Dialoguri strumfesti
Raspunsuri - Pagina 6
Criss75 spune:
Vine Alex al meu de la gradi si imi pune o intrebare de-mi vine sa cad pe spate.
_-Mami, sa stii ca taticul si mamica lui X (nu scriu numele copilului, ca poate citeste mamica lui) se pupa cu gura deschisa. Tu de ce nu te pupi asa cu tati?
Criss si Alex
diana21 spune:
-Ianca, cum e la gradi? Ai o prietena?
-Da, am.
-Si cum o cheama pe prietena ta, mami?
-Pai, chial nu sciu...
Ianca refuza sa manance la gradinita, desi e rupta de foame. In semn de protest, probabil. Asa ca, de doua zile, mesele la gradi se lasa cu plansete. Azi, cand au ajuns piticii in sala de mese, Ianca a inceput sa planga si, printre sughituri, le-a spus educatoarelor:
-La masaaaa? Nu mutumec, eu nu pap acum, pap peste o luna!
La plecare, i-a anuntat pe toti ca ea isi ia concediu (m-a auzit pe mine, ca numai asta am discutat toata saptamana cu tati)
Ieri seara reusesc sa o fac sa-mi promita ca va manca la gradinita cu copiii, macar jumatate de castronel...Nu apuc insa sa-mi savurez victoria, ca Ianca se intoarce spre mine si zice:
-Cled ca tlebuie sa-mi faci doua catite (clatite) intai!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
aidaciolac spune:
Vai ce smecherita e !
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
diana21 spune:
Ianca imi povesteste "Cenusareasa":
-...Si ea avea o lochita ciufulita. Apoi a venit zana si i-a dat o lochita supelba!"
Ianca vrea sa ne jucam de-a Frumoasa si Bestia. Numai ca eu nu vreau sa fiu Bestia, asa ca ii sugerez alta poveste. Ianca e repede de acord si zice:
-Bine atunci, te fac zana!
-Paaai, si cum ma faci tu zana?
-Mami, uite, scot magie din punga asta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
diana21 spune:
Discutie, la masa
-Ianca, de ce nu mai vrei sa mananci? Hai, mai papa putin, uite, ai luat doar doua linguri...
-Mami, dal eu vleau sa pap, bultica mea nu mai vlea!
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
diana21 spune:
-Ianca, da-mi si mie un pupic mic!
-Nu acum, sunt ocupata, nu veeeezi?
-Hai, te rog, un pusi mic, mic...
-Pai, iti dau cand e ziua mea!
-Mami, vleau si eu un catel de-avedalatelea, to loooog!
-Pai, mami, nu putem sa-l tinem in casa, noi n-avem curte. Si cateii fac mizerie, fac pishu si kk pe covor.
-Mami, dal lasa ca ii aduc eu olita din baie.
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
aidaciolac spune:
Hai Diana ca Ianca il invata sa faca la olita
E o mare scumpete si perloasa strumfita ta. Multi si sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
diana21 spune:
trei ani si aproape doua luni...
Ianca ii povesteste lui tati, care fusese plecat intr-o delegatie, despre problemutele ei cu burtica din ultimele zile.
-Tati, sa scii ca m-a dulut bultica si n-am putut sa fac kk, dal mami mi-a pus doua supozitoale si a functionat!
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
diana21 spune:
Ianca, trei ani si doua luni
-Ianca, hai, te rog, sa strangem jucariile de pe covor!
-Mami, nu pot, nu vezi ca sunt ocupata???
-Sa stii ca ma supar daca nu ma ajuti!
-Biiine, te ajut...Esci felicita?
Eu si Ianca mergem in vizita la bunicii de la Timisoara. Dintr-o data, in masina, Ianca ii spune bunicii (soacra-mea, adica ):
-Buna, sa scii ca lu' mami nu-i pace deloc a tine acasa!
Eu, socata, incerc sa dreg "gafa" Licuriciului meu vorbaret:
-Mami, nu-i adevarat, cand am spus eu asa ceva???
-Ai spus, mami, chial acum!
-Mami, n-am spus asa ceva niciodata. Mie imi place la buna, de ce sa nu-mi placa?
-Nu-ti pace deloc! Si daca minti, iti cleste nasul ca lui Pinocchio si se supala zana pe tine!
Prima intrebare..."grea"
Ne uitam la un documentar pe Discovery despre gravidute si bebelusi. La un moment dat, Ianca ma intreaba:
-Mami, dal pe unde ies bebelusii din bultica de la mamica lol?
Evident ca m-a luat prin surprindere si m-am fastacit putin ...si i-am raspuns evaziv ca printr-un loc special...Uf...ce bebelus mare am!
Dialoguri strumfesti
szivarvany spune:
tot citesc topicul, dar inca n-am scris.
Taaare smechera si isteata e Ianca
P.S. Mai vrem pozeee !
Daria & GIULIA(2004 08 16)