Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 29
Madachan spune:
Iuca,bine ai venit!!!
Luna ,nu ma las....pana prin luna mai poate bateti tobele si pt. mine!!Haha.
Sorina,felicitari!!!!
Mmmm,ar fii bune niste castane prajite.Olim,dar nu sunt tari?Ingrasa?
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Acum ma delectez cu un ceai cu lamaie.Eu beau multa cafea de obicei,fara zahar,ma gandeam ca poate din cauza la cafea slabesc mai incet.Asa ca o sa beau doar o cana pe zi.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
acina spune:
Luna esti o draguta.
Inca ma mai ajuta organismul.Dar cred ca e momentul sa-l ajut un pic si eu , ca nu mai am 20 ani sa bag ciocolata in mine intr-una.
M-am decis.Vreau sa renunt la vicii.Cola si cioco.
Da de azi apa plata cu lamaie.Seful meu imi zice azi"in 6 luni nu o sa ma mai recunosti " "Da ' ce faci in 6 luni?""O sa slabesc 10 kg."
Raspunsul meu a fost"hahahhahahah" "razi tu dar o sa vezi".
Apoi stateam si ma gandeam daca poate el 10 pot si eu 3 .Nu-i asa?
Pupici
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
cocufan spune:
madachan, poti inlocui foarte bine cafeaua cu ceai negru sau verde. eu asa am facut si de o saptamana jumate am redus cantitatea de cafea la una singura pe zi (o ceasca). pot spune ca ma simt aproape la fel de energizata si nu ma doare capul.
luna75, ceva pt gemeni, te-as ruga dar nu dieta aia Mayo - e prea stricta.
olim, mi-ai facut asa o pofta...si mie imi plac mult castanele. cand fac acasa, desi zic ca sunt pt amandoi, le mananc aproape toate eu.
dulcetica, ai luat acel faimos elixir? sunt curioasa de rezultate.
pussi, sanatate multa si sa schimbi cat de curand tabara!
bun venit fetelor noi!
olim spune:
de ingrasat ingrasa, dar asta e, nu ai ce-i face.Mai bine nu manac o zi intreaga nimic, si pap 1 kil de castane
ca is asa bune

caminik spune:
Buna fetelor!Tare as vrea sa stiu de unde luati voi castanele alea ca ma inebuniti!Parca as vrea sa stiu si eu ce gust au.Azi m-am cam scapat la mancare dar de maine nu mai fac!!!!!!!!!Va pup pe toate!
dulcetica spune:
Cocufan tinctura de soc e groaznica la gust.Eu o iau in primul rind ca pe ceva stimulativ:adica beau chestia asta infioratoare si maninc in continuare? Am luat dimineata si cind am venit de la birou,de foame presupun ,am uitat.Pe prospect scrie ca este pentru detoxifierea organismului,scade apetitul , regleaza metabolismul ,are efect laxativ,scoate apadin tesuturi....ce mai,nu se poate trai fara!
Eu citesem in ziar ca in prima saptamina dai jos 1.5 kg, de asta am luat de urgenta.
bidu75 spune:
Buna fetelor, ce fericita sunt ca Sorina Alexa a reusit,felicitari asta trebuie sa ne mobilizeze. Eu de 2 zile sunt iar pe baricade. Mi-am comandat un costum de sauna nu stiu cat de eficent este dar incerc
si astept ziua de luni sa ma cantaresc si poate am si eu noutati.
Madachan multumesc pentru bata, se pare ca a fost bine plasata,mi-am revenit 
Pupici
danitin spune:
Salut, din nou! Ei bine, ieri seara mi-am dat in petic! Luna, mi se potriveste exact faza cu Albinuta mancatoare si dieta ei! Jur ca parca-s eu. Dupa cateva zile in care mi-a mers faza cu cinatul devreme ieri am avut zi incarcata - ultimele de la vechiul loc de munca - si am ajuns foarte tarziu, si am mancat sandwici cald ca simteam ca mor si ca sa pun capac am baut si un pahar de bere! Sper sa fi foat doar un accident.Sorina Alexa, felicitari pentru ambitie si silueta!Dulcetica si eu am incercat cu tinctura de soc cand ma palise cura de detoxifiere, da ma termina gustul si mai ales aroma ei. Sa-mi spui daca tine chestia cu 1.5 kg date jos ca poate mai incerc odata.Madachantu bei cafeaua cu zahar, lapte, frisca etc? Ca eu o beau neagra si amara si atunci chiar nu cred ca ingrasa plus ca am auzit ca e depurativa. Iuca tu mi-ai fi buna de partenerea. ca si eu cam tot pe acolo sunt... de la 72 la 60 ar fi ideal. Hai sa o punem de un parteneriat, ce zici?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
chiara.2005 spune:
Fetelor....ma incearca de ieri dorinta de a merge pana la magazinul din apropiere sa-mi cumpar niste arahide trase in ciocolata...pana acum am avut noroc ca nu am avut timp...dar tare mi-e frica ca am sa cedez
. NU MA LASATI!!!!
Chiara