samponul cu henna

samponul cu henna | Autor: dienutagraviduta

Link direct la acest mesaj

salut si sarbatori fericite tuturor !

de anul nou as vrea o schimbare de look; eu sunt vopsita blond, si m-am gandit sa imi cumpar un sampon cu henna, pe care l-am vazut in carrefour; dar oare e temporar, ulterior se spala si raman blonda din nou ?? ca nu vreau sa imi schimb culoarea de tot, in nici un caz ... am mai folosit "balsamurile" colorante de la londa, alea mov, sunt ok, numai ca chinuiala e aceeasi ca la un vopsit normal, iar cu samponul asta cred ca e suficient doar sa ma spal, nu ?
cine stie, sa-mi zica si mie daca se foloseste ca un sampon, daca e temporar, si daca face parul inchis la culoare (adica nu roscat, nu-mi vine bine rosul mie).
multumesc si pupici la mamici si la pici !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Eu am folosit sampon cu hena dar eram vopsita dinainte tot cu hena.Samponul meu nu colora deloc parul era doar pentru pastrarea mai indelungata a culorii obtinute cu vopseaua hena si pentru regenerare.Si daca esti vopsita inainte cu o alta vopsea decat hena eu stiu ca hena nu prinde .Trebuie sa treaca cam 2,3 luni de la vopsitul cu alta vopsea.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Ai grija la sampoanele si vopselele cu henna!!! Eu am folosit 4 ani produsele astea, asa ca iti pot spune ca nuantele de pe cutie pot fi foarte diferite de cele care ies in urma vopsirii. Plus ca pe parul decolorat e foarte posibil sa nu prinda vopseaua. O data ce ai inceput sa le folosesti, e foarte greu sa mai prinda o alta vopsea pe parul tau, pt ca sunt foarte rezistente! Coafeza mea a-ncercat mult timp sa-mi scoata un roscat nebun din par!!! Sfatul meu e sa nu-ncerci samponul asta de sarbatori daca nu esti sigura de rezultat. Daca ai dubii, intreaba pe cineva la un salon si vezi ce-ti spune. Multa bafta!

mariavlad

Mergi la inceput