Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 10
danielle02 spune:
tocmai am vb cu sora sotziorului meu care e doctor in Canada si mio zis ca semnele prevestitoare sarcinii inainte de menstruatie sunt:
dureri de stomac ca la apenticita
diaree
dureri de cap
somnolentza
sani sensibili si mariti
mancarime a mameleoanelor
senzatie de umezeala.
nu e obligatoriu sa ai toate aceste simtome deoarece organismul difera de la una la alta.
in caz de simtome premenstruale:simti greatza,sani sensibili si nu poti dormi asa bine.
sper ca v-am fost de folos macar un picutz
eu deja incep sa ma documentez....
AYLLA spune:
Danielle oare ce are mosul in sac?????????....multa bafta!!!!!...sa ne tii la curent!!!!!!!
AYLLA spune:
Danielle am gasit si eu niste site-uri si cam astea am gasit si eu la simptome prevestitoare de sarcina...primul simptom ar fi chestia cu sanii care poate aparea chiar de la 1 saptamana de la conceptie...restul apar incepand cu saptamana3-4...bineinteles cica nu la toata lumea se intampla la fel,depinde de organismul fiecaruia
AYLLA spune:
chiar acum 2 zile bazaiam pe net cautand semne de sarcina ca imi intarziase 2 zile...imi era frica sa fac un test de sarcina sa nu fie negativ...si de ce mi-a fost frica nu am scapat!!!!...nu vreau sa te descurajez,nu te supara pe mine dar eu am fost taaaare dezamagita cand mi-a venit...ajunsesem sa cred ca sunt insarcinata ba chiar am dat sfoara in tara ...dar nu mai fac prostia asta....bafta,multa bafta Danielle
bibyrox spune:
Iaca bantui si eu pe-aici ca sunt singura! Sotul meu lucreaza de noapte...
Mai fetelor ce de probleme va faceti cu simptomele astea. O sa vedeti: cand veti ramane nici n-o sa stiti! Si oricum orice sarcina e diferita in felul ei. Eu cand am ramas prima oara habar n-am avut pana la 2 luni jumate (ciclu peste sarcina) cand m-am dus la un simplu consult am aflat ca eram insarcinata. Dar cum am aflat au inceput greturile si starile de rau! Din pacate eram in liceu... nu se putea...
A doua oara ma despartisem de actualul meu sot definitiv (cica ). Trecuse vreo luna si am constatat ca eu nu mai aveam ciclu mi-am facut test Barza si mi-au iesit instantaneu doua liniute perfecte. Din pacate nici atunci n-a fost sa fie... a trebuit sa avortez pentru ca era situatia de asa natura... In fine nu sunt prea mandra de mine!
Prietena mea cea mai buna avea pofte foarte mari iar atunci cand trebuia sa-i vina ciclul i-au venit vreo 2-3 pete maronii si atat. O luna mai tarziu a facut test = perfect pozitiv. Toata sarcina n-a avut nici o durere, nici un simptom.
Danielle referitor la intrebarea ta... Uite eu de luna trecuta aveam dureri tare nasoale de sani, au inceput la fel cum spui si tu.. desi mi-a venit ciclul durerile nu incetau - din contra!! Fetele stiu! Ca mereu ma plangeam.. Ma si vedeam cu cine stie ce nazbatie pe la sani. Am fost la dr si se pare ca este o dereglare provocata de tiroida. Din cauza asta nici nu ramaneam eu! Eu iti spun ce am patit eu! La tine bineinteles ca poate sa fie cu totul altceva... cum ar fi !!! Sper din tot sufletul sa fie asa! Fiind Z25 si spui ca in 3 zile ar trebui sa vina ciclul... poti face un test! Iti tin pumnii!!!
Ufff se vede ca am limbarita nu?! N-am chef sa stau singuraaaaaaaa
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
danielle02 spune:
AYLLA Doamne fereste sa ma supar pe tine.iti multumesc de sfaturi si ca imi spui si mie de simtomele tale si care e rostul lor.
BIBYROX,multumesc mult de sfaturi si sa stii ca ai dreptate ca toate suntem diferite in felul nostru.de asta am si mentionat in mesaj.
uite...eu nu te las singurica ca si eu sufar de insomnie.
hai sa mai impartasim de simtomele astea care nu ne dau pace deloc (cel putin mie)
danielle02 spune:
eu nu stiu ce se intampla cu mine de cand am inceput cura cu acid folic.totul e bine pana iau pastiluta.dupa vreo 2-3 ore asa... incepe sa ma doara burta,dar o durere suportabila.voi ce parere aveti?
danielle02 spune:
oare daca fac un test...e posibil de vreun rezultat? nu e prea devreme?daca ati stii cate teste faceam inainte...chiar daca imi veneau uratzii(trebuia sa fiu sigura ca nu e nik la mine in burticutza)dar ce sa fac?
o noua zi..un nou inceput.
didi-anda spune:
danielle , cand sora mea a fost gravida, n-a avut simptome.<greturi,oboseala,etc>. si-a dat seama ca-i cand a observat ca ciclul nu era ca de obicei<i-a venit mai putin>, iar sanii i-i s-au marit. erau mai mari, moi si mameloanele rozii. se vedea doar dupa sani ca-i graviduta. <daca va intrebati, da, i-am vazut, pt ca mie mi-a spus prima oara si mi-a aratat.dupa, m-am dus cu ea la doctor si de-abea dupa ce i-a zis dr ca totu-i ok, le-a spus si celorlalti>. acum are o dulcinica de fetita de 3 luni. o printesa, pe care , din pacate, o vad doar pe camera web, pt ca nu sunt in tara . n-am fost nici cand a nascut si nici la botez. de-abea in iunie merg acasa. ce ma bucur, ca zic toti ca-i guraliva aia mica ca si mine , ca tare se mai mira pe mine sora mea cat pot vorbi, cand era graviduta!
m-a apucat melancolia....scuze , dar mi-e tare greu
tuturor