Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, multumesc de incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mai fetelor, nu stiu ce a fost noaptea trecuta ca si noi ne-am trezit pe la 4 da' am facut prostioare si ni s-a facut somn la loc.
Seli, nu prea urmaresc eu secretiile dar m-am simtit umeda. Ce chestie cu temperaturile noastre.Sunt curioasa maine cat va fi. Vreau sa spun ca acum doua zile am avut 35.8, ghetar ce mai...

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Selina fata ca sa-i treaca greul ca e departe de casa. Stiu cum e. La mine anul aici se imparte in 2 parti jumate pana in vara cand plecam in concediu acasa si cealalta jumatate care trece mai repede ptr ca e mai scurta, iar de sarbatori suntem acasa. Nici nu zici ca locuiesc aici, parca as fi detasata.
Sunt convinsa ca nu ma voi obisnui niciodata. Te pup cu drag.

Laura, am luat cadouri numai pentru cei apropiati si foarte dragi noua, parinti, frati, cumnate, nepoate, fini, si am luat numai cadouase frumoase care stim ca-i vor bucura pe toi la fel de tare. Chiar vorbeam cu sotul zilele trecute si-i spuneam ca mie nu imi trebuie nimic, ca sunt foarte fericita cand vad ca pot bucura pe cineva cu un cadou oferit din suflet si cu multa dragoste. Asta face ptr mine inmiit decat daca mi-as cumpara ptr mine ceva. Asa sunt eu, pe primul loc ceilalti si pe urma eu.
Mai am azi si maine si sambata dimineata avem zborul spre Romania. Deja mi-a aparut golul in stomac specific zilelor dinaintea plecarii.
Te pup si te imbratisez, iubita.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia bravo mamaaaaaaa,pai e frumos...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Olivia . Eu in ultimul timp pic rupta de oboseala incat cred ca sotzul nu ar avea nici o sansa sa ma trezeasca noaptea. Poate sa n-am eu somn, dar slabe sperante, mai ales ca la noi acum e perioada cu doar 4 ore lumina, lumina care e semi-intuneric, deci iti inchipui.
Eu luna asta nu mai fac teste d eovulatie si nici monitorizari, stiu doar ca sambata sunt la ovulatie si cum sunt pe drum nu se poate presta. Asa ca aseara prestat, azi pauza, maine prestat si cam asta e pana plecam acasa. Poate o fi cu noroc.
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ancutza, stii ca noi doua facem cu randul, asa ca seara asta ai onoarea Mai stii poate asta-i seara norocoasa, da DD sa fie

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Olivia ok ,ne-am inteles.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca si Biby imi pare rau ca sotiorii vostrii sunt tot plecati.Si al meu vine seara pe la 7,8,dar nu scapa asa usor oricat de obosit ar fii.
Selina cand faci testu?
Olim tu cand il faci?
Nana ce bine ca ai terminat cu cadourile!!!Eu azi tre sa ma duc.Atatea am de facut!!
Gabitzule nu stiu ce e cu temperatura aia a ta.
Smaddy bine ai venit!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Fetelor mai pricepute ca mine - cam in ce zi dupa ovulatie ar trebui sa se vada ceva la test? Eu mi-am luat unu mai ieftin da care zice ca detecteaza incepand cu 10 zile dupa conceptie si anume de la beta hcg 25. Sa astept mai bine sa treaca 14 zile dupa ovulatie?
Offffff asteptatarea asta e criminala

Mergi la inceput

Ramo al meu s-a intors ,deci azi nu scapa

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput