Tu si sotul tau ... Cum v-ati cunoscut?

Tu si sotul tau ... Cum v-ati cunoscut? | Autor: ileanna

Link direct la acest mesaj

In primul rand vreau sa va salut pe toate si sa va spun ca ma bucur ca am ajuns sa va cunosc aici .

Fiecare viatza este o poveste incredibila, am citit atatea povesti aici, atatea trairi ... vise ... sperante, temeri.

Mi-ar place sa stiu cum a fost unul din inceputurile voastre ... acesta . Cum l-ati intalnit, cum v-ati indragostit, cum v-ati casatorit. Ce v-a fermecat la el, ce apreciatzi si admiratzi si acum la el?

Poate am propus aceasta tema de discutii si pentru ca eu sunt foarte fericita si indragostita de sotzul meu, dupa o serie lunga lunga de relatzii nereusite.

L-am cunoscut pe internet (deh ... cu 10 - 12 ore la servici, pana si vecinii ii poti cunoaste doar pe internet) acum 1 an, si suntem casatoritzi de 1 luna si jumatate . M-a fermecat cu un stil calm, delicat, bland si puternic, cu un buchet de flori de 2m, trimis prin curier ... cu bilete la teatru si film. Eu sunt un pic de femeia barbat (adica independenta si mai dura), iar el imi deschidea usa la masina, la pub, imi dadea mana sa cobor pe scari, imi oferea haina la plecare si imi scotea pletele de sub haina atunci cand mi-o oferea ... Ma gandeam ca sigur ceva nu e in regula cu el si e vreun psihopat. Nu mi-a venit sa cred nici ca sunt cu el (era implicat inca intr-o relatie 99% terminata), nu mi-a venit sa cred ca ma marit cu el ... nu-mi vine sa cred ca suntem casatoriti si atat de fericiti. Sigur ca mai apar si umbre dar ... am atat de mult si ii multumesc lui DD aproape in fiecare zi.

Il admir pentru ca este cald, sincer cu el si cu ceilalti, pentru ca ii place sa daruiasca bucurie.

Daca fetele divortzate vor sa spuna ceva, eu sunt bucuroasa sa le ascult si sa invatz din experienta lor.

Va pup pe toate, sa aveti sanatate si liniste si Sarbatori Luminoase! Sa stiti sa va bucuratzi in fiecare zi de ceea ce avetzi!




Never say NEVER.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Buna ileanna . Cand citesc ce scrii tu il regasesc pe al meu sot. La Disutii generale , subiectul S-a intamplat de Revelion gasesti povestea mea.
Fata de tine noi ne-am casatorit dupa o jumatate de an si acum au trecut deja patru ani de cand ne cunoastem.
Ce pot sa spun pe zi ce trece descopar ceva noi la el. Si nu in rau ci in bine. Dupa patru ani pot sune ca nu ne-am certat niciodata iar prietenii nostri ne " invidiaza" si ne intreaba cum este posibil asa ceva.
Mi-aduc aminte de ce mi-a spus un prieten al sotului cand ne-am casatorit : Niciodata sa nu mergeti seara la culcare suparati unul pe celalalt. Si pot spune ca pana acum am reusit.
Ne spunem inca in fiecare zi cat de mult ne iubim si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a facut sa ne intalnim.
Si ar fi multe de spus despre al meu sot.
Pe scurt pot spune ca ne iubim si ca suntem fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Hei,

ma bucur ca specia sotului meu nu e pe cale de disparitie. Si al meu e tot asa: fiinta cea mai calma, mai buna, mai sensibila, mai desteapta si daca ma pornesc, nu mai termin.
Noi ne-am cunoscut la servici, din intamplare, colegul de langa mine s-a imbolnavit si a fost mutat el sa preia lucrarea si sa colaboreze cu mine. Si am cazut amandoi in cap si iaca asa suntem si acum dupa 4 ani.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ce povesti frumoase de iubire!! Va felicit pe toate, trebuie sa fie tare fain sa ai langa tine un om pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca!

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Elle_seb, asa suntem acum, ii multumim lui DD si speram sa ramanem asa ... dar nu se stie niciodata.

Stiu ca tu esti divortata (daca nu am retinut gresit de undeva dintr-un topic) ... Imi pare rau. Eu am incercat mereu sa privesc partea buna din raul care mi s-a intamplat. M-am gandit ca trebuie sa fie un sens pt care s-a intamplat, ca nimic nu e aiurea pe lumea asta. Cel mai mic ex pe care ti-l pot da (mai am multe altele mai serioase): frate-meu era in USA, cauta de lucru, deprimat de moarte ca il refuza toti, ca cei de la pizzeria de peste drum nu-l vor nici ca chelner. Ma durea sufletul si i-am zis: haide poate ca long term e bine ca ti se intampla asa, haide sa mai asteptam. Dupa 2 luni s-a angajat asistent stomatolog si acum l-au acceptat si la scoala pt echivalarea studiilor (a terminat stomatologia). Si l-am intrebat: ei, era bine daca aia te faceau fericit si te angajau chelner? Stii vb aia, nu intotdeauna cine te baga in kkt iti vrea raul si cine te scoate iti vrea binele.

Si eu am avut atatea relatii dureroase, am 32 de ani si ma gandeam ca asta e ... nu e soarta mea sa am un partener de viatza in adevaratul sens al cuvantului. Acum ma gandesc ... daca nu aveam pb cu x si y, eram cu unul din ei si nu cu barbatul incredibil cu care eram acum. Ar fi fost bine???




Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Noi ne-am cunoscut la o petrecere la ziua unei prietene comune. El venise cu prietena lui, eu eram sg. dar eram implicata intr-o relatie cu un roman plecat din tara si tare indragostita. Relatia lui era pe cale de duca, a ramas cu gandul la mine si a insistat la prietena comuna sa aranjeze o intalnire. Ea a fost desteapta si l-a purtat cu vorba mai bine de o luan pana cand aburii din capul meu s-au mai dus si-am realizat ca visez la cai verzi pe pereti. Atunci a arnajat ea intalnirea - din ziua aceea ne-am vazut zilnic saptamani la rand. Dupa 1/2 de an se mutase la mine - dupa 4 ani ne-am casatorit. De-atunci au mai trecut 2 ani si 1/2

N-as putea spune exact ce m-a cucerit - el cu totul, eu pe el cu totul. Ne e bine impreuna desi certuri am avut si avem destule, chiar cu tunete si fulgere dar asta nu inseamna ca nu ma bucur ca l-am ales si ca m-a ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ileanna, asta cam asa e, nimic nu este intamplator si se pare ca si pentru fratele tau lucrurile s-au aranjat intr-un final in favoarea lui. Si ma bucur pentru asta. Eu nu sunt divortata, insa asta este o alta poveste. Aceste este un topic pentru oamenii indragostiti, fericiti , hai sa nu-l umbrim , pentru ca mie chiar imi face mare placere sa va citesc povestile voastre cu happy end! Craciun fericit va doresc tuturor!

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Azi se implinesc 10 ani si 6 zile de cand am iesit prima data impreuna, doar noi 2, eu si sotul meu. S-a intamplat sa cantam la un spectacol de Craciun, colinde, in acelasi grup... desi el este afon total :)). Si dupa aceea m-a condus la internat (camin, eram la liceu, dar nu in orasul meu natal), urmand sa vina dupa cateva zile sa ia o agenda ramasa din intamplare la mine... Am iesit in oras, ne-am plimbat... A venit iar, dupa Revelion... Si tot asa... de ne iubim si astazi, suntem casatoriti de 6 ani si jumatate, avem un copil de 4 ani... Construim inca la relatia asta... mai multe bune decat rele, este tipul omului calm si intelegator, iar eu - rebela si infantila...
Cam atat.
Nicoleta
PS Exista si oameni fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu l-am agatat intr-un parc .
dupa 9 luni ne-am casatorit.
acum avem 6 ani de casnicie si un copil de 1 an.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor sa va scriu si eu cum ne-am cunoscut,de fapt cred ca este mult spus ne-am cunoscut ,ptr ca suntem vecini de mici(eu la sc 1 el la 3).
Deodata am vazut noi ca nu mai putem sta unu fara celalalt si gata,asta se intampla cand eu eram in clasa X-a si el abia terminase liceul.
De atunci au trecut ceva ani,in iulie pe 10 facem 10 ani,si suntem tot impreuna.
Suntem casatoriti doar de un an si 3 luni si ne este fff bine,ne iubim mult si ne dorim un bb care din pacate se pare ca se lasa asteptat.
Multumesc ca m-ati ascultat.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hai ma kristinutza, cum "l-ai agatat"? Zi-ne si noua. Bine ca mai sunt si altzii. Eu eram putin ingrijorata ca ne-am mutat imprauna la 3 luni dupa ce ne-am cunoscut ... ne-am apucat de organizare nunta la 8 luni shi tot asha. Uneori ma gandeam ca nu suntem intregi la minte si ne-a apucat damblaua acu', oameni maturi (io 32 si el 42) si ca n-o sa tzina ca prea am fost in focuri. Dar auzindu-va pe voi ...

anca ... spor la treaba, io am auzit ca abia dupa 1 an sau chiar 2 de incercari poti spune ca exista o problema. Si io vreau sa ma apuc si ... am emotii, ca v-am mai citit pe forumul de viitoare mamici

dianaintruder ... si eu pe net




Never say NEVER.

Mergi la inceput