvi, pt mosculica cel mic si frumos. Cred ca esti f fericita ca maine vine sotul tau acasa...
Vad ca ati discutat o gramada
Dana, acum a inceput sa faca figuri la haine, dar deobicei eu ii spun cum sa se imbrace, cateodata chiar ma enerveaza ca nu e cocheta deloc si are o multime de haine. Tot am zis ca nu ii mai cumpar haine si tot ii cumpar. Atatea are ca nu si le mai gateste in dulap. Intr-o zi i-am zis ca daca nu si le tine in ordine jumatate i le dau la verisoara ei..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
T_Ioana spune:
Fetelor, mi-e dor de Nico, oare ce o mai fi cu ea si cu Dariuta?! Nu mai stie nimeni nimik de ele? Anuta?Janina? Nu mai tineti legatura cu ea?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
silvi_2005 spune:
Alain s-a purcelit f tare.Daca i pun in patut urla si plange cu niste lacrimi de uda asternutul, i-am pus is muzica....nimic.Daca il iau in brate la leganat, ploscaie din buze si tace instant, ma priveste cu sprancenele ridicate...cam aspru asa...isi cauta o pozitie comoda si tace.Cat il leagan e ok, doar gurita si-o tine adunata in semn ca de...are ceva de protestat. Dupa 15 min cand nu mai rezist si il asez in patut o ia de la capat, cred ca il codor pe Ferber din pod si il las sa planga 5 min..Well s-a pus pe plans, ma duc la el.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Ioana am vb eu cu Nico de cateva zile, sunt ok, Nico e ocupata tare. Dariuta e tare draguta si simpatica, am vazut si niste poze cu ea.
monica70 spune:
Diana nu vrea sa adoarma nicicum
Mai care zicea de ea ca se da jos din patutz ? Nici chiar in halul asta ! Se da jos din patul nostru,sau de pe coltzar ... Si cand se trezeste si vine singura la noi - adica ziua doarme pe jos in leaganul ala ... din care e foarte usor da coborat Ar fi chiar culmea sa coboare din patutz
In schimb azi toata ziua a aratat cu degetul diverse obiecte sa i le dam - chestie pe care n-o facea pana acum.Ba mai mult de cateva ori dupa ce a aratat respectivul obiect,s-a aratat pe ea - in traducere sa ii dam ei chestia aia In rest e neschimbata,se plimba la greu toata ziua prin toata casa ...
MIRELA imi pare rau ca te-au programat asa tarziu,ce sa mai zic ...
Eu am o stare de kk-o Nici cu lucrarea n-am facut mare lucru
Nu stie nimeni nimic de David si Anasol?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Silvi si Dani a avut vreo sapt ca mi-a facut figuri dinastea.
Dupa aia si-a revenit.
Dani se face tot mai dependent de noi, cat stam cu el si ii dam atentie e bine, cand nu..se apuca de maraieli si ma dispera El nu prea plange tare deobicei, dar de marait maraie cand nu ii convine ceva Of of...
Azi a fost maica-mea si mi-a calcat asternuturile de pat, eu am facut de mancare si am pus iar la spalat si lui ii trebuia acolo cu noi...
S-a facut tare mamos si tatos, cand ne vede ca plecam si el ramane se apuca de marait
Cand vine sotul meu acasa parca a venit raza lui de soare, asha se bucura cand il vede... ar trebui sa plec si eu 1 o zi sa vad tot asha face?
Eu simt ca sunt tot mai obosita, vine vacantza vineri dar ma gandesc cu groaza la luna ianuarie cand o sa am sesiune Chiar nu stiu cum si cand o sa invatz.....cateodata ma bate gandul sa ma las de faculta
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
bumbita spune:
mirela, multa sanatate, sa dea DD sa treci usor peste operatie si totusi bucura-te cat poti de sarbatori. de cand vrei sa-l duci pe dani la cresa? asa scumpa este cresa?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
bumbita spune:
gata, am culcat si eu copilul...dupa ce am ajuns la ....al 34 elefant ( asta e melodia de nani-nani).a mancat orez cu lapte, vreo 300 gr, ii place mult, daca ar putea ar manca orez dimineata, la pranz si seara, am pus si putina lamaie si scortisoara in el...mi se pare ca are nasucul infundat, i-am dat cu putin MARIMER sa il mai desfund si mi s-a parut ok, sa vad maine dimineata.
Silvi, nu stiu ce sa zic, incearca si canta-i, pune-i un cd cu muzica, semiintuneric, poate ajuta...sau leagana-l, stiu ca este o metoda ffffff controversata, cu care nu eram nici eu de acord, dar da rezultate imediat.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun