Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sotul meu s-a apucat sa ciopleasca bradul, cand vine Sandra de la scoala il facem
Eu am vrut numai maine dar nu am cu cine discuta E prea entuziazmat de apropierea
la toata secta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
L-am controlat pe Andrei in gurita si ne apare cel de-al 6lea dinte, Pana atunci ramanem vampirel.
Maine vine comanda pt ultimile cadouri si am terminat de tot cu darurile pe anul asta.
I-am facut lui Andrei perisoare de pui cu suc de rosii.Bun . Ia placut.
Pupici, revin.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata si de la noi! Ca noaptea nu prea a fost buna. Nu stiu ce a avut Razvan, dar s-a miorlait toata noaptea. Iar la 6 nu mai putea sa adoarma. Si era chior de somn. Cu greu a adormit si ne-am trezit acum. Acum se joaca in patut si tipa la mine. Ma duc sa-l schimb si sa vad daca vrea iaurt. Pupici

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANIEL! Sa cresti mare si voinic, sa-ti bucuri parintii. Multi pupici si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

V-am pus o poza cu bradutzul de Craciun nefacut binenteles

http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC01552.jpg

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, e superb bradutul. Acum iti place si tie?

Oachi, pai pana la urma bine ca v-ati odihnit.

Acina, felicitari pentru dintisor.
Yammy, buna papa intradevar.

M-am apucat si eu de treaba: schimbat lenjeria, pus rufe la spalat si calcat altele.
Pe la pranz ies iarasi la cumparaturi.

Moni, spor !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neata si de la noi!

Desi Nicolas s-a trezit de la 8:00, am reusit doar sa citesc printre randuri pe-aici pt ca in rest... pana a papat, pana ne-am jucat... in fine l-a luat somnul iarasi.Acum trebuie sa ii pregatesc pranzul si sa bag ceva rufe la spalat.

ANA - am ras cu lacrimi. Tibi! Si... cum adica n-ai gasit nimic la Auchan? Se golisera rafturile?

DEEA - ai perfecta dreptate... nici eu nu reusesc sa citesc tot... am mai spus-o. Doar cand doarme Nicolas si daca nu mai este nevoie sa pregatesc pranzul sau sa fac alte treburi prin casa.. reusesc sa mai stau pe DC... pe ochioasa frezata!

BUMBITA - am aflat... a nins la BRAN deci ai noroc la sf. saptamanii de zapada !

BIANCA - ce brad meserias v-ati luat!Sa-l impodobiti cu multa inspiratie. Bine ca aveti unde sa il puneti. Eu in cele 2 camere mici si inghesuite .. am ramas tot la bradutul meu mic...mic.

Fug sa pregatesc pranzul ...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Biancaaaaaaaaaaaa, E absolut SUPERB bradutul. Maman de cand imi doresc asa ceva si nu am gasit niciodata, iar anul asta o sa facem artificial ca e prea riscant cu strumfa atomica.
Mai fetelor care veniti pe la Bran...chiar nu dati nici un semn and treceti prin Brasov?? Rusinica, rusinica.
Sa stiti ca pe 01 ianuarie ar fi bine sa va rezervati cateva ore sa veniti cu bebelacii la ziua Anastasiei..sa stiti ca se supara tare daca nu! Mai ales ca vor veni si clownii sa se joace cu ei.
Mesaj pentru Nicolas: sa o convingi pe mami sa vii sa iti cunosti gagica si sa papi tort de ziua ei.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana multumim .Spor la treaba ca i destula...
Bianca bradutul vostru e perfect.Impodobire cat mai placuta.
Mirela sa-ti traiasca baiatul .Sa creasca mare si sa fie sanatos .
Daniel

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Gata. A mincat, l-am schimbat si acum e iar in patut. Dar nu cred ca va mai sta mult. Si eu am o groaza de rufe de calcat....

Mergi la inceput