Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nana, la noi nu-ti inchipui ca e un obicei, s-a intamplat pur si simplu azi-noapte. Mai ales ca eu luna asta am zic sa facem pas ca sa pot sa beau si eu o cafea, un pahar de sampanie, fara sa-mi fac griji. Asa ca de duminica ne-am abtinut. Imi iau TB ca sa-mi cunosc mai bine organismul pt lunile care vin.
Ce bine e de tine ca pleci acasa, eu ma simt bine aici dar, totusi, acum, de sarbatori, m-a apucat un dor de casa teribil, mai ales ca si noi am luat cadouri numai ca nu le vom duce personal. Aseara cand am vb cu mama la tel asa imi veanea sa plang...

Of, inima tot in tara imi este. Dar macar mai vb cu voi si-mi mai trece un pic dorul.

Smaddy, bine ai venit printre noi.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ancutz, asa ramane

Seli, fa un test, parca ce-ai de pierdut, daca iese negativ e pt ca e prea devreme, daca iese pozitiv Hai fa-l, nu te mai stresa

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Seli fa testul! Nu-l arunca imediat! Asteapta si vezi daca se vede ceva! Daca e sa fie trebuie sa se vada dungulita cat de stearsa si tre sa fie!!!!
Hai ca nu mai am rabdare!!!!!!!!!!!!!!!! Fa-l ACUM!!!!!

OLI hai si tu cu testul!!!!!!!!!

NANA
RAMO
OLI
ANCA

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Smaddy, bine ai venit la aspirantele optimiste!

Ramo, sunt dereglata, nu stiu de ce, da' asta-i treaba! Toate testele de ovulatie, inclusiv cel de aseara, au fost negative, mucusul apare si dispare, tb ba creste, ba scade, m-au aiurit de-a binelea toate astea, asa ca mai bine si ma concentrez pe sarbatori!

Selina, daca nu mai ai rabdare mai bine faci testul din sange!

toate fetele!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Selina, curaj si fa testul. Haide ca fac galerie.

Ramo, stai linistita ca sigur o sa rezolvi cu cadourile!
Biby
Olivia

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

GABY

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ce galerieeee
Off fetelor nu ma impingeti la pacate
o sa il fac maine dimineata ca am baut deja o tona de apa
Uff ce frica mi-e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Biby

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia eu cand am inceput sa ma gandesc la bb nu mai beam cafea deloc,eram chiauna dar induram,si vazand ca el nu vrea si pace am inceput sa beau iar.
O cafea pe zi ,dimineata,poate sa faca rau?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

neatza fetelor,si de la mine.va rog sa imi ziceti si mie din ce cauza ma doare burta de cand am inceput sa iau acid folic.eu nu cred ca e de la acid folic.

iau cate o pastilutza in fiecare zi si dupa vreo cateva ore incepe sa ma doara.e o durere suportabila.

Mergi la inceput