bancuri
Raspunsuri - Pagina 3
liliac1 spune:
**Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc.******
** America***
**Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru*** **!**
**Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru** **!**
**Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru** **!**
** Japonia***
**Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru?**
**Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru'*** **!**
**Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru** **!**
**Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru** **!**
** Romania:***
**Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru?**
**Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru?**
**Ora 16: Mai e cineva la lucru?***
Laura Ioana spune:
Ce e mic, negru si cu doua puncte albe?
Un purice cu vata in urechi
Ce e mic, negru si cu trei puncte albe?
Un purice cu vata in urechi si cu tampon
Cum te numesti? Intreaba medicul!
-Popopopa Mamamamarin.
-Esti balbait?
- Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin!
La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
O prostituata merge la ginecolog... Acesta o intreba:
- Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor?
- Ei, asa... cam doua-trei sute de euro!
O adolescenta blonda se duce la maica-sa sa aiba discutia despre cum vin copii pe lume. Îi spune maica-sii ca a auzit ea de
la o prietena ca bebelusii ies tot pe acolo pe unde-si baga baietii "jucarica".
Maica-sa se relaxeaza ca nu trebuie sa-i dea explicatii prea detaliate, si îi raspunde: "Da, puisor, asa e. Alte întrebari
mai ai ?"
Pustoaica cea blonda sta si se gândeste putin si apoi întreaba: "Da' n-o sa-mi sparga dintii când iese ?"
Nu stiu ce să mă fac, domnule doctor. Căsătoria mea a intrat într-un impas.
- Cum asa?
- Păi, sotia mea nu mă poate suferi cînd sînt beat, iar eu n-o pot suferi cînd sînt treaz.
Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei in pat si tipul se suie pe ea...Dupa cateva momente o intreaba:
-Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
-Nu, de ce, esti pudic?
-A, nu, dar ma cam arde la buci!...
Poze Laura
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei in pat si tipul se suie pe ea...Dupa cateva momente o intreaba:
-Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
-Nu, de ce, esti pudic?
-A, nu, dar ma cam arde la buci!...
astea doua is bestiale...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
crissandrada spune:
Prietenia intre femei:
O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea.
Prietenia intre barbati:
Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten.
Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei.
...... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo
Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
Laura Ioana spune:
Dupa multi ani de investigatii, cercetatorii americani au descoperit unde se afla punctul G al femeii: la finalul cuvantului SHOPPING!
Poze Laura